سیاسی 13:08 - 25 خرداد 1404
شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی اعلام کرد که مراسم تشییع پیکر مطهر شهدای والامقام مدافع ایران اسلامی، سه‌شنبه -۲۷ خرداد ۱۴۰۴- برگزار خواهد شد.

تشییع پیکر شهدای جنایات اخیر صهیونیست‌ها سه‌شنبه برگزار می‌شود

باشگاه خبرنگاران جوان - متن اطلاعیه شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی به شرح زیر است:

بسم الله الرحمن الرحیم

إِنَّ الَّذِینَ قَالُوا رَبُّنَا اللَّهُ ثُمَّ اسْتَقَامُوا تَتَنَزَّلُ عَلَیْهِمُ الْمَلَائِکَةُ أَلَّا تَخَافُوا وَلَا تَحْزَنُوا وَأَبْشِرُوا بِالْجَنَّةِ الَّتِی کُنْتُمْ تُوعَدُونَ (فصلت:۳۰)

ملت شریف و شهیدپرور ایران اسلامی

در پی تجاوز و حملات ددمنشانه رژیم صهیونیستی به خاک مقدس میهن اسلامی، جمعی از فرماندهان دلاور نیرو‌های مسلح، دانشمندان برجسته هسته‌ای و مردم بی‌گناه از جمله زنان و کودکان مظلوم به درجه رفیع شهادت نائل آمدند. امتزاج خون مطهر اقشار مختلف مردم با خون شهدای هسته‌ای و پیشرفت علمی و فرماندهان نظامی که مسئول اقتدار و قدرت کشور هستند، در بیان دشمنی دشمنان با پیشرفت و اقتدار ایران سرفراز بسیار معنادار و معنامند بود.

به اطلاع عموم مردم ولایتمدار و انقلابی می‌رساند، مراسم تشییع پیکر مطهر این شهدای والامقام، سه‌شنبه -۲۷ خرداد ۱۴۰۴- ساعت ۸ صبح از میدان انقلاب اسلامی تهران برگزار خواهد شد.

شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی از آحاد ملت بزرگ ایران دعوت می‌نماید تا با حضور پرشور خود در این مراسم باشکوه، ضمن تجدید میثاق با آرمان‌های انقلاب اسلامی و گرامیداشت یاد و خاطره شهدا، بار دیگر عزم راسخ خود را برای دفاع از میهن و مقاومت در برابر دشمنان و حمایت همه جانبه از عملیات دلاورمردان نیرو‌های مسلح در برابر رژیم منحوس صهیونیستی و عملیات بزرگ و غرورآفرین وعده صادق ۳ به نمایش بگذارند.

وعده ما: سه‌شنبه -۲۷ خرداد ۱۴۰۴- ساعت ۸ صبح، میدان انقلاب تهران

منبع: شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی


12200635
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار سیاسی

سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور گفت: دشمنان گمان می‌کردند با ترور فرماندهان نظامی، دانشمندان و بمباران منازل مردم، می‌توانند کشور را دچار تزلزل کنند، حال آنکه دشمن در همان شب مورد هدف قرار گرفت و در صورت تکرار تجاوز، پاسخ‌هایی بسیار سخت‌تر در انتظارشان خواهد بو...
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه ژاپن در تماس تلفنی با عراقچی ، درباره تحولات اخیر منطقه متعاقب تجاوز نظامی رژیم صهیونیستی به ایران، گفت‌و‌گو و تبادل نظر کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» شورای نگهبان در بیانیه‌ای شهادت سرداران مجاهد اطلاعاتی را تسلیت و تهنیت گفت.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» بقایی با محکومیت حمله رژیم صهیونیستی به بیمارستان فارابی کرمانشاه، نوشت: حمله به بیمارستان‌ها نقض فاحش قواعد بین‌المللی و جنایت جنگی است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» به گفته مهاجرانی، ذخایر راهبردی و کالا‌های ما در وضعیت مناسبی هستند و نگرانی در این زمینه نداریم.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» در دین اسلام، به خواندن ذکرهایی برای حفظ آرامش در شرایط جنگی تاکید شده است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون اول رئیس‌جمهور تاکید کرد: دولت و ملت با سربلندی از شرایط فعلی بیرون خواهند آمد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» فرمانده نیروی زمینی ارتش از پرتاب پرتاب ده‌ها فروند انواع پهپاد انهدامی به مواضع رژیم صهیونیستی خبر داد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» به گفته بقایی، کسانی که از تجاوز رژیم صهیونیستی دفاع کردند همدست این جنایت هستند و نامشان به عنوان شرکای رژیم صهیونیستی در یاد مردم باقی می‌ماند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور ضمن تأکید بر ایستادگی در برابر تجاوز دشمن، تصریح کرد: دولت در تلاش است زندگی مردم مختل نشود.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است