بین‌الملل 07:11 - 09 شهریور 1404
مقام انصارالله در واکنش به شهادت نخست وزیر یمن به دست صهیونیست‌ها، بر موضع پایدار این جنبش در گسترش توانایی نظامی و حمایت از غزه تاکید کرد.

رئیس شورای عالی سیاسی یمن: از زخم‌هایمان پیروزی خواهیم ساخت

باشگاه خبرنگاران جوان؛ زهرا نجفی - مهدی المشاط، سیاستمدار و افسر نظامی یمنی که به عنوان رئیس شورای عالی سیاسی یمن فعالیت می‌کند، در پی شهادت نخست وزیر این کشور در حملات صهیونیست‌ها، یک پیام ویدئویی منتشر کرد.

او گفت: «دشمن خائن با این فاجعه ما را به درد آورده است، اما انتقام خواهیم گرفت و از زخم‌هایمان پیروزی خواهیم ساخت».

المشاط گفت: «برای مردممان در غزه، موضع ما ثابت است و تا زمانی که تجاوز [اسرائیل]متوقف شود و محاصره برداشته شود، صرف نظر از مقیاس چالش، همچنان حمایت ما پابرجا خواهد ماند.»

این فرمانده یمنی گفت که جنبش انصارالله «به مسیر توسعه نیرو‌های مسلح خود و گسترش قابلیت‌های نظامی ادامه خواهند داد».

ریاست‌جمهوری یمن عصر امروز اعلام کرد که در حملات روز پنجشنبه تل‌آویو به صنعا، نخست‌وزیر یمن، احمد غالب الرهوی، به شهادت رسیده است. گفته می‌شود او همراه با تعداد نامشخصی از وزرای کابینه خود هنگام برگزاری جلسه‌ای در پایتخت جان خود را از دست داده‌اند. جنبش انصارالله در بیانیه‌ای تاکید کرد که دولت یمن و نهاد‌های آن همچنان قادر به انجام وظایف خود هستند و «خون شهدای بزرگ انگیزه‌ای برای ادامه مسیر [حمایت از فلسطین] خواهد بود.»

منبع: الجزیره


12221462
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» ترامپ با دفاع از سیاست تعرفه‌ای خود گفت بدون آن آمریکا نابود می‌شد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» آژانس‌های دریانوردی از وقوع حادثه‌ای امنیتی در جنوب غربی بندر ینبع عربستان سعودی واقع در دریای سرخ خبر دادند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» بانک مرکزی افغانستان با انتشار اعلامیه‌ای، انجام هرگونه معاملات فارکس را به دلیل مصونیت سرمایه‌های شهروندان ممنوع اعلام کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزارت بهداشت طالبان اعلام کرد کارزار واکسیناسیون فلج اطفال در چهار استان شرق افغانستان آغاز شده‌است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» زمین‌لرزه شدید کابل و ولایت‌های اطراف را لرزاند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» ترس تل‌آویو از انتقام یمن، بار دیگر چهره و رو به سقوط رژیم صهیونیستی را آشکار کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» عبدالملک الحوثی در نخستین سخنرانی پس از شهادت نخست‌وزیر یمن، اسرائیل را رژیمی تروریستی و جنایتکار خواند و بر ادامه مقاومت انصارالله تأکید کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» صدراعظم آلمان، هشدار داد با توجه به شرایط موجود، خود را برای طولانی شدن جنگ بین روسیه و اوکراین آماده می‌کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس کمیسیون اروپا از تدوین برنامه برای استقرار نیرو‌های چندملیتی در اوکراین به عنوان تضمین امنیتی خبر داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» درگیری نیرو‌های متخاصم سودان در غرب این کشور ۷ کشته و ۷۱ زخمی بر جای گذاشت.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است