اقتصادی 08:12 - 22 مرداد 1404
طبق اعلام سازمان راهداری مسافران برای تردد سایر شهرها به پایانه‌های مسافری مراجعه نکنند چراکه از تمامی ظرفیت های ناوگان برای بازگشت زائران استفاده می شود.

مسافران برای خرید بلیت به پایانه‌های مسافری مراجعه نکنند

باشگاه خبرنگاران جوان؛ محبوبه کباری - همزمان با اوج بازگشت زائران اربعین به کشور و با توجه به آنکه بسیاری از زائران از امروز به پایانه‌های مرزی مراجعه می کنند سازمان راهداری اعلام کرده است که از تمامی ظرفیت های خود برای بازگشت زائران استفاده کرده و امکان ارائه خدمات و سرویس دهی به سایر شهرها را ندارد.

 طی سه روز چهارشنبه، پنجشنبه و جمعه (۲۲ تا ۲۴ مرداد ماه ۱۴۰۴) ناوگان اتوبوس برون‌شهری کشور به طور گسترده برای بازگرداندن انبوه زائران کربلا به مرزهای اربعینی اعزام می‌شوند.

 این سازمان از هموطنان تقاضا کرده است با عدم مراجعه به پایانه‌های مسافری برای سفرهای داخلی با اتوبوس، در انجام این مأموریت حساس و بزرگ حمل و نقلی، یاریگر سایر هموطنان و سیستم حمل‌ونقل عمومی جاده‌ای باشند هموطنان در صورت امکان طی این سه روز از سایر ناوگان و شیوه های حمل و نقل برای سفرهای داخلی استفاده کنند.

طبق آخرین آمارهای اعلام شده ج بازگشت زائران از مهران است و همچنان بیش از ۱.۴ میلیون نفر در عراق حضور دارند.

 در روز گذشته ۱۵۴ هزار و ۴۳۸ زائر از مرز مهران وارد کشور و ۵۶ هزار و ۱۳۴ زائر هم از مرز خارج شدند.یک میلیون و ۴۸۴ هزار و ۴۳۶ نفر از زائران، هم اکنون در کشور عراق هستند.

طبق آخرین آمارهای مرکز مدیریت راه های کشور شاهد ترافیک نیمه سنگین در مرزهای مهران، شلمچه و خسروی هستیم.

 

#اربعین_حسینی  #‌انا_علی_العهد #چشم_به_راهیم  #عمود_صفر #نه_به_تصادف #شیش_دونگ_برانیم #نذر_سفر #سازمان_راهداری_و_حمل_و_نقل_جاده_ای

 

🌐 rmto.ir

🌐 141.ir

@cheshm_be_rahim

 

 


12216076
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رضایی گفت: من به‌صورت جدی به هفت یا هشت شرکت قطعاً در این هفته تذکر کتبی داده‌ام و اعلام کرده‌ام که اگر ظرف مدت معین نتوانند خودشان را اصلاح کنند، با تعلیق فروش در آن رشته مواجه خواهند شد و در این زمینه هیچ تعارفی نداریم.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس کل بانک مرکزی گفت: کنترل ترازنامه بانک‌ها برای جلوگیری از خلق پول و تورم با جدیت دنبال می‌شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مسئول سالن عملیات مرکز مدیریت راه‌های کشور گفت: در حال حاضر در محور چالوس، آزادراه‌های تهران-کرج-قزوین و قزوین-کرج-تهران و همچنین برخی محدوده‌های آزادراه تهران-شمال و هراز، ترافیک سنگین گزارش شده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌کل بانک مرکزی بر ضرورت سرمایه‌گذاری و توسعه زیرساخت‌های این فناوری تأکید کردند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل پیش بینی سازمان هواشناسی گفت: امشب در شرق گیلان، مازندران، ارتفاعات البرز و تهران،  افزایش ابر، رگبار باران و رعد و برق مورد انتظار است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» پیش‌بینی کرد تولید غلات ایران در سال زراعی ۲۰۲۶ با عبور از متوسط ۵ ساله به ۲۱.۶ میلیون تن برسد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر نیرو گفت: برای اولین بار روند رشد سالانه مصرف برق در کشور نزولی شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیر ستاد نوسازی ناوگان حمل‌ونقل سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران (ایدرو) گفت: اصلاحیه آیین نامه اجرایی ماده ۱۰ قانون ساماندهی صنعت خودرو امسال توسط معاون اول رئیس جمهور ابلاغ شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رامین کاشف اذرمدیرعامل شهر فرودگاهی امام خمینی (ره) از آماده‌شدن تفاهم‌نامه‌های سرمایه‌گذاری بیش از ۲۰ همت در این مجموعه خبر داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس صنف جایگاههای سوخت کشور گفت: با وجود گذشت بیش از ۵ ماه و علی رغم طی مراحل لازم و آنالیز کارشناسی، سازمان برنامه و بودجه با تاخیر در اقدام جهت تصویب حق العمل ۱۴۰۵ جایگاههای سوخت، موجب زیان دهی این بنگاه های اقتصادی شده و مالکان جایگاه ه...

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است