بین‌الملل 20:41 - 26 خرداد 1404
پاکستان برای تسهیل تجارت با افغانستان، به صورت موقت الزام ارائه گواهی مبدأ برای واردات کالاها از افغانستان را لغو کرد.

لغو موقت گواهی مبدأ برای واردات کالاها از افغانستان به پاکستان

در طی مذاکرات مقامات گمرک و بازرگانان پاکستان و افغانستان معافیت موقت از الزام ارائه گواهی مبدأ برای واردات کالا از افغانستان موافقت شد.

 براساس گزارش روزنامه اکسپرس تریبون، این معافیت تا تاریخ ۳۰ ژوئن برقرار خواهد بود.  

به گفته عزیز مهدی، مأمور ارشد گمرک پاکستان، برای برخی اقلام از جمله پنبه، لوبیا، زغال‌سنگ و سنگ صابون معافیت ویژه‌ای در نظر گرفته شده است.

وی افزود ۶۶۷ کامیون حامل این کالاها به دلیل نداشتن سند لازم در گذرگاه تورخم متوقف شده بودند، اما اکنون این محموله‌ها با ارائه تعهدنامه کتبی اجازه ورود یافته‌اند.

گواهی مبدأ سندی است که محل ساخت کالا را مشخص می‌کند و معمولاً توسط اتاق بازرگانی کشور صادرکننده تنظیم می‌شود؛ در افغانستان، طالبان این صلاحیت را از اتاق تجارت و سرمایه‌گذاری به وزارت صنعت و تجارت سپرده‌است.


12201001
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» حزب الله لبنان جنایت وحشیانه رژیم صهیونیستی در بمباران ساختمان صدا و سیما را به شدت محکوم و با مدیریت و کارکنان این سازمان اعلام همدردی کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» آمریکا شروع به استقرار تانکرهای سوخت‌رسانی هوایی KC-135 و KC-46 در خاورمیانه کرده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور آمریکا در ادامه لفاظی‌ها، اظهارات گستاخانه خود علیه ایران را تکرار کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» پاکستان برای تسهیل تجارت با افغانستان، به صورت موقت الزام ارائه گواهی مبدأ برای واردات کالاها از افغانستان را لغو کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سفیر اسرائیل در مسکو، ادعا کرد که اقدامات اسرائیل در قبال ایران با هدف حمله به تاسیسات صورت گرفته است. 
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزارت خارجه حکومت سرپرست افغانستان ضمن محکومیت حملات هوایی رژیم اسرائیل به خاک جمهوری اسلامی ایران از آمادگی افغانستان برای همکاری در بازگشت امن حجاج ایرانی از افغانستان خبر داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دانش آموزان اتباع خارجی مجاز با دریافت برگه معرفی نامه از مرکز امور اتباع و مهاجرین خارجی وزارت کشور می توانند در مدارس ایران ثبت نام کنند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دبیرکل شورای همکاری خلیج فارس اعلام کرد که تمامی کشور‌های این شورا تعدی رژیم صهیونیستی علیه ایران را محکوم کردند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» یک تحلیلگر صهیونیست اعتراف کرد اسرائیل با کمک متحدانش نهایت ۱۵ روز در برابر موشک‌های قدیمی ایران توانایی مقابله دارد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» به گفته یک مقام سابق دفاعی اسرائیل، این رژیم روزانه حدود ۲.۷۵ میلیارد شِکِل (معادل تقریبی ۷۲۵ میلیون دلار) صرف هزینه‌های مستقیم نظامی در جنگ با ایران می‌کند. 

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است