سیاسی 20:00 - 27 اردیبهشت 1404
به گفته منوچهر متکی موجودیت آمریکا با تعاملات ناعادلانه همزاد است و از ۱۹۴۲ که این قاره کشف شد این تاریخ از ثبت نابرابری‌ها مشهود است.

منطق آمریکایی‌ها منطق زور است

باشگاه خبرنگاران جوان؛ محمدحسین نیک‌خوی متین  نخستین همایش بین‌المللی بزرگداشت مالکوم ایکس با حضور مسئولان ، هنرمندان و اتباع خارجه در کوشک باغ هنر برگزار شد. در این همایش، منوچهر متکی، نماینده مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: این روز‌ها صدمین سالگرد انسانی است که نشان داد هرکس آن‌گونه که جهان را می‌بیند زندگی می‌کند. رمز ماندگاری مالکوم ایکس یا حاج مالک این بود که او به گونه‌ای متفاوت، جهان را دید و به محیط پیرامونش نگریست و انسان‌های بزرگ این‌گونه‌ هستند.

متکی تصریح کرد: موجودیت آمریکا با تعاملات ناعادلانه همزاد است و از ۱۹۴۲ که این قاره کشف شد این تاریخ از ثبت نابرابری‌ها مشهود است.

این نماینده مجلس با بیان اینکه مالکوم ایکس به امت اسلام پیوست و به زندان افتاد گفت: مالکوم ایکس، اسلام را می‌پذیرد و برای مبارزاتش جهت گیری اسلام را انتخاب می‌کند.

وی به منطق زورگویانه آمریکا اشاره کرد و گفت: منطق آمریکایی‌ها منطق زور است و با سلاح قدرت می‌خواهند همه منطقشان را بپذیرند، اما امام خمینی (ره) می‌گوید ما قدرتمان از منطقمان است که منطق، حق است.

وی به منویات مقام معظم رهبری اشاره کرد و گفت: مقام معظم رهبری فرموده‌اند که ما در انتقال مفاهیم انقلاب، نیازمند حوزه هنر هستیم و اشاره به سمفونی‌ها می‌کنند.

اهمیت مالکوم ایکس که لقب شهید را دریافت کرده است از انقلاب اسلامی جاودانه است چرا که ارزش هایش ماندگار می‌ماند.


12190448
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار سیاسی

سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مجلس شورای اسلامی در راس هیئتی پارلمانی راهی آمریکای لاتین شد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مجلس شورای اسلامی در راس هیئتی پارلمانی راهی آمریکای لاتین شد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مجلس گفت: حضور هیات پارلمانی جمهوری اسلامی ایران در اجلاس بریکس فرصت ارزشمندی برای توسعه روابط با کشور‌های قدرتمند اقتصادی دنیا و مقابله با تحریم‌ها است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی وزارت امور خارجه از برنامه‌ریزی برای سفر وزیر امور خارجه به مصر و لبنان خبر داد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه ضمن اعلام خبر سفر همتای عمانی خود به ایران برای ارائه پیشنهاد طرف آمریکایی، نوشت: به این پیشنهاد براساس منافع ملی پاسخ داده می‌شود.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور مصوبه اساسنامه دانشگاه بین‌المللی علامه عسکری را ابلاغ کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزارت امور خارجه و سازمان انرژی اتمی در بیانیه‌ای مشترک عنوان کردند: هیچ ممانعت و محدودیتی در برخورداری از حق ذاتی و غیرقابل انکار بهره‌مندی از انرژی هسته‌ای برای مقاصد صلح‌آمیز وجود ندارد
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون ارتباطات و اطلاع‌رسانی دفتر معاون اول رئیس‌جمهور ادعای یکی از خبرگزاری‌ها در خصوص عدم دعوت از خبرنگاران در برنامه‌های معاون اول را غیر واقعی دانست.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» بخش کنسولی سفارت ایران در ریاض پس از دریافت خبر ورود چهارقایق ماهیگیری به آب‌های عربستان، با ارسال یادداشت به طرف سعودی، موضوع را پیگیری کرده است.  
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون هماهنگ کننده ارتش گفت: در گذشته موضوعاتی بنام فضای مجازی، جنگ نرم و جنگ شناختی نداشتیم، اما در سال‌های اخیر با این مسائل مواجه شده‌ایم.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است