ورزشی 10:34 - 24 خرداد 1404
دروازه‌بان هندبال گفت: باید همه تلاش کنند تا هندبال با برنامه‌ریزی خوب به هدفش که سکوی آسیا است، برسد.

لژیونر ایران پس از نایب قهرمانی در لالیگا: با آدمار تمدید می‌کنم

 باشگاه خبرنگاران جوان - سعید برخورداری دروازه‌بان هندبال دروازه‌بان هندبال، در مورد نایب قهرمانی در جام حذفی لالیگای اسپانیا اظهار کرد: هدف اصلی تیم ما رسیدن به لیگ اروپا بود، اما متاسفانه با کسب ۷ تساوی امتیازات زیادی را از دست دادیم. ما با وجودی که در کورس رقابت برای کسب عنوان دوم، سومی بودیم، اما با یکی دو اختلاف امتیاز لیگ را با رده ششمی به پایان رساندیم. اختلاف امتیاز خیلی کمی بین تیم‌های بالای جدول بود. تنها راه رسیدن ما به لیگ اروپا حضور در فینال جام حذفی بود.

او افزود: خداراشکر با کسب نایب‌قهرمانی جام حذفی به هدفی که داشتیم رسیدیم. من هم به عنوان چهارمین دروازه‌بان برتر این لیگ انتخاب شدم و این هم یکی دیگر از هدف‌های فصلم بود. تیم ما کمترین گل خورده را داشت که این هم به دلیل بهترین خط دفاع و دروازه‌بانی بود که تیم داشت و افتخار بزرگی برای من است. با وجود لیگ پرچالش و سختی که لالیگای اسپانیا دارد کسب این عناوین کار بزرگی است.

دروازه‌بان تیم آدمارلئون اسپانیا در مورد تمدید قراردادش با این تیم گفت: تا سال ۲۰۲۶ با این تیم قرارداد دارم. پیشنهاد تمدید قرارداد هم از سوی باشگاه دارم و با توجه به شرایط خوبی که به عنوان کاپیتان دارم و بعد از سه سال یکی از مهره‌های اصلی تیم هستم دوست دارم در تیم بمانم. با باشگاه صحبت می‌کنم، اگر شرایط تمدید مهیا باشد تمدید خواهم کرد اگر هم نه پیشنهاد‌های زیادی از تیم‌های اروپایی دیگر دارم. سعی می‌کنم برای دو فصل بعد انتخاب‌های بهتری داشته باشم.

او در پاسخ به این سوال که در صورت دعوت، به تیم ملی برمی‌گردد، گفت: قطعا اگر دعوت شوم حاضر می‌شوم و باعث افتخار برای من است.

برخورداری در خصوص شرایط تیم ملی و کسب سهمیه جهانی و سکوی آسیا گفت: ما در تیم آدمارلئون ۱۱ ماه تلاش کردیم تا به هدف برسیم و در روز آخر به هدفمان رسیدیم. با تجربه‌ای که این فصل کسب کردم فکر می‌کنم در مورد تیم ملی هم قطعا شرایط همین است. باید بازیکنان، فدراسیون و همه و همه تلاش کنند تا هندبال با برنامه‌ریزی خوب به هدفش که سکوی آسیا است برسد. فدراسیون و پاکدل تمام تلاش خود را می‌کنند، اردو‌های خوب و تورنمنت‌های خوبی برگزار کرده و امیدوارم این روند ادامه داشته باشد تا قطعا هندبال به چیزی که لیاقت دارد و جایگاه واقعی اش برسد.


12200310
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار ورزشی

ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» سرمربی تیم ملی فوتبال عربستان تاکید کرد که تیمش آماده رویارویی با آمریکا است.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» بازیکن سرشناس چلسی به پیشنهاد عربستانی‌ها پاسخ منفی داد و ترجیح می‌دهد که در لیگ برتر انگلیس بماند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» رقابت‌های تنیس بیلی‌جین‌کینگ کاپ در شرایطی آغاز شد که تیم تنیس دختران کشورمان در اولین بازی نتیجه را به جزایر پاسیفیک واگذار کرد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» پیمان اکبری مربی مطرح والیبال ایران گفت: یکسری فضاسازی‌ها و هجمه‌هایی در گذشته وجود داشت که الان وجود ندارد. این فضاسازی‌ها هم کاملا به اینکه سرمربی تیم ملی چه کسی است ربط داشت؛ در حالی که باید منافع تیم ملی در اولویت باشد و نه چیز دیگری.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» محمود رضا امیاری به عنوان سرپرست فدراسیون ورزش‌های زورخانه‌ای و کشتی پهلوانی منصوب شد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» ممکن است تیم فوتبال استقلال تهران به زودی با یکی از بازیکنان ایرانی حاضر در سوپرلیگ ترکیه قرارداد امضا کند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» سرمربی جدید تیم فوتبال استقلال تهران کار سختی برای ساختن یک تیم متحد برای فصل آینده دارد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» نایب قهرمان پارالمپیک پاریس با خانواده‌های داغدیده ابراز همدردی و تجاوز رژیم صهوینستی به کشورمان را محکوم کرد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» سرمربی تیم ملی والیبال اوکراین گفت: عملکرد خوبی در سرویس و حمله اول داشتیم، اما نیاز به تمرین بیشتر هم داریم.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» تیم ملی والیبال ایران در هفته دوم لیگ ملت‌ها در صربستان به مصاف حریفانش خواهند رفت.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است