علمی فناوری 09:36 - 13 خرداد 1404
دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت در خصوص مصرف ملون توضیحاتی را ارائه کرد.

آیا «ملون» تراریخته و مضر برای سلامتی است؟

باشگاه خبرنگاران جوان - دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت در پاسخ به اینکه آیا ملون میوه‌ای تراریخته و مضر برای سلامتی است؟، مطرح کرد: موادغذایی تراریخته به آن دسته از غذا‌هایی اطلاق می‌شود که با استفاده از دستکاری و مهندسی ژنتیکی در آن خصوصیات جدیدی پدید می‌آید که در حالت طبیعی وجود ندارد.

ملون، میوه‌ای سرشار از آنتی اکسیدان و ویتامین بوده و در دسته میوه‌های جالیزی است؛ بر خلاف باور عموم، ملون میوه‌ای تراریخته نبوده و نه تنها سرطان‌زا نیست بلکه به علت محتوای بالای آنتی اکسیدان‌ها و ترکیبات کاروتنوئیدی می‌تواند نقش محافظتی در برابر سرطان‌ها و بسیاری از بیماری‌های دیگر داشته باشد.

همچنین، مطالعات نشان داده‌اند ملون می‌تواند در کنترل فشارخون نقش موثری داشته باشد. شواهد نشان می‌دهند که تخم ملون می‌تواند در بهبود چربی خون موثر بوده و خاصیت ضد التهابی نیز داشته باشد.

منبع: ایسنا


12196770
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار علمی فناوری

علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» ارسال پیامک با استفاده از هر اپراتور تلفن همراه که دارای سیم‌کارت‌های دائمی و اعتباری هستند، هزینه‌های متفاوتی دارد و از حداقل ۸۸ ریال تا حداکثر ۳۰۴ ریال را شامل می‌شود.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» سنگ‌کلیه، یکی از بیماری‌های شایع است و با رعایت برخی نکات می‌توان از ابتلا به این بیماری پیشگیری کرد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» دبیرکل شورای عالی آموزش و پرورش،از مصوبه این شورا برای تعیین تراکم مجاز دانش‌آموزی در کلاس‌های درس خبر داد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» انتخاب‌های غذایی مناسب می‌تواند فشار وارده بر کلیه‌ها را کاهش داده و از بیماری جلوگیری کند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» ماه کامل در ماه ژوئن (خرداد)، پایین‌ترین حالت ماه در آسمان در چند دهه خواهد بود.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» داشتن یک رژیم غذایی سالم تاثیر بسزایی در پیشگیری از ابتلا به انواع سرطان دارد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» معاون فنی و نظارت سازمان نوسازی مدارس کشور اعلام کرد که مدارس نوساز قابل واگذاری به بخش غیردولتی نیست.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» معاون پژوهش دانشگاه تهران گفت: در حال حاضر، بیش از ۵۴ استاد در حوزه هوش مصنوعی در این دانشگاه فعالیت دارند
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت در پاسخ به باور غلط مبنی بر مضر بودن مصرف مغزدانه‌ها در دوران بارداری، عنوان کرد: مادران باردار نباید یکسری از موادغذایی که سرشار از ریز مغذی‌های مفید هستند را از رژیم غذایی خود حذف کنند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل نوسازی مدارس استان تهران بیشترین مشکل فضای سرانه آموزشی کمتر از ۳ متر مربع برای هر دانش آموز را مربوط به شهرستان بهارستان ۲، شهر قدس، شهریار و قرچک دانست و گفت: سرانه آموزشی مناطق ۹، ۱۵، ۱۷، ۱۸ و ۱۹ وضعیت نامناسبی دارند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است