بین‌الملل 17:05 - 27 تیر 1404
نظرسنجی‌ها نشان می‌دهد در صورت وقوع جنگ در ایتالیا، اکثریت افراد واجد شرایط در این کشور تمایلی به جنگیدن ندارند.

فقط ۱۶ درصد ایتالیایی‌ها حاضرند برای کشور خود بجنگند

باشگاه خبرنگاران جوان؛ زهرا نجفی - یک نظرسنجی که توسط «مرکز مطالعات سرمایه‌گذاری اجتماعی» انجام شده، نشان می‌دهد که تقریبا یک سوم ایتالیایی‌ها معتقدند این کشور ظرف ۵ سال آینده مستقیما درگیر جنگ خواهد شد، اما تنها ۱۶ درصد افرادی که در سن جنگیدن هستند، مایلند سلاح به دست بگیرند.

بر اساس این نظرسنجی ۳۹ درصد از ایتالیایی‌های ۱۸ تا ۴۵ ساله خود را به عنوان صلح‌طلبان مخالف خدمت سربازی معرفی می‌کنند، ۱۹ درصد سعی می‌کنند از راه دیگری از خدمت سربازی فرار کنند و ۲۶ درصد ترجیح می‌دهند ایتالیا مزدوران خارجی استخدام کند.

دولت ایتالیا در سال‌های اخیر مانند سایر کشور‌های عضو ناتو، متعهد به افزایش هزینه‌های دفاعی شده است. با این حال، فقط ۲۶ درصد مردم آن معتقدند که بازدارندگی نظامی راه خوبی برای تضمین صلح است. از سوی دیگر، ۲۵ درصد مردم از افزایش بودجه نظامی حمایت می‌کنند؛ حتی اگر به قیمت کاهش رفاه باشد.  از سوی دیگر، این نظرسنجی نشان می‌دهد که ۱۱ درصد مردم خواهان سلاح هسته‌ای هستند.

نظرسنجی دیگری که ماه گذشته توسط شورای روابط خارجی اروپا منتشر شد، نشان داد که تنها ۱۷٪ از ایتالیایی‌ها از افزایش هزینه‌های دفاعی حمایت می‌کنند که کمترین میزان در بین ۱۲ کشور اروپایی است که بررسی شده است.

منبع: رویترز


12208239
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» پرونده جنجالی جفری اپستین که به قاچاق جنسی متهم بود به دلیل ارتباط آن با دونالد ترامپ اخیرا دوباره بر سر زبان‌ها افتاده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دبیرکل حزب الله تاکید کرد کخ آمریکا و اسرائیل نقشه تجزیه لبنان را کشیده و قصد دارند این کشور را بین تکفیری‌ها در سوریه و صهیونیست‌ها تقسیم کنند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» نظامیان صهیونیست در میانه نگرانی‌های ارتش این رژیم نسبت به اسیر شدن سربازان درحال آماده شدن برای ترک غزه هستند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی نیرو‌های مسلح یمن گفت: فرودگاه بن گوریون را با موشک بالستیک مافوق صوت فلسطین ۲ هدف قرار دادیم.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس موساد به آمریکا سفر کرده تا از مقامات این کشور بخواهد برای پذیرش مردم غزه به اتیوپی، لیبی و اندونزی مشوق‌هایی ارائه دهد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور ترکیه در تماس تلفنی با همتای روسی خود تاکید کرد که آنکارا خواهان ثبات و امنیت در سوریه است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی گردان‌های قسام در یک پیام ویدیویی استراتژی گردان‌های قسام در این مرحله و مذاکرات برای توقف تجاوز به غزه را تشریح و از همه‌ی آزادگان تمجید کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» منابع می‌گویند ترامپ در مذاکرات تجاری با اتحادیه اروپا به دنبال حداقل ۱۵ تا ۲۰ درصد مالیات بر واردات از این بلوک است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» روزنامه گاردین فاش کرد که دو موسسه خیریه انگلیسی، ۵.۷ میلیون پوند به شهرک غیرقانونی سوسیا رژیم اسرائیل در کرانه باختری منتقل کرده‌اند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سازمان ملل می‌گوید در پی درگیری‌های جنوب سوریه از روز یکشنبه تا کنون هزاران نفر آواره شده و بسیاری دیگر دسترسی به آب و برق ندارند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است