بین‌الملل 23:45 - 23 خرداد 1404
رسانه‌های رژیم تروریستی اسرائیل از افزایش تعداد مجروحان در میان صهیونیست‌ها پس از پاسخ موشکی ایران خبر می‌دهند.

تعداد مجروحان موشک‌های ایرانی به ۳۴ نفر افزایش یافته است

باشگاه خبرنگاران جوان؛ مینا عظیمی - روزنامه صهیونیستی «اسرائیل هیوم» ادعا کردند که «شمار مجروحان پایسخ موشکی ایران به ۳۴ نفر افزایش یافته است».

کانال ۱۲ رژیم تروریستی اسرائیل گزارش داد که «۱۵۰ تا ۲۰۰ موشک از ایران شلیک شده و در ۹ منطقه فرود آمده است.» این آمار درحالی منتشر می‌شود که ارتش رژیم تروریستی اجازه انتشار اخبار درخصوص این عملیات را نمی‌دهد. با این وجود تصاویر و ویدیوهای منتشر شده تخریب گسترده‌ای را نشان می‌دهند.



سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران در بیانیه‌ای از آغاز عملیات «وعده صادق ۳» خبر داد و تأیید کرد که «سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در پاسخ به تجاوز و عملیات خصمانه رژیم وحشی، کودک‌کش و تروریست صهیونیستی که صبح امروز علیه مناطقی از ایران اسلامی آغاز کرد، پاسخ کوبنده و دقیقی را علیه ده‌ها هدف، مرکز نظامی و پایگاه هوایی رژیم غاصب صهیونیستی در سرزمین‌های اشغالی آغاز کرد.»

منبع: النشره


12200263
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» مشاور امنیت داخلی رژیم صهیونیستی اذعان کرده که ایران برخلاف تخمین‌ها هزاران موشک بالستیک در اختیار دارد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» شورای صلح ایالات متحده، تشدید بی‌ملاحظه‌ی تنش‌های خطرناک در خاورمیانه را که در پی بمباران اخیر اسرائیل علیه جمهوری اسلامی ایران رخ داده است، محکوم می‌کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» مدیر کل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی تائید کرد که پس از حملات رژیم تروریستی اسرائیل به برخی از سایت‌های هسته‌ای ایران، آسیب جدیدی گزارش نشده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» لهستان شهروندان خود را از طریق امان از اراضی اشغالی خارج می‌کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» اتحادیه اروپا بار دیگر در حمایت از تجاوز رژیم صهیونیستی و محکوم کردن ایران ریاکارانه عمل کرده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» مقامات طالبان در ننگرهار از بازگشت بیش از ۸۰۰ خانواده‌ مهاجر افغانستانی از پاکستان در یک هفته خبر داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» آرون ماته در آنتی‌وار فاش کرد حملات اسرائیل به ایران با “چراغ سبز واضح” دونالد ترامپ و آمریکا صورت گرفته است. این اقدامات، برخلاف ادعاهای ظاهری، با هدف تخریب دیپلماسی و به بهانه برنامه هسته‌ای “غیرواقعی” ایران هماهنگ شده بود.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» حمله اسرائیل به تأسیسات ایران بیش از آن‌که نمایش قدرت باشد، نشانه‌ای از ضعف سیاسی تل‌آویو و قدرت بازدارندگی راهبردی ایران است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سرنوشت تأسیسات زیرزمینی فردو به نقطه تعیین‌کننده موفقیت یا شکست حمله اسرائیل به برنامه هسته‌ای ایران تبدیل شده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سفیر روسیه در اراضی اشغالی از همه شهروندان این کشور خواست اراضی اشغالی را به دلیل وجود خطر جانی ترک کنند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است