فرهنگی‌هنری 14:02 - 29 خرداد 1403
«دوآ لیپا» ستاره موسیقی پاپ که عملیات نظامی در غزه را نسل‌کشی توصیف کرده بود، اعلام کرد که حاضر است به خاطر اظهارات سیاسی با واکنش منفی مواجه شود.

خواننده جهانی که اسرائیل را به نسل‌کشی محکوم کرد

«دوآ لیپا» ستاره موسیقی پاپ که عملیات نظامی در غزه را نسل‌کشی توصیف کرده بود، اعلام کرد که حاضر است به خاطر اظهارات سیاسی با واکنش منفی مواجه شود. این خواننده ۲۸ ساله برنده جایزه گرمی در مصاحبه‌ای با رادیو تایمز گفت که قبل از اظهار نظر بار‌ها متن خود را بررسی کرده، اما اگر احساس کند که این حرف‌ها به نفع جهان و هدفی والاتر است و ارزش ریسک را دارد، آن را منتشر می‌کند.

در روز‌های پس از بمباران غزه توسط اسرائیل، او تصویری از گروه «Artists4Ceasefire» (حمایت هنرمندان از آتش‌بس در غزه) را به همراه هشتگ همه چشم‌ها به رفح (#AllEyesOnRafah) برای ۸۸ میلیون دنبال کننده اینستاگرام خود بازنشر داد و نوشت: «زنده سوزاندن کودکان هرگز قابل توجیه نیست. تمام دنیا برای توقف نسل‌کشی اسرائیل بسیج می‌شوند؛ لطفاً همبستگی خود را با غزه نشان دهید».

«دوآ لیپا» به رادیو تایمز گفت: «وقتی در مورد چیز‌هایی سیاسی صحبت می‌کنم، حرفم را دو سه بار بررسی می‌کنم: خوب، نسل‌کشی در غزه چیزی است که بسیار بزرگ‌تر از من است و اظهار نظر درباره آن لازم است و به همین دلیل آن را منتشر می‌کنم. این اظهار همیشه با برخی واکنش‌های منفی دیگران مواجه می‌شود، بنابراین تصمیم بزرگی است. اما در نهایت احساس می‌کنم، چون به نفع جهان و هدفی والاتر است، آن را منتشر می‌کنم».

به گزارش گاردین، این خواننده که در لندن از پدر و مادری آلبانیایی ـ کوزوویی به دنیا آمد، اظهار داشت که سیاست تاثیر آشکای بر میراث او داشته است وافزود: «سخن گفتن برای من یک تمایل طبیعی است، با توجه به پیشینه و میراثم و وجود من تا حدودی سیاسی است».

«دوآ لیپا» در همین مصاحبه فاش کرد که به حمایت از حزب کارگر بریتانیا ادامه می‌دهد و پیشنهاد کرد که در انتخابات آتی بریتانیا به این حزب رای خواهد داد، او گفت: «در طول سه یا چهار سال گذشته، به نوعی تصمیم گرفتم که پشت سر یک رهبر حزب سیاسی خاص ایستادن احتمالاً مسیری نیست که می‌خواهم طی کنم. همیشه از حزب کارگر حمایت کرده‌ام، بنابراین همیشه در اینجا ایستاده‌ام، اما فکر نمی‌کنم علناً طرفدار یا علیه کسی باشم...، زیرا سیاستمداران در کل فقط راهی برای ناامید کردن شما دارند».


12064736
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار فرهنگی‌هنری

فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» برنامه تلویزیونی «سینما هویت» همزمان با برگزاری چهل و چهارمین جشنواره فیلم فجر، ویژه‌برنامه‌های خود را از شبکه امید سیما روی آنتن می‌برد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» نظام‌الدین کیایی صدابردار پیشکسوت سینمای ایران دار فانی را وداع گفت.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» فیلم کوچ نخستین ساخته سینمایی محمد اسفندیاری است که با تهیه‌کنندگی مهدی مطهر و نویسندگی مشترک محمد اسفندیاری و مهدی مطهر ساخته شده است.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» فیلم مستند
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» «زنده‌شور» دومین فیلم بلند سینمایی کاظم دانشی پس از «علفزار» است. دانشی پیش از این نیز با نگارش چند فیلمنامه در سینما شناخته شده بود.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» در ادامه اختصاص سانس‌های فوق‌العاده روزانه به فیلم‌های پرمخاطب جشنواره فجر، ۱۱ فیلم سینمایی حاضر در چهل‌وچهارمین دوره این رویداد امشب روی پرده می‌روند.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» سعید دشتی پس از سال‌ها تجربه ساخت فیلم کوتاه، با بیلبورد به سراغ اولین فیلم بلند سینمایی‌اش آمده است؛ فیلمی که به‌وضوح حاصل انباشت تجربه، دغدغه و شناخت او از مدیوم سینماست.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» یک منتقد سینما گفت: جشنواره فیلم فجر می‌تواند عامل وحدت‌آفرین برای نزدیک کردن طیف‌های مختلف سینماگران باشد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» کارگردان «حال خوب زن» درباره فضای این فیلم و سوژه‌ای که دارد سخن گفت و بیان کرد که قصه از دل یک موضوع بحرانی به امید می‌رسد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» نشست خبری فیلم سینمایی «بیلبورد» روز ۱۶ بهمن در چهل و چهارمین جشنواره فیلم فجر برگزار شد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است