بین‌الملل 13:34 - 10 تیر 1404
کویت اعلام کرد برای افزایش امنیت ساحلی، تعدادی قایق بدون سرنشین یا شهپاد رونمایی کرده است.

کویت شهپادهای جدید رونمایی کرد

باشگاه خبرنگاران جوان؛ مینا عظیمی - فهد الیوسف، معاون اول نخست وزیر و وزیر دفاع کشور کویت، از قایق‌های دریایی بدون سرنشین (شهپاد) تازه اضافه شده به ناوگان اداره کل گارد ساحلی را رونمایی کرد.

به گزارش رسانه‌های کویت، این گام نشان‌دهنده یک جهش کیفی در سیستم امنیت دریایی با استفاده از فناوری‌های مدرن است.

الیوسف در بیانیه‌ای که توسط اداره کل روابط امنیتی و رسانه‌ای وزارت کشور کویت منتشر شد، تأیید کرد که این گام بخشی از یک طرح جامع برای افزایش امنیت مناطق ساحلی و آب‌های سرزمینی از طریق فناوری‌های هوشمند است.

او اعلام کرد که این وزارتخانه مشتاق است تا راه‌حل‌های پیشرفته فناوری را برای افزایش آمادگی میدانی، حمایت از امنیت و ثبات و حفاظت از منافع ملی اتخاذ کند.

این شناورها با توانایی کارکرد برای چندین روز بدون دخالت مستقیم انسانی متمایز هستند و مأموریت‌های محوری مانند شناسایی و نظارت را انجام می‌دهند.

همچنین این قایق‌های هوشمند توانایی ردیابی اهداف مشکوک دریایی، پشتیبانی از عملیات جست‌وجو و نجات، پایش آلودگی زیست‌محیطی و حفاظت از منابع طبیعی را دارند.

منبع: الخلیج آنلاین


12203521
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» معترضان طرفدار فلسطین در لیتوانی، روابط با اسرائیل را در جریان سفر وزیر امور خارجه این رژیم محکوم کردند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» ریاست معادن و نفت طالبان در پنجشیر از فروش سه هزار و ۹۸۷ قیراط زمرد تازه خبر داده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سازمان عفو بین‌الملل خواستار توقف اخراج مهاجران افغان از پاکستان و تمدید اعتبار کارت پی او آر شد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» استاندار خراسان رضوی بر ساماندهی و بازگردانی اتباع افغانستانی توام با اکرام و رعایت شئون انسانی و اسلامی تأکید کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سرپرست وزارت بهداشت طالبان نشستی با مسئولان نهادهای مربوطه فلج اطفال در افغانستان به بررسی مسائل و مشکلات مبارزه با این بیماری پرداخت.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» عضو کمیسیون شوراها و امور داخلی مجلس شورای اسلامی گفت بسیاری از جاسوسان رژیم صهیونیستی و آمریکا با کمک اتباع افغانستانی دستگیر شده اند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» مقامات و دیپلمات‌های افغانستانی با حضور در سفارت جمهوری اسلامی ایران در کابل، به شهدای حملات اخیر رژیم صهیونیستی ادای احترام کردند.  
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سازمان غذا و کشاورزی سازمان ملل از احتمال افزایش موج گرما در افغانستان خبر داده و به شهروندان این کشور هشدارهای لازم را ارائه کرده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» اولین سفیر حکومت سرپرست طالبان وارد مسکو شده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» بعید است نتانیاهو بتواند در برابر وسوسه حمله مجدد به ایران مقاومت کند، به‌ویژه اگر چنین حملاتی از نظر سیاسی به نفع او باشد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است