جبلی: حمله رژیم صهیونیستی به ساختمان شیشهای از سر کینه بود

باشگاه خبرنگاران جوان؛ محمد امیرحسینی - پیمان جبلی رئیس رسانه ملی در گفتوگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران جوان درباره حمله رژیم صهیونیستی به ساختمان شیشهای صداوسیما گفت: اگر در یک کلمه بخواهیم خلاصه کنیم این حمله از سر ناچاری و استیصال انجام شد.
رئیس سازمان صداوسیما اظهار کرد: هدف شومی را که رژیم صهیونیستی از همان روز اول اعلام کرده بود که ایجاد فاصله بین مردم، کشور، نظام و حاکمیت بود، در رسیدن به این هدف شکست خورد و خودش هم به آن اذعان کرد.
رئیس رسانه ملی بیان کرد: آنکه انسجام ملی و وحدت ملی را به تصویر کشید و در شکست توطئه و نقشه رژیم صهیونیستی نقش ایفا کرد قطعاً رسانه ملی بود و به نظر بنده این حمله از سر استیصال، ناچاری و کینهتوزی بود وگرنه حمله به ساختمان شیشهای در پخش زنده جلوی چشم میلیونها بیننده بهغیر از بیآبرویی برای کسی که این کار انجام داد چیز دیگری ندارد لذا ما باید در رسانه ملی خوشحال باشیم و همکاران ما باید سربلند باشند که توانستند نقشه رژیم صهیونیستی را که سالها آن را طراحی کرده بود به شکست بکشانند و رژیم را دچار استیصال کنند.
جبلی تصریح کرد: این جنگ یا بهتر است بگوییم این دفاع مقدس ۱۲ روز طول کشید، اما هزاران داستان، هزاران واقعیت و هزاران قصه در این مقاومت ۱۲ روزه وجود داشت؛ چه شهدایی که تقدیم شدند، چه خانههایی که ویران شد، چه مردمی که با همدلی و همبستگی هوای یکدیگر را داشتند لذا تمام اینها داستانهای جذابی است که حتماً باید به آن در قالبهای مختلف توجه شود.
رئیس سازمان صداوسیما تاکید کرد: کاری که ما تا الان کردیم یک قطره از اقیانوسی بوده که باید حتما بیشتر از این باشد و ما باید سالهای سال از این اقیانوس مردانگی، ایستادگی، جوانمردی، شجاعت و رشادت مردم عزیزمان استفاده و بهره ببریم.
12206870