اقتصادی 20:29 - 03 شهریور 1405
معاون مسافری راه آهن گفت:توسعه قطار‌های حومه‌ای و کریدور‌های ریلی در دستور کار دولت قرار گرفته و به همت بخش خصوصی در حال اجرا است.

جابه‌جایی سالانه ۲ میلیون مسافر توسط ناوگان حمل‌ونقل ریلی/توسعه قطارهای حومه‌ای و کریدورهای ریلی در دستور کار دولت

 باشگاه خبرنگاران جوان؛ محبوبه‌کباری - غلامحسین کریمی، معاون مسافری راه‌آهن، در مراسم سالروز تأسیس شرکت‌ حمل‌ونقل ریلی اظهار کرد: سیاست دولت بر ارتقای کیفیت خدمات مسافری به عنوان یک اولویت و ضرورت استوار است و در این مسیر، شرکت‌هایی که برای افزایش کیفیت خدمات مسافری تلاش کرده‌اند، نقش مهمی دارند.

وی با تقدیر از مدیران سابق و فعلی شرکت مورد اشاره گفت: لازم است از مدیران سابق و فعلی این مجموعه تشکر کنم که در سال‌های فعالیت خود در مسیر توسعه خدمات ریلی گام برداشته‌اند و برای ارتقای کیفیت سفر و جلب اعتماد مسافران تلاش کرده‌اند؛ چراکه خط قرمز ما ایمنی و اعتماد مسافران است و باید این دو اصل همواره رعایت شود.

معاون مسافری راه‌آهن با اشاره به شرایط دشوار ماه‌های اخیر شبکه ریلی کشور اظهار کرد: شبکه ریلی کشور در مقاطع حساس اخیر شرایط بسیار دشواری را تجربه کرد. در جریان جنگ نابرابر و تجاوز رژیم صهیونیستی به کشورمان، صنعت حمل‌ونقل ریلی به عنوان یکی از شریان‌های اصلی کشور، همانند سایر ارکان، به جابه‌جایی مسافران و انجام مأموریت‌های خود ادامه داد.

وی افزود: پل‌هایی که آسیب دیدند و دوباره ساخته شدند، بار دیگر اراده آهنین راه‌آهن را به نمایش گذاشت و به جهانیان ثابت کرد که این اراده، توانمندی، قدرت و دانش همچنان در مجموعه راه‌آهن و میان همکاران صنعتی و عملیاتی کشور وجود دارد.

کریمی با تقدیر از کارکنان حوزه مسافری راه‌آهن گفت: همکاران عملیاتی ما در حوزه مسافری نیز در ماه‌های اخیر و پس از جنگ، در مراسم‌ها و مناسبت‌های مختلف از جمله جابه‌جایی زائران و مسافران در ایام اربعین و دیگر مناسبت‌های ملی و مذهبی، با وجود شرایط دشوار، حضوری فعال داشتند و به مردم خدمت‌رسانی کردند.

وی تأکید کرد: ما خودمان را متعهد می‌دانیم که در کنار مجموعه شرکت‌های مسافری و فعالان این حوزه باشیم. مجموعه راه‌آهن بدون حضور و فعالیت شرکت‌های مسافری اساساً مفهومی ندارد و این همکاری و هم‌افزایی باید بیش از گذشته تقویت شود.

معاون مسافری راه‌آهن در ادامه به اولویت‌های دولت چهاردهم در حوزه حمل‌ونقل ریلی اشاره کرد و گفت: افزایش بهره‌وری، ارتقای خدمات و توسعه کریدورهای ریلی در دولت چهاردهم به عنوان یکی از اولویت‌های مهم دولت مطرح است و شخص رئیس‌جمهور نیز به طور جدی این موضوع را پیگیری می‌کند.

کریمی افزود: توسعه و تحقق کریدورهای ریلی شرق به غرب و شمال به جنوب و همچنین توسعه قطارهای حومه‌ای از موضوعات جدی مورد پیگیری دولت است تا بتوانیم به اهداف توسعه پایدار در کشور دست پیدا کنیم.

کریمی خاطرنشان کرد: امیدواریم با تکیه بر سرمایه انسانی ارزشمند و افزایش هم‌افزایی میان راه‌آهن و بخش خصوصی، بیش از گذشته شاهد موفقیت و ارتقای کیفیت خدمات ریلی و مسافری باشیم.

جابه‌جایی ۲ میلیون مسافر با ۱۲۵ ناوگان حمل‌ونقل ریلی

در ادامه این برنامه علی همتی، عضو انجمن حمل‌ونقل ریلی، با اشاره به سابقه فعالیت شرکت های حمل‌ونقل در صنعت حمل‌ونقل ریلی کشور، گفت:  شرکت حمل‌ونقل ریلی اکنون با ۱۲۵ واگن و ۱۱ رام قطار در شبکه ریلی کشور در حال ارائه خدمت است و سالانه بیش از ۲ میلیون مسافر را در این شبکه جابه‌جا می‌کند.

