اجتماعی 09:49 - 23 خرداد 1404
دادستانی کل کشور در بیانیه‌ای اعلام کرد: فعالان فضای مجازی و رسانه‌ها از پرداختن به موضوعاتی که امنیت روانی جامعه را مخدوش می‌کند، پرهیز کنند.

فعالان فضای مجازی امنیت روانی جامعه را مخدوش نکنند

باشگاه خبرنگاران جوان ـ دادستانی کل کشور در بیانیه‌ای اعلام کرد: با افرادی که با انتشار محتوای خلاف واقع و نشر اکاذیب اقدام به برهم‌زدن امنیت روانی جامعه کنند، براساس قانون برخورد مقتضی صورت خواهد گرفت.

دادستانی کل کشور از فعالان فضای مجازی و رسانه‌ها می‌خواهیم از پرداختن به موضوعاتی که امنیت روانی جامعه را مخدوش می‌کند، پرهیز کنند.

دادستانی کل کشور تاکید کرد:با افرادی که با انتشار محتوای خلاف واقع و نشر اکاذیب اقدام به برهم زدن امنیت روانی جامعه کنند، براساس قانون برخورد مقتضی صورت خواهد گرفت.


12200019
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» جمعیت هلال احمر با اشاره به شرایط کنونی و لزوم مراقبت از سلامت روان کودکان، توصیه‌هایی در این زمینه ارائه داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سازمان حفاظت محیط‌زیست ایران حملات رژیم صهیونیستی به مخازن سوخت و تخریب محیط زیست را به‌شدت محکوم کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» فرمانده کل انتظامی تاکید کرد: پیام من به وطن‌فروش‌ها این است که اگر احساس می‌کنید که در فریب دشمن قرار گرفتید، می‌توانید به سرعت خود را معرفی کنید.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» عضو هیئت رئیسه شورای شهر تهران اعلام کرد که ادامه فعالیت مترو در ساعت‌های بعد از ۲۲ نیاز به مجوز مراجع ذی‌صلاح دارد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» با پیگیری سازمان حج، از روز سه‌شنبه فرودگاه جده نیز همچون مدینه به چرخه انتقال حجاج کشورمان می‌پیوندد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سازمان امداد و نجات هلال احمر اعلام کرد: در پی حملات رژیم صهیونیستی به مناطق مسکونی، تیم‌های تخصصی امداد و نجات در حالت آماده‌باش کامل به فعالیت می‌پردازند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان بهزیستی گفت: در شرایط فعلی کشور این سازمان از طریق صدای مشاور با خط تلفن ۱۴۸۰ و خط تلفن ۱۲۳ اورژانس اجتماعی آماده ارائه خدمات روانشناختی و حمایت روانی از مردم است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» در حمله تروریستی روز گذشته به مقر پلیس پایتخت، سرهنگ اصغر شامی به درجه رفیع شهادت نائل شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» دبیر ستاد حقوق بشر طی نامه‌ای به کمیسر عالی حقوق بشر سازمان ملل، تجاوز رژیم صهیونیستی به ایران را محکوم کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی فراجا اعلام کرد که مرکز فوریت‌های پلیسی ۱۱۰ شبانه روزی فعال است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است