بین‌الملل 22:39 - 09 شهریور 1404
صدراعظم آلمان، هشدار داد با توجه به شرایط موجود، خود را برای طولانی شدن جنگ بین روسیه و اوکراین آماده می‌کند.

مرتس: ممکن است جنگ اوکراین به درازا بکشد

باشگاه خبرنگاران جوان؛ زهرا نجفی - فریدریش مرتس، صدراعظم آلمان گفت که انتظار دارد جنگ اوکراین برای مدت طولانی ادامه پیدا کند، زیرا جنگ‌ها معمولاً به شکست نظامی یا فرسودگی اقتصادی منجر می‌شوند و هیچ کدام از این دو، فعلا در چشم‌انداز مسکو یا کی‌یف دیده نمی‌شود. 

مرتس در مصاحبه‌ای با شبکه تلویزیونی ZDF آلمان، گفت: «من شخصا خودم را برای طولانی شدن این جنگ آماده می‌کنم. تلاش‌هایی برای پایان دادن به جنگ در اسرع وقت در حال انجام است، اما این تلاش‌ها نمی‌تواند به قیمت تسلیم اوکراین باشد، زیرا روسیه در آن صورت به سادگی کشور دیگری را هدف قرار خواهد داد».

صدر اعظم آلمان افزود: «و اینگونه پس از اوکراین نوبت ما خواهد بود. این یک گزینه نیست.»

کرملین ساعاتی پیش اعلام کرد که قدرت‌های اروپایی مانع تلاش‌های صلح می‌شوند و روسیه تا زمانی که نشانه‌های واقعی مبنی بر آمادگی کی‌یف برای صلح را نبیند، به عملیات خود در اوکراین ادامه خواهد داد.

اظهارات مرتس یک روز قبل از مهلت تعیین شده توسط دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا برای دیدار بین روسای جمهور روسیه و اوکراین بیان می‌شود. ترامپ تهدید کرده است که اگر این دیدار برگزار نشود، «عواقب» خواهد داشت. با این حال، رئیس جمهور آمریکا شب گذشته اعتراف کرد که به نظر می‌رسد دیدار دو جانبه پوتین و زلنسکی بعید باشد، هرچند دیدار سه‌جانبه آنها با حضور ترامپ هنوز ممکن است.

منبع: رویترز


12221813
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» ترامپ با دفاع از سیاست تعرفه‌ای خود گفت بدون آن آمریکا نابود می‌شد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» آژانس‌های دریانوردی از وقوع حادثه‌ای امنیتی در جنوب غربی بندر ینبع عربستان سعودی واقع در دریای سرخ خبر دادند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» بانک مرکزی افغانستان با انتشار اعلامیه‌ای، انجام هرگونه معاملات فارکس را به دلیل مصونیت سرمایه‌های شهروندان ممنوع اعلام کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزارت بهداشت طالبان اعلام کرد کارزار واکسیناسیون فلج اطفال در چهار استان شرق افغانستان آغاز شده‌است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» زمین‌لرزه شدید کابل و ولایت‌های اطراف را لرزاند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» ترس تل‌آویو از انتقام یمن، بار دیگر چهره و رو به سقوط رژیم صهیونیستی را آشکار کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» عبدالملک الحوثی در نخستین سخنرانی پس از شهادت نخست‌وزیر یمن، اسرائیل را رژیمی تروریستی و جنایتکار خواند و بر ادامه مقاومت انصارالله تأکید کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» صدراعظم آلمان، هشدار داد با توجه به شرایط موجود، خود را برای طولانی شدن جنگ بین روسیه و اوکراین آماده می‌کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس کمیسیون اروپا از تدوین برنامه برای استقرار نیرو‌های چندملیتی در اوکراین به عنوان تضمین امنیتی خبر داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» درگیری نیرو‌های متخاصم سودان در غرب این کشور ۷ کشته و ۷۱ زخمی بر جای گذاشت.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است