استانی 12:47 - 03 خرداد 1404
سرپرست دانشگاه محقق اردبیلی، گفت: تنهایی مردم غزه و فجایع روی داده در این منطقه و سکوت مجامع اسلامی نشان دهنده فاصله گرفتن ما از آموزه های قرآن است.

فجایع غزه محصول فاصله گرفتن از آموزه‌های قرآنی است

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اردبیل، محمد حسن‌زاده صبح امروز در آیین افتتاحیه سی و نهمین جشنواره سراسری قرآن و عترت که در سالن شهید خودسیانی این دانشگاه برگزار شد، با ابراز خرسندی از میزبانی این رویداد معنوی، اظهار کرد: مفتخریم که میزبان کسانی هستیم که دلشان با آیات قرآن آرام می‌گیرد و جانشان از این کتاب آسمانی سیراب می‌شود.

وی با اشاره به اهمیت انس با قرآن در زندگی فردی و اجتماعی خاطرنشان کرد: حضور شرکت‌کنندگان در این جشنواره، برکتی برای استان اردبیل است و ما گردهم آمده‌ایم تا یادآور شویم که قرآن، محکم‌ترین ریسمان برای چنگ زدن به حقیقت و عامل پیوند ما با یکدیگر و با پروردگار است.

سرپرست دانشگاه محقق اردبیلی با اشاره به تحولات غزه و سکوت جوامع اسلامی در برابر آن بیان کرد: در جهانی که میلیون‌ها مسلمان زندگی می‌کنند، تنهایی مردم غزه نشان‌دهنده فاصله گرفتن ما از آموزه‌های قرآن است.

حسن‌زاده این نشست فرصتی برای نزدیکی بیشتر به قرآن و بهره‌گیری از معارف آن در دانشگاه، زندگی فردی و جامعه است.

وی با گرامی‌داشت سوم خرداد، سالروز آزادسازی خرمشهر، تأکید کرد: این روز، نماد ایثار رزمندگان و اوج خدا‌باوری امام شهیدان است.

سرپرست دانشگاه محقق اردبیلی اظهار امیدواری کرد: با اقتدا به قرآن چراغ هدایت و نور الهی را در جامعه زنده نگه داریم و راه حق را روشن‌تر از همیشه دنبال کنیم.

حسن زاده از برگزاری این جشنواره به مدت سه روز در اردبیل خبر دادو بیان کرد: این جشنواره در هفت بخش آوایی، معارفی، هنری، ادبی، پژوهشی، فناوری و نوآوری برگزار می‌شود.

وی افزود: بالغ بر 500 دانشجو از دانشگاه‌های وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در 32 رشته از جمله قرائت، حفظ قرآن، اذان، تفسیر در قالب بخش‌های یاد شده در این جشنواره حضور یافته‌اند و 50 داور بر فرایند برگزاری آن نظارت می‌کنند.

در این برنامه همچنین مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه محقق اردبیلی با تأکید بر اهمیت شکرگزاری در زندگی انسان‌ها اظهار کرد: باید در زندگی شاکر باشیم تا بتوانیم از نعمت‌های الهی لذت ببریم و بهره‌مندی بیشتری از آن‌ها داشته باشیم.

حجت‌الاسلام محمدرضا مصلح‌نیا با اشاره به سالروز آزادسازی خرمشهر خاطرنشان کرد: سوم خرداد، یادآور ایثار، مقاومت و رشادت رزمندگان اسلام است و قدردانی از آنان، بخشی از قدردانی ما نسبت به نعمت‌های الهی است.

وی افزود: در برابر تمام نعمت‌هایی که خداوند به ما عطا کرده است، باید با شور و قدرشناسی رفتار کنیم. این روحیه قدردانی، انسان را در مسیر رشد، پویایی و سعادت قرار می‌دهد.

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه محقق اردبیلی در پایان با اشاره به وعده‌های الهی خاطرنشان کرد: همراه هر سختی، آسانی است. انس با قرآن و توکل بر خداوند، راه عبور از دشواری‌ها و رسیدن به آرامش درونی و کامیابی واقعی است.

انتهای پیام/132/


12193098
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار استانی

استانی
«خبرگزاری تسنیم» استاندار کهگیلویه و بویراحمد، گفت: بیش از 900 هکتار از اراضی و باغات این استان روز گذشته در آتش سوخت.
استانی
«خبرگزاری تسنیم» استاندار اصفهان گفت: دیدار مقام معظم رهبری با استانداران و توصیه های ایشان به کالبد حکمرانی و مدیریت استانی دمید و امیدوارم که برکات این جلسه باعث تسهیل و تسریع امور مردم شود.
استانی
«خبرگزاری تسنیم» نمایش شاد «حیاط خانه ما» با هنرنمایی «امیرحسین انصافی» و به همت کانون پرورش فکری کودکان استان هرمزگان به روی صحنه رفت تا دوباره لبخند را به چهره کودکانی بنشاند که دنیایشان روزهای سختی را پشت سر گذاشته بود.
استانی
«خبرگزاری تسنیم» رئیس جهاد دانشگاهی خراسان جنوبی گفت: در راستای توسعه ظرفیت های علمی و اقتصادی در بخش گیاهان دارویی استان، فاز سوم طرح اطلس کاربردی گیاهان دارویی خراسان جنوبی در دو شهرستان فردوس و نهبندان اجرا می شود.
استانی
«خبرگزاری تسنیم» طبق آخرین داده ها، 42 درصد از شهروندان تبریزی کمتر از پنج سال در یک محل سکونت دارند و بیشترین میزان سکونت زیر پنج سال مربوط به مناطق 4 و 5 شهر تبریز است که نشان دهنده آمار بالای جابه جایی و در عین حال عدم ثبات اجتماعی در این مناطق است.
استانی
«خبرگزاری تسنیم» رکابزن تیم ملی عراق، گفت: واقعا این تور خیلی خوب است، اما خیلی هم سخت است.
استانی
«خبرگزاری تسنیم» مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری قم خواستار تقویت حس همدلی و حمایت اجتماعی از مادران دارای فرزند شد.
استانی
«خبرگزاری تسنیم» مسئول اردویی، راهیان نور، گردشگری سپاه امام سجاد(ع) گفت: به مناسبت فرا رسیدن ایام چهاردهم خرداد و سالگرد ارتحال حضرت امام خمینی (ره)، امسال حدود دو هزار و پانصد نفر از استان هرمزگان