بین‌الملل 21:04 - 27 تیر 1404
سازمان ملل می‌گوید در پی درگیری‌های جنوب سوریه از روز یکشنبه تا کنون هزاران نفر آواره شده و بسیاری دیگر دسترسی به آب و برق ندارند.

در کمتر از یک هفته ۸۰ هزار شهروند سوریه آواره شدند

باشگاه خبرنگاران جوان؛ زهرا نجفی -آژانس مهاجرت سازمان ملل می‌گوید بر اثر درگیری‌های اخیر در جنوب سوریه که این هفته آغاز شده، نزدیک به ۸۰ هزار شهروند سوریه آواره شده‌اند.

این سازمان در بیانیه‌ای اعلام کرد: از سیزدهم ژوئیه (یکشنبه، ۲۲ تیرماه) ۷۹ هزار و ۳۳۹ نفر در جنوب سوریه آواره شده‌اند که ۲۰ هزار و ۱۹ نفر از دیروز بوده است.

این بیانیه می‌افزاید خدمات آب، برق و مخابرات در سویدا «از کار افتاده» و کمبود سوخت، حمل و نقل و تدارکات اضطراری را فلج کرده است.

درگیری‌های خشونت‌آمیز در استان جنوبی سویدا در سوریه از ۱۳ ژوئیه (۲۲ تیرماه) آغاز شد و چندین روز بین شبه‌نظامیان محلی و قبایل بادیه‌نشین طرفدار تحریر الشام ادامه یافت. صد‌ها غیرنظامی و سرباز کشته شدند و عناصر وابسته به دولت تحریرالشام برای تصرف شهر، حملات نظامی را آغاز کردند. از سویی دیگر اسرائیل که به دنبال تجزیه سوریه و جدا کردن جنوب آن است، حملات هوایی شدیدی را به سوریه آغاز کرد. رژیم تروریستی اسرائیل در این حملات عناصر تحریرالشام در جنوب، کاخ ریاست جمهوری و ستاد کل ارتش سوریه در دمشق را بمباران کرد.

 دیده‌بان حقوق بشر سوریه روز گذشته گزارش داد که «شمار کشته‌شدگان درگیری‌ها در استان سویدا در جنوب سوریه از ۵۰۰ نفر فراتر رفته است». 

در همین حال، وزارت امور خارجه آمریکا به شهروندان خود در مورد سفر به سوریه هشدار داده و از کسانی که در حال حاضر در آنجا هستند، خواسته است که به دلیل تنش‌های امنیتی فورا سوریه را ترک کنند.

منبع: خبرگزاری فرانسه


12208276
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» پرونده جنجالی جفری اپستین که به قاچاق جنسی متهم بود به دلیل ارتباط آن با دونالد ترامپ اخیرا دوباره بر سر زبان‌ها افتاده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دبیرکل حزب الله تاکید کرد کخ آمریکا و اسرائیل نقشه تجزیه لبنان را کشیده و قصد دارند این کشور را بین تکفیری‌ها در سوریه و صهیونیست‌ها تقسیم کنند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» نظامیان صهیونیست در میانه نگرانی‌های ارتش این رژیم نسبت به اسیر شدن سربازان درحال آماده شدن برای ترک غزه هستند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی نیرو‌های مسلح یمن گفت: فرودگاه بن گوریون را با موشک بالستیک مافوق صوت فلسطین ۲ هدف قرار دادیم.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس موساد به آمریکا سفر کرده تا از مقامات این کشور بخواهد برای پذیرش مردم غزه به اتیوپی، لیبی و اندونزی مشوق‌هایی ارائه دهد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور ترکیه در تماس تلفنی با همتای روسی خود تاکید کرد که آنکارا خواهان ثبات و امنیت در سوریه است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی گردان‌های قسام در یک پیام ویدیویی استراتژی گردان‌های قسام در این مرحله و مذاکرات برای توقف تجاوز به غزه را تشریح و از همه‌ی آزادگان تمجید کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» منابع می‌گویند ترامپ در مذاکرات تجاری با اتحادیه اروپا به دنبال حداقل ۱۵ تا ۲۰ درصد مالیات بر واردات از این بلوک است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» روزنامه گاردین فاش کرد که دو موسسه خیریه انگلیسی، ۵.۷ میلیون پوند به شهرک غیرقانونی سوسیا رژیم اسرائیل در کرانه باختری منتقل کرده‌اند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سازمان ملل می‌گوید در پی درگیری‌های جنوب سوریه از روز یکشنبه تا کنون هزاران نفر آواره شده و بسیاری دیگر دسترسی به آب و برق ندارند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است