علمی فناوری 13:47 - 30 خرداد 1404
یک عضو پیوسته فرهنگستان علوم پزشکی گفت: در شرایطی که کمک‌های جانبی کم شده اولین مؤلفه برای کنترل اضطراب توکل است.

۳ مؤلفه اساسی برای کنترل اضطراب و استرس

باشگاه خبرنگاران جوان - احمد نوربالا، عضو پیوسته فرهنگستان علوم پزشکی در رابطه با کنترل اضطراب در شرایط کنونی گفت: برای مدیریت استرس فرض کنید در بیابان یا جنگلی تنها هستید و تمامی راه‌های ارتباطی شما با دیگران قطع شده است. در این شرایط که کمک‌های جانبی کم شده است اولین کمک توکل است.

وی ادامه داد: پروردگار فرموده است که در شرایط سختی و بزنگاه‌ها و تنگنا‌ها به خداوند توکل داشته باشیم و به او توجه کنیم؛ مؤلفه دوم امید است، در هیچ حالتی نباید امید را از دست داد، زیرا امیدواری و تلاش کمک می‌کند تا پیش رویم.

نوربالا اظهار داشت: بدترین مؤلفه در زندگی ناامیدی است که به افکار خود آسیب‌رسان کمک می‌کند، در چنین شرایطی که کلیه مردم پشت حاکمیت ایستاده‌اند و دفاع وطنی و میهنی مطرح است، امید و توکل دو مؤلفه مهم محسوب می‌شود.

وی افزود: کارآمدی سومین مؤلفه مهم است به این معنا که هر فردی به هر اندازه‌ای که می‌تواند برای نجات خود و دیگران تلاش کند و منفعل نباشد.

نوربالا خاطر نشان کرد: مجموع این ۳ عامل می‌شود تاک که مخفف توکل، امید و کارآمدی است.

منبع: وزارت بهداشت


12201437
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار علمی فناوری

علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» سازمان سنجش آموزش کشور از تغییر زمان برگزاری آزمون معوق متقاضیان اخذ پروانه کارشناسی رسمی دادگستری قوه قضائیه سال ۱۴۰۴ خبر داد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» تاریخ برگزاری سومین دوره برگزاری آزمون زبان MSRT به دلیل همزمانی با مرحله دوم کنکور سراسری دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی تغییر یافت.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» به گفته عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی، سند ملی هوش مصنوعی به‌طور دوره‌ای بازنگری می‌شود تا به‌روزترین نیاز‌ها و چالش‌های حوزه هوش مصنوعی را پوشش دهد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» همه افراد نباید تمامی نوشیدنی‌های موجود در بازار را مصرف کنند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» طبق اعلام سازمان سنجش زمان برگزاری آزمون صدور پروانه تاسیس دفتر خدمات الکترونیک قضایی سال ۱۴۰۴ تغییر کرد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» طبق اعلام سازمان سنجش زمان برگزاری سومین آزمون صلاحیت حرفه‌ای روانشناسان و مشاوران سال ۱۴۰۴ تغییر کرد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» به گفته مدیر کل انتقال خون استان تهران از ابتدای امسال تا کنون ۱۰۲ هزار و ۸۱۷ واحد خون و فرآورده‌های خونی اهدا شده است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» اداره کل امور شاهد و ایثارگران با صدور اطلاعیه‌ای از تمدید مهلت ثبت‌نام در پایه هفتم مدارس شاهد تا ۲۰ تیر خبر داد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» در شرایط خاص تکنیک‌های ویژه‌ای برای مراقبت از قلب وجود دارد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران گفت: بیمارستان‌های «حضرت فاطمه زهرا (س)»، «شهید مطهری» و یکی از مراکز درمانی در رباط کریم به طور غیرمستقیم مورد حمله رژیم صهیونیستی در جنگ ۱۲روزه قرار گرفت که بخشی از آنها تخریب شد ولی تلفاتی نداشتیم.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است