اقتصادی 14:44 - 21 تیر 1404
رئیس کارگروه ساماندهی مد و لباس درمورد وضعیت صنعت مد و پوشاک در ایران و حمایت دولت از این صنعت توضیحاتی داد.

صنعت مد و پوشاک مستلزم هم‌افزایی و برنامه مشخص بین بخش دولتی و خصوصی است

باشگاه خبرنگاران جوان - زهرا گلپایگانی، رئیس کارگروه ساماندهی مد و لباس وزارت ارشاد درمورد وضعیت صنعت مد و پوشاک در ایران و حمایت دولت از این صنعت بیان کرد: ظرفیت بالای ارتباطی و تعاملی با علاقه‌مندان به فرهنگ ایران و تمرکز بر ایران فرهنگی قابل تأمل و نیازمند برنامه‌ریزی است.

رئیس کارگروه ساماندهی مد و لباس وزارت ارشاد گفت: قانون ساماندهی مد و لباس در سال ۸۵ مصوب شد و در ماده ۱ این قانون صراحتاً مطرح شد که نیاز است کارگروهی به دلایلی شکل بگیرد و ۴ دلیل اصلی مطرح شد که شامل حفظ و تقویت فرهنگ و هویت ایرانی اسلامی، ارج نهادن، تضمین و ترویج الگوهای بومی، ترغیب عموم مردم به پرهیز از انتخاب مصرف الگوهای بیگانه و غیر مأنوس با فرهنگ ایرانی و هدایت بازار تولید و عرضه البسه و پوشاک بر اساس طرح‌ها و تولیدهای داخلی که در این ۴ مورد، آن چیزی که از منظر قانون‌گذار نقطه تمرکز بود ماهیت صنعت مد بود و ضرورتی که مغفول مانده است.

گلپایگانی ادامه داد: ما ۵ سازمان وزارت فرهنگ و ارشاد، وزارت آموزش و پرورش، وزارت صمت و سازمان صدا و سیما را به همراه سازمان برنامه و بودجه و ۳ نفر از نمایندگان صنوف ذیربط و یک نماینده کمیسیون فرهنگی به عنوان ناظر این فرآیند داریم.

ماهیتی که در طول این سال‌ها دنبال شده ماهیت صنعت مد نبوده است. یعنی آن چیزی که بیشتر مطرح شده صنعت پوشاک بوده است نه صنعت مد.

 رئیس کارگروه ساماندهی مد و لباس وزارت ارشاد گفت: تفاوت صنعت مد و پوشاک حتی بین مسئولان نیاز به بازخوانی دارد. چون بعضاً فرآیند تولید پوشاک که در زنجیره تأمین پوشاک این صنعت رخ می‌دهد را با فرآیند تولید ایده مصرف و ارزش نامشهود و دستکاری انتخاب مصرف‌کنندگان همسان درنظر می‌گیرند و شاید این خطای شناختی و نقطه اختلاف در خوانش موضوع باعث شده است که ما به این مهم کمتر بپردازیم.

گلپایگانی افزود: ما سعی کرده‌ایم در کارگروه ساماندهی مد و لباس این مأموریت را بازخوانی کنیم و به این مفهوم و ارزش نهفته در محصول بیشتر بها دهیم اما این راه تا حدی سخت و طولانی است و باید یک برنامه و هم‌افزایی خوبی بین دستگاه‌های عضو و بخش‌های خصوصی و کنش‌گران این عرصه وجود داشته باشد.


12206394
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» دبیر انجمن شرکت‌های هواپیمایی گفت: نرخ بلیت پرواز‌های اربعین از ۱۸ میلیون به ۱۵ میلیون در مسیر تهران _ نجف _ تهران و ۱۸ میلیون برای سایر شهر‌ها در نظر گرفته شده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» سازمان امور مالیاتی در اطلاعیه‌ای با رد شایعات مطرح شده در فضای مجازی اعلام کرد، مهریه همچنان بدون محدودیت در مبلغ و نوع آن، از مالیات معاف است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» شرکت آب و فاضلاب استان تهران درباره قبوض جدید آب بهای مشترکان تهرانی اطلاعیه صادر کرد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» پیش‌بینی‌های هواشناسی استان تهران نشان می‌دهد که در روز‌های آینده به ویژه پایان هفته هوای این استان همراه با کاهش شدت گرمای هوا و افزایش ناپایداری جوی خواهد بود و امکان بارش رگباری نیز وجود دارد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی وزارت راه و شهرسازی گفت: هیچ یک از نرخ‌های اعلامی مبنی بر پرواز‌های اربعین نرخ مصوب شده نیست و جلسات کارشناسی برای تعیین نرخ همچنان در حال برگزاری است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» بنابر گفته کارشناسان، علی رغم ثبات و آرامش تولید در بازار گوشت و مرغ، اما تخصیص ارز به نهاده‌های دامی طی ۸ تا ۹ ماه اخیر صورت نگرفته است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس صندوق تثبیت بازار سرمایه در خصوص بیمه سهام نکاتی را مطرح کرد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» طبق اطلاعات به دست آمده خبر منتشر شده در برخی رسانه‌ها و فضای مجازی مبنی بر وقوع انفجار در فرودگاه مهرآباد کاملاً کذب و بی‌اساس است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» هیچ‌ حادثه‌ای در فرودگاه مهرآباد رخ نداده و همه فعالیت‌های پروازی طبق برنامه در حال انجام است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مجری طرح دانه‌های روغنی وزارت جهادکشاورزی گفت: عملکرد کلزا معمولاً نصف عملکرد گندم است، پس باید قیمت کلزا را دو برابر تا ۲.۲ برابر گندم تعیین کنیم.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است