سیاسی 11:08 - 12 خرداد 1404
رایزن فرهنگی پیشین جمهوری اسلامی ایران در لیبی و سودان با اشاره به طرح آتش بس ویتکاف نکاتی را بیان کرد.

اراده حماس در زمینه آتش بس شرط است

باشگاه خبرنگاران جوان محمد هادی تسخیری رایزن فرهنگی پیشین جمهوری اسلامی ایران در لیبی و سودان در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران جوان با اشاره به طرح آتش بس ویتکاف بیان کرد: نمی‌توان از دور قضاوت کرد و یک  تصمیم یا یک اراده‌ای را به حماسی‌ها تحمیل نمود. آن‌ها خودشان صاحب رأی هستند. آن‌ها همان‌طور که شروع کار را با اراده خودشان، با تصمیم خودشان، طوفان الاقصی را انجام دادند و ما بارها و بارها گفتیم که طوفان الاقصی اراده و تصمیم خود حماسی‌ها بوده است. اکنون هم در رابطه با پذیرش یا عدم پذیرش صلح، اراده حماسی‌ها شرط است.

وی افزود: به نظر من حماس نیاز به این شصت روز دارد، حتی اگر احتمال نقض توافق وجود داشته باشد . البته برخی از کارشناسان نظر دارند که اگر هم بعد از این ۶۰ روز هم قرار است باز هم جنگی صورت بگیرد و ویرانی‌هایی صورت بگیرد، بیشتر از آنچه اکنون در حال انجام است نخواهد بود. زیرا واقعا اکنون اوج سبعیت، اوج ددمنشی، اوج کشتار دسته جمعی، اوج بمباران‌ها، بمباران‌های شدید، چه بر سر خیمه‌های فلسطینیان، چه بیمارستان‌های آن‌ها، چه مراکز تجمع دیگر آن‌ها است؛ به هر حال به نظر نمی‌رسد بعد از ۶۰ روز رژیم صهیونیستی بیشتر از این کاری بتواند انجام دهد.

تسخیری افزود: به نظر من حماس این ۶۰ روز را می‌پذیرد. البته ممکن است فشارهایی از سوی بعضی از کشورهای عربی هم به حماس وارد شود برای این پذیرش. اکنون ما این تصمیم را به خود رهبران حماس واگذار می‌کنیم. یعنی باید چنین تصوری در دنیا به وجود آید که حماس بازیچه کسی نیست. حماس خودش یک وجود مستقل، قدرتمند، صاحب رأی و به رشد رسیده است که می‌تواند تصمیم بگیرد چه زمانی جنگی را آغاز کند، چه زمانی آتش‌بسی را بپذیرد، چه زمانی نپذیرد، چه زمانی تبادل اسرا را انجام دهد، چه زمانی تبادل اسرا را انجام ندهد. این‌ها چیزهایی است که دنیا باید بپذیرد و بخواهد یا نخواهد هم روزی خواهد پذیرفت که حماس و مقاومت اسلامی فلسطین به چنین رشد و تعالی رسیده است که می‌تواند چنین تصمیمات بزرگی را داشته باشد.


12196408
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار سیاسی

سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه، گفت: اگر آمریکا از خواسته‌های غیرمنطقی و غیرعملی خود دست بردارد و واقعیت برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز ایران را به‌درستی درک کند، آن‌گاه ما آماده توافق هستیم.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور با تأکید بر اینکه افتخار مسئولان جمهوری اسلامی، خدمتگزاری به مردم است، گفت: اگرچه کشور با دشواری‌هایی روبروست، اما با تکیه بر ملت بر همه مشکلات غلبه خواهیم کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» چهارصد و نود و هفتمین شماره هفته‌نامه «خط حزب‌الله» در آستانه‌ی سالگرد عروج ملکوتی حضرت امام خمینی رحمه‌الله منتشر شد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مجلس شورای اسلامی، ۴ کیت دارویی هسته‌ای پیشرفته تولید دانشمندان ایرانی را به رئیس‌جمهور کوبا اهدا کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رهبر معظم انقلاب با استناد به سیره حضرت امام محمد باقر (ع) تاکید کردند که برای اینکه ترس از دل‌ها برود، فقط بیان مباحث دینی و فقه و ... کافی نیست.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» به گفته غریب آبادی گزارشات آژانس و مواضع گروسی، خوراک لازم را برای برخی کشور‌های سوءاستفاده‌گر که فضای سیاسی را بر شورای حکام آژانس حاکم می کنند، تهیه می‌کند
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» به گفته غریب آبادی گزارشات آژانس و مواضع گروسی، خوراک لازم را برای برخی کشور‌های سوءاستفاده‌گر که فضای سیاسی را بر شورای حکام آژانس حاکم می‌کنند، تهیه می‌کند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» جلسه شورای‌عالی انقلاب فرهنگی امروز سه‌شنبه به ریاست رئیس‌جمهور مسعود پزشکیان، تشکیل جلسه داد و رئیس‌جمهور در این جلسه از دروغ و ریاکاری در میان مسئولان انتقاد کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رییس مجلس شورای اسلامی با رئیس جمهور کوبا دیدار کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر خارجه ایران گفت: شهید نصرالله قهرمان مبارزه با اشغالگری بود و خاک لبنان را از اشغالگران پاکسازی کرد و جان عزیز خود را در این مسیر مقدس اهدا کرد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است