بین‌الملل 23:06 - 24 آبان 1404
سخنگوی وزارت امور خارجه چین تصمیم آمریکا برای فروش سلاح به تایوان را محکوم کرد.

چین فروش تسلیحات آمریکا به تایوان را محکوم کرد

باشگاه خبرنگاران جوان؛ مریم حسینی - لین جیان، سخنگوی وزارت امور خارجه چین روز شنبه تصمیم ایالات متحده برای فروش سلاح به تایوان را محکوم کرد و گفت که این اقدام، اصل چین واحد و سه توافق مشترک بین پکن و واشنگتن را نقض می‌کند.

لین گفت که این معامله، حاکمیت چین را تضعیف می‌کند، قوانین بین‌المللی را نقض می‌کند و نیرو‌های "استقلال تایوان" را تشویق می‌کند. او تأکید کرد که مسئله تایوان برای منافع ملی چین محوری است و آن را به عنوان اولین خطی که نمی‌توان در روابط با ایالات متحده از آن عبور کرد، توصیف کرد.

 او از واشنگتن خواست که به تعهدات رهبران خود در مورد تایوان احترام بگذارد، حمایت از گروه‌های جدایی‌طلب را متوقف کند و گام‌هایی را برای حفظ صلح در سراسر تنگه تایوان بردارد.

او گفت: "چین هر کاری که لازم باشد برای دفاع قاطع از حاکمیت، امنیت و تمامیت ارضی چین انجام خواهد داد. "

منبع: رویترز


12242710
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» ژاپن می‌گوید جت‌های جنگنده چینی رادار خود را به سمت هواپیمای نظامی‌اش نشانه گرفته‌اند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» نیرو‌های اسرائیلی و شهرک‌نشینان غیرقانونی در ماه نوامبر مرتکب ۵۷ مورد نقض حقوق و حمله علیه خبرنگاران در کرانه باختری و غزه اشغالی شده‌اند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رسانه‌های اسرائیلی گزارش دادند بنیامین نتانیاهو و تونی بلر، نخست‌وزیر سابق انگلیس، جلسه محرمانه‌ای درباره طرح‌های
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سفر رئیس جمهور روسیه به هند نشان داد که تلاش‌های غرب برای منزوی کردن مسکو بیهوده بوده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» ارتش ونزوئلا اعلام کرد ۵۶۰۰ سرباز جدید برای خدمت سوگند یاد کرده‌اند که این پاسخی به افزایش فشار نظامی آمریکا است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» چین و روسیه سومین رزمایش مشترک ضد موشکی را در خاک روسیه برگزار کردند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سازمان فدرال حمل‌ونقل هوایی روسیه اعلام کرد پرواز‌های ورودی و خروجی در فرودگاه‌های اورنبورگ و اورسک را به‌طور موقت محدود کرده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دعوت از جمهوری آذربایجان برای حضور به عنوان مهمان در «رزمایش مشترک»، و عدم دعوت از ترکیه حاوی پیام‌هایی می‌باشد. شانگهای هیچ تمایلی برای همکاری با ترکیه به عنوان یک عضو ناتو ندارد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» آیا واقعاً قدرت‌های بزرگ خواستار صلح‌اند یا اینکه صلح، بزرگ‌ترین تهدید برای منافع برخی بازیگران جهانی است؟
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی کرملین با استقبال از بازنگری دولت دونالد ترامپ در استراتژی امنیت ملی آمریکا، حذف عبارت «تهدید مستقیم» برای توصیف روسیه را گامی مثبت ارزیابی کرد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است