اقتصادی 09:04 - 17 تیر 1404
در اردیبهشت ماه، بیش از ۹ میلیون و ۸۰۰ هزار فقره چک به ارزشی حدود ۹۳۱۷ هزار میلیارد ریال در سامانه چکاوک مبادله‌شد

۹۰ درصد چک‌ها در اردیبهشت ماه وصول شد

باشگاه خبرنگاران جوان - براساس آمار چک‌های مبادله‌ای در اردیبهشت ماه، بیش از ۹ میلیون و ۸۰۰ هزار فقره چک به ارزشی حدود ۹۳۱۷ هزار میلیارد ریال در سامانه چکاوک مبادله‌شد که از این میزان، بیش از ۸ میلیون و ۸۰۰ هزار فقره به ارزش ۷۹۷۵ هزار میلیارد ریال وصول شده است.

 براساس اطلاعات سامانه انتقال تصویر چک (چکاوک) طی این ماه، نسبت تعداد چک‌های وصولی به مبادله‌ای، ۸۹.۹ درصد و نسبت مبلغ چک‌های وصولی به مبادله‌ای ۸۵.۶ درصد است.

براساس اطلاعات این گزارش، میزان مبادلات چک در اردیبهشت ماه نسبت به ماه قبل از نظر تعداد، ۲۲.۵ درصد و از نظر مبلغ، ۴۷.۳ درصد افزایش نشان می‌دهد.

همچنین بیشترین نسبت تعداد چک‌های وصولی به مبادله‌ای در استان‌های گیلان، قم، خوزستان و کرمانشاه بوده است. از لحاظ ارزشی نیز بیشترین نسبت چک‌های وصولی به مبادله‌ای در استان‌های البرز، زنجان و گلستان بوده است.‌

منبع: بانک مرکزی


12205142
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل دفتر بازسازی ذخایر آبزیان شیلات از فعالیت ۳۰۶ مزرعه پرورش خاویار در ۲۲ استان کشور خبر داد و گفت: سال گذشته ۲۵ تا ۲۶ تن خاویار پرورشی در کشور تولید شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» قائم مقام وزیر صمت در امور بازرگانی در نشست بررسی وضعیت بازار گفت: انصافا اصناف در سراسر کشور در طول جنگ تحمیلی ۱۲ روزه، دولت را روسفید و سربلند کردند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر صنعت، معدن و تجارت ضمن اشاره به بسته حمایت از تولید این وزارتخانه، اعلام کرده است که قابلیت تمدید این بسته برای حمایت از صنایع پیش‌بینی شده و می‌تواند تمدید شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر نیرو با تاکید بر اینکه روش‌های فناور برای بهره مندی از آب هزینه بر هستند، گفت: اقتصاد آب و به تبع آن قیمت آب باید مورد بازنگری قرار گیرد، در غیر این صورت فناوری نیز حاصل نمی‌شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» دبیر اتحادیه واردکنندگان نهاده‌های دام و طیور با انتقاد از تأخیر ۸ تا ۹ ماهه در پرداخت مطالبات ارزی بخش خصوصی، هشدار داد ادامه این وضعیت منجر به کاهش ذخایر نهاده‌ها خواهد شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» به دلیل شرایط جنگی کشور در ماه گذشته بسیاری از نمایشگاه‌های بین المللی لغو شده بود که در حال حاضر با برقراری پرواز‌های بین المللی و همچنین عادی شدن شرایط برگزاری نمایشگاه‌ها از سر گرفته شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» نتایج ارزیابی عملکرد صادراتی مناطق آزاد کشور در بهار ۱۴۰۴ نشان‌دهنده رشد ۹ درصدی صادرات نسبت به مدت مشابه سال قبل است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزارت امور اقتصادی و دارایی به نمایندگی از دولت در راستای اجرای قانون بودجه سال ۱۴۰۴، از نهاد‌های مالی (موضوع‌بند (۲۱) ماده (۱) قانون بازار اوراق بهادار جمهوری اسلامی ایران) واجد شرایط دعوت کرد تا برای بازارگردانی اوراق مالی اسلامی دولت اقد...
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» دبیر انجمن تولیدکنندگان و تأمین‌کنندگان برنج ایران گفت: با توجه به تغییر سیاست‌های وزارت جهادکشاورزی در حوزه‌های بازرگانی و زراعی، روند صعودی افزایش قیمت برنج متوقف و در میان مدت شاهد کاهش قیمت‌ها در بازار این محصول مهم و استراتژیک خواهیم ب...
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل هواپیمایی جمهوری اسلامی، اعلام کرد: نسل جدید هواپیما‌های مسافربری با مصرف سوخت بهینه و کمتر، اولویت نوسازی ناوگان این شرکت است.  

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است