بین‌الملل 11:54 - 23 مهر 1404
منابعی اطلاع دادند که مروان برغوثی، فرمانده اسیر فلسطینی حین انتقال از زندان ریمون به زندان مگیدو، توسط ارتش اسرائیل مورد ضرب و شتم قرار گرفته است.

ضرب و شتم مروان برغوثی در زندان‌های اسرائیل

باشگاه خبرنگاران جوان؛ مینا عظیمی - منابعی امروز چهارشنبه به شبکه العربی تی‌وی  اطلاع دادند که مروان برغوثی، فرمانده اسیر فلسطینی، در میانه ماه سپتامبر (اواخر شهریور)، هنگام انتقال از زندان ریمون به زندان مگیدو در رژیم تروریستی اسرائیل مورد ضرب و شتم قرار گرفته است.

این منابع توضیح دادند که هشت نفر از اعضای یگان ویژه ناحشون ارتش رژیم تروریستی اسرائیل در حمله به برغوثی مشارکت داشتند.

با گذشت بیش از ۲۳ سال از اسارت مروان برغوثی، رهبر برجسته جنبش آزادی‌بخش ملی فلسطین (فتح) او همچنان حضوری پررنگ در وجدان جمعی فلسطینیان دارد و یکی از نمادهای اصلی جنبش ملی و مبارزه با رژیم تروریستی اسرائیل به شمار می‌رود.

این روزها همزمان با اجرای توافق جدید تبادل اسرا میان مقاومت فلسطین و رژیم تروریستی اسرائیل، نام برغوثی بار دیگر در صدر توجهات قرار گرفته است. با این حال، رژیم اشغالگر همچنان به‌شدت با آزادی او مخالفت می‌کند، موضعی که بیشتر نشانگر ابعاد سیاسی این پرونده است تا جنبه‌های امنیتی آن.

مروان برغوثی، از چهره‌های برجسته جنبش فتح، در سال ۲۰۰۲ توسط ارتش رژیم تروریستی اسرائیل در جریان انتفاضه دوم (انتفاضه الاقصی) بازداشت شد. رژیم تروریستی او را متهم کرد که در سازماندهی و حمایت از عملیات‌های مسلحانه علیه اهداف اسرائیلی در آن دوره نقش داشته است.

دادگاهی اسرائیلی در سال ۲۰۰۴، برغوثی را به پنج بار حبس ابد و چهل سال زندان محکوم کرد. اتهامات مطرح‌شده علیه او شامل مسئولیت در چند عملیات بود که طی آن چند شهرک‌نشین و نظامی اسرائیلی کشته شدند. با این حال، برغوثی همه اتهامات را رد کرد و تأکید داشت که فعالیت‌هایش در چارچوب مقاومت مشروع مردم فلسطین علیه اشغالگری اسرائیل بوده است.

منبع: قدس نیوز نت‌ورک


12234588
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» کانادا در نشست گروه ۷ مجموعه‌ای از تحریم‌های جدید علیه بخش‌های انرژی، پهپاد و زیرساخت‌های روسیه را اعلام کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» کاخ سفید گزارشی مبنی بر اینکه ایالات متحده در حال بررسی ساخت یک پایگاه نظامی موقت در مرز نوار غزه است را رد کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» نخست‌وزیر عراق با اعلام پیشتازی در انتخابات پارلمانی گفت به‌زودی برای تشکیل دولت وارد مذاکره می‌شود و وعده داد منافع همه مردم را در نظر بگیرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» هزاران نظامی در ارتش صهیونیستی به دلیل فشار‌های جنگ غزه خواستار خروج زودهنگام از ارتش شده‌اند و مقامات در تقلا برای مهار این بحران هستند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» کوشنر و ارتش صهیونیستی در حال آماده‌سازی طرح‌های جایگزین برای غزه هستند تا در صورت شکست طرح آتش‌بس ۲۰ بندی ترامپ، اقدامات جدیدی اجرا شود.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» آمریکا ۳۲ فرد و نهاد را که ادعا می‌کند با برنامه موشکی ایران در ارتباط هستند، هدف تحریم‌های جدید خود قرار داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» کمیسیون عالی مستقل انتخابات روز چهارشنبه نتایج انتخابات پارلمانی ۲۰۲۵ عراق را منتشر کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» کمیسیون عالی مستقل انتخابات روز چهارشنبه نتایج اولیه انتخابات پارلمانی ۲۰۲۵ عراق را منتشر کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس پنتاگون مدعی شد که ایالات متحده کانال پاناما را از «نفوذ مخرب چین» آزاد می‌کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سازمان بهداشت جهانی می‌گوید که ۸۰۰۰ بیمار در ۲ سال گذشته از غزه تخلیه شده‌اند و تعداد بیشتری در انتظار انتقال هستند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است