علمی فناوری 10:55 - 05 تیر 1404
به گفته رئیس انجمن تولیدکنندگان دارو‌های طبیعی، فرآورده‌ها و طب سنتی ایران بیش از ۷۵۰۰ قلم داروی گیاهی و سنتی در کشور تولید می‌شود.

تولید بیش از ۷۵۰۰ قلم داروی گیاهی و سنتی در کشور 

باشگاه خبرنگاران جوان؛ حمید جنیدی‌مقدم - امیرحسین جمشیدی، رئیس انجمن تولید کنندگان داروهای طبیعی، فراورده ها و طب سنتی ایران در گفت و گو با باشگاه خبرنگاران جوان گفت: در حال حاضر در ایران ۸۵۰۰ گونه گیاه دارویی رویش دارد و حدود ۱۲۰۰ تا ۲۰۰۰ فرآورده گیاهی در کشورمان به ثبت رسیده است. 

به گفته وی الان بیش از ۵۰۰۰ قلم فرآورده گیاهی و‌۲۰۰۰ قلم داروی سنتی و حدود ۷۵۰۰ قلم فرآورده های گیاهی در کشور مجوز داشته و در ایران تولید می شود.

رئیس انجمن تولید کنندگان داروهای طبیعی، فراورده ها و طب سنتی ایران تصریح کرد: بر طبق ماده ۱۶ وزارت بهداشت، ترویج داروهای گیاهی باید در دستور کار وزارت بهداشت قرار بگیرد و مصرف منطقی این داروها افزایش پیدا کند. 

جمشیدی تاکید کرد: صنایع تولید داروهای گیاهی و فرآورده ها باید از حمایت کافی در جهت تولید انواع اقلام دارویی و تسریع در بروکراسی اداری جهت اخذ مجوزهای لازم برخوردار باشند.

به گفته وی داروهای گیاهی به فرآورده هایی گفته می شود که ماده موثره آنها در طبیعت شکل گرفته است. داروهای سنتی به فرآورده هایی گفته می شود که در کتب مرجع طب سنتی آمده است.


12202032
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار علمی فناوری

علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» کشف جدید محققان، راه را برای تولید دارو‌های بدون عوارض جانبی در درمان برخی سرطان‌ها هموار کرده است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» سازمان غذا و دارو اعلام کرد: همراهی مردم و تلاش شبانه‌روزی تولیدکنندگان، پایداری کامل در تأمین شیرخشک را در سراسر کشور از جمله سیستان و بلوچستان رقم زده است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» بسیاری از دستگاه‌های فناوری به مرور زمان کند می‌شوند که مراحلی ساده برای افزایش سرعت آن بدون صرف هزینه وجود دارد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» یک متخصص فناوری، پنج علامت هشدار دهنده را فاش کرده است که ممکن است نشان دهد کسی از طریق تلفن از شما جاسوسی می‌کند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» یک متخصص فناوری، پنج علامت هشدار دهنده را فاش کرده است که ممکن است نشان دهد کسی از طریق تلفن از شما جاسوسی می‌کند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» معاونت آموزشی وزارت بهداشت در بخشنامه‌ای زمان برگزاری امتحانات پایان ترم دانشگاه‌های علوم پزشکی را اعلام کرد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مرکز ارزشیابی و تضمین کیفیت نظام آموزش و پرورش گفت: نتایج امتحانات نهایی پایه دوازدهم فردا دهم تیر اعلام می‌شود.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» وزیر آموزش و پرورش از شهادت ۳۰ دانش‌آموز و ۷ معلم در حملات رژیم صهیونیستی به ایران خبر داد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» فناوری پیشرفته Li-Fi که ۱۰۰ برابر سرعت بیشتری دارد، به زودی جایگزین Wi-Fi خواهد شد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» ظفرقندی در حاشیه سی‌امین جلسه شورای معاونین وزارت بهداشت که با حضور نمایندگان تشکل‌های دانشجویی دانشگاه‌های علوم پزشکی تهران، شهید بهشتی و البرز برگزار شد، بر اهمیت حمایت از تیم ملی سلامت تأکید کرد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است