اقتصادی 13:44 - 12 تیر 1404
رئیس سازمان اداری استخدامی گفت: افرادی که دور کار هستند مانند سایر افراد کار می‌کنند و مشکلی در پرداخت حقوق نداریم.  

حقوق افراد دورکار تغییری نکرده است/ ثبت نام ۱۵ دستگاه اجرایی شروع شد + فیلم

باشگاه خبرنگاران جوان - علاءالدین رفیع‌زاده رئیس سازمان اداری استخدامی اظهار داشت: با توجه به اتفاقات اخیر و  حملات رژیم صهیونیستی و با توجه به شهادت رسیدن  ۱۳ نفر از اساتید و نخبگان کشور مجوز استخدام وجذب ۲۶ نفر داده شد.

وی در خصوص حقوق افراد دورکار گفت: هیچ مشکلی ندارد افرادی که دور کار هستند مانند سایر افراد کار می‌کنند و مشکلی در پرداخت حقوق نداریم. 

او یادآور شد:دورکاری همانند مصوبه سال ۸۹ برقرار است اما در حال حاضر که شرایط کشور عادی است مانند گذشته خدمات دهی در حال انجام است.

رئیس سازمان اداری استخدامی افزود: هم اکنون به وزارت بهداشت حدود ۲۷ هزار نفر مجوز استخدام داده شده و در آزمون  آموزش و پرورش حدود ۲۹ هزار نفر ثبت نام کرده اند و مجوز ۲۹ هزار نفر هم داده شده و برای جذب این تعداد هم چیزی اون بالغ بر ۵۷۹ هزار نفر ثبت نام کردند.

وی ادامه داد: ثبت نام وزارت آموزش و پرورش انجام شده و تا دو روز هم این ثبت نام تمدید شد و از دهه اول مرداد ماه آزمون آموزش و پرورش را برگزار خواهیم کرد و از نیمه دوم مرداد ماه هم آزمون سایر دستگاه ها را برگزار می‌کنیم.

وی ادامه داد: ثبت‌نام آزمون ۱۵ دستگاه اجرایی از دیروز شروع شد و تا ۲۰ تیر ادامه دارد.


12204110
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر جهاد کشاورزی با اشاره به ترور دانشمندان و فرماندهان کشور، تأکید کرد که این اقدامات نه‌تنها خللی در عزم ملت ایران ایجاد نمی‌کند، بلکه آنها را در مسیر استقلال و تحقق آرمان‌های انقلاب اسلامی مصمم‌تر می‌سازد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مرکز مدیریت راه‌های کشور از پیش‌بینی تردد روزانه یک میلیون و ۹۳۵ هزار وسیله نقلیه در محورهای مواصلاتی بین‌شهری کشور در بازه زمانی ۱۱ تا ۱۶ تیر خبر داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» خرمالی گفت: کلیه آمار‌های اقتصادی از جمله وارادت کالا‌های اساسی به کشور از مسیر مناطق آزاد با دستور صریح دبیر شورای‌عالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی منتشر شده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس اتحادیه تعاونی‌های مسافربری گفت: قیمت بلیت اتوبوس افزایش نیافته و شرکت‌ها حق ندارند قیمت را تغییری دهند .
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون امور معادن و صنایع معدنی وزارت صمت با اشاره به وضعیت استخراج، بهره وری و تولید صنایع معدنی گفت: در جریان حمله رژیم منحوس صهیونیستی هیچ‌یک از واحد‌های حوزه معدن و صنایع معدنی تعطیل نبود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی وزارت راه و شهرسازی گفت:لغو پرواز‌های داخلی و خارجی در شمال، جنوب و غرب کشور مجدد تمدید شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون وزیر صمت گفت: افزایش ۱۵ درصدی قیمت خودرو‌های داخلی در کارخانجات مورد تایید قائم مقام وزیر صمت بوده و تمامی مراحل قانونی بوده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون وزیر صمت گفت: افزایش ۱۵ درصدی قیمت خودرو‌های داخلی در کارخانجات مورد تایید قائم مقام وزیر صمت بوده و تمامی مراحل قانونی بوده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جهاد کشاورزی تهران از بازرسی بیش از ۱۵۰۰ بازرسی واحدهای توزیع و عرضه برنج در استان تهران طی ۷۲ساعت گذشته خبر داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مسئول سالن عملیات مرکز مدیریت راه‌های کشور اظهار داشت: تردد در مسیر شمال به جنوب محور چالوس و آزادراه تهران - شمال ممنوع است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است