همتی گفت: علاوه بر سه رام قطار پنج‌ستاره و واگن‌های اختصاصی دو تخته که سطح جدیدی از آرامش، ایمنی و خدمات را برای مسافران رقم زده است، شرکت بن‌ریل تلاش می‌کند با اجرای فرآیندهای منضبط و قاعده‌مند، کیفیت خدمات و رضایتمندی مشتریان را ارتقا دهد.

وی با اشاره به دریافت گواهینامه‌های مختلف در حوزه‌های کیفیت، ایمنی، بهداشت شغلی، محیط زیست، رسیدگی به شکایات و رضایتمندی مشتریان، اظهار کرد: هفته گذشته موفق به دریافت تندیس نقره‌ای رضایتمندی مشتریان از سازمان حمایت از مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان شدیم.

وی با بیان اینکه تندیس رضایتمندی مشتریان تفاوت ماهوی با سایر افتخارات دارد، گفت: این تندیس در واقع از مردم دریافت می‌شود و فرآیند ارزیابی آن طی یک دوره حدود یک‌ساله و بر اساس نظرسنجی‌های متعدد در زمینه ارائه خدمات، قیمت‌گذاری و نحوه پاسخگویی به شکایات انجام می‌شود و در نهایت شرکت‌ها رتبه‌بندی می‌شوند.

همتی توسعه ناوگان و تجهیز و ارتقای سطح ناوگان موجود و همچنین بهبود خدمات را از اولویت‌های بن‌ریل عنوان کرد و گفت: امیدواریم با هدایت و راهنمایی فعالان صنعت و مساعدت اساتید و بزرگان بنیاد مستضعفان، این اهداف محقق شود و در آینده شاهد ارتقای بیشتر جایگاه شرکت باشیم.

 


12302250
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» براساس ارقام خوداظهاری شرکت‌های بیمه در سامانه سنهاب، آمار عملکرد بازار بیمه در چهار ماهه اول سال ۱۴۰۵ منتشر شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» دستیار رئیس بانک مرکزی در امور ارزی گفت: تقویت ذخایر با هدف مدیریت نوسانات ارز در بازار حواله و اسکناس صورت گرفت و از این محل، بانک مرکزی، امروز ۵۰۰ میلیون دلار برای پوشش نیاز اسکناس بازار به شبکه بانکی تزریق کرد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل شرکت مجتمع گاز پارس جنوبی با اشاره به روند بازسازی پالایشگاه‌های آسیب‌دیده گفت: عملیات آواربرداری در چهار پالایشگاه آسیب‌دیده با تلاش شبانه‌روزی نیرو‌های تخصصی مجتمع پایان یافته است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس انجمن آژانس‌های مسافرتی گفت:افزایش ناوگان ریلی مطالبه جدی مردم است و امیدواریم مسئولان دولتی در این بخش همت به خرج دهند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون مسافری راه آهن گفت:توسعه قطار‌های حومه‌ای و کریدور‌های ریلی در دستور کار دولت قرار گرفته و به همت بخش خصوصی در حال اجرا است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» دبیر شورایعالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی تأکید کرد که در این مسیر، از ظرفیت‌های وزارت امور اقتصادی و دارایی و دولت برای پیگیری و رفع موانع موجود استفاده خواهد شد تا بخشی از مشکلات فعالان اقتصادی در کوتاه‌ترین زمان ممکن مورد رسیدگی قرار گیرد...
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مرکز اطلاعات مالی، در راستای مقابله ریشه‌ای با فساد اقتصادی و اخلال در نظام ارزی و پولی کشور، فاز جدید اقدامات خود را علیه شبکه سوداگران بازار ارز و طلا را کلید زد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل پیش بینی سازمان هواشناسی گفت:در پنج روز آینده برای برخی مناطق شمال شرق شرق جنوب شرق مرکز و جنوب کشور در برخی ساعات وزش باد شدید گاهی گردوخاک و کاهش کیفیت هوا مورد انتظار است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان ملی استاندارد گفت: صرف اعطای نشان استاندارد کافی نیست و باید بررسی شود محصولی که در طول سال های مختلف در بازار عرضه می شود، تا چه اندازه کیفیت خود را حفظ کرده و روند کیفیت آن چگونه بوده است
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی مرکز مبادله گفت: در یکصد و پنجاه و چهارمین حراج شمش طلای مرکز مبادله ایران، ۱۱۶ کیلوگرم شمش استاندارد عرضه شد که تمامی شمش‌های عرضه‌شده است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است