علمی فناوری 20:43 - 13 تیر 1404
وزیر علوم‌در بازدید از مجتمع استادان سرو گفت: عزیزانی از هیئت علمی که منزلشان غیرقابل سکونت شده، دانشگاه مربوطه متعهد است اسکان آنان را تأمین کند.

الزام دانشگاه‌ها به تامین اسکان اساتیدی که منزلشان آسیب دیده است

باشگاه خبرنگاران جوان - حسین سیمایی صراف وزیر علوم، تحقیقات و فناوری از مجتمع استادان سرو بازدید کرد. وی افزود: متأسفانه بر اثر تجاوز رژیم صهیونیستی به مجتمع استادان سرو علاوه بر اینکه عزیزانی را از دست دادیم، تعداد زیادی از هم‌وطنان ما صدمات مالی هم دیدند.

وزیر علوم افزود: چندین بلوک مجتمع آسیب‌های بسیار جدی دیده است و خوشبختانه مدیریت ساختمان مجتمع، پیگیری‌های بسیار خوبی برای جبران این صدمات کرده‌اند.

وی ادامه داد: از روزهای اول این اتفاق، معاون اداری، مالی و مدیریت منابع وزارت علوم، همکاران را موظف کرده تا بازسازی و جبران خسارات در اولین فرصت انجام شود.

وزیر علوم افزود: یکی از اقدامات سریع و فوری تأسیسات گاز بود که آسیب بسیار جدی دیده و باعث شده که بلوک‌های دیگر نیز از این سرویس محروم شوند، به همین دلیل تعمیر و بازسازی تأسیسات گاز در اولویت قرار گرفت.

سیمایی صراف افزود: در این راستا تأمین مالی از سوی وزارت علوم انجام شد و دوستان شرکت ملی گاز نیز پیگیر بودند و ان شاء الله تا چند روز دیگر این انشعابات فعال می‌شود.

وی ادامه داد؛ آنچه خیلی صدمه دیده، برخی از طبقات است که به صورت کلی تخریب شده است. در این راستا بنیاد مسکن موظف شده که اقدام کند.

وی افزود: درخصوص مستأجران که اثاثیه آنها از بین رفته؛ دولت متعهد خواهد بود که تأمین خسارت مالی را انجام دهد.

وزیر علوم افزود: در مورد اسکان، از روز دوم این حادثه پیگیر هستیم که اگر عزیزانی از هیئت علمی منزلشان غیرقابل سکونت شده، دانشگاه مربوطه متعهد است اسکان آنان را تأمین کند.

وی افزود: دولت برای چندمین تاکید کرده هر کسی که آسیب دیده اگر وابسته به یک سازمان دولتی است، باید آن سازمان نسبت به اسکان اقدام کند تا دولت وظیفه‌اش را در ساخت‌وساز، تعمیر، نوسازی و بازسازی انجام دهد.

وی ادامه داد: امیدواریم خداوند این آسیب روحی که به عزیزان هم‌وطن ما از جمله مجتمع مسکونی استادان سرو وارد شده است به لطف و کرم خود جبران کند.


12204372
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار علمی فناوری

علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» یک پژوهشگر حوزه کودک و نوجوان گفت: اثرات روانی و اجتماعی جنگ و بحران همچنان در میان کودکان و نوجوانان باقی است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» وزیر علوم‌در بازدید از مجتمع استادان سرو گفت: عزیزانی از هیئت علمی که منزلشان غیرقابل سکونت شده، دانشگاه مربوطه متعهد است اسکان آنان را تأمین کند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» مرکز اطلاع رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش درباره تمدید مهلت ثبت اعتراض آزمون‌های نهایی پایه دوازدهم اطلاعیه‌ای صادر کرد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» مرکز سنجش، پذیرش و فارغ التحصیلی در خصوص نحوه و چگونگی برگزاری مصاحبه مجازی دوره دکتری تخصصی سال ۱۴۰۴ دانشگاه آزاد اسلامی اطلاعیه‌ای صادر کرد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» مشاور وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات از آمادگی فرودگاه بین‌المللی پیام برای انجام پرواز‌های فوق‌العاده باری با هدف واردات دارو خبر داد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» فراخوان سی‌ونهمین جشنواره بین‌المللی خوارزمی و بیست‌وهفتمین جشنواره جوان خوارزمی که با هدف حمایت از نوآوری و تجلیل از استعداد‌های برتر علمی، برگزار می‌شود، اعلام شد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» به‌منظور فراهم‌سازی زیرساخت‌های لازم در ایام پیاده‌روی اربعین، سازمان فناوری اطلاعات ایران از شرکت‌های خدمات‌رسان دعوت به همکاری کرده است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» اخترشناسان با استفاده از تلسکوپ فضایی جیمز وب (JWST)، نقش باستان‌شناس‌های کیهانی را ایفا کردند و بیش از ۱۰۰ کهکشان صفحه‌ای را از دوره‌ای تا ۱۱ میلیارد سال پیش مورد بررسی قرار دادند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» دانشمندان ابزاری ساختند که سرعت واقعی پیر شدن افراد را نشان می‌دهد و در نتیجه احتمال ابتلای آنها به زوال عقل را چند دهه پیش از بروز علائم بیماری، پیش‌بینی می‌کند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» دبیر کمیته اجرایی شاد به تشریح برنامه‌های تابستانه و برگزاری کلاس‌های جبرانی مجازی در پلتفرم شاد پرداخت.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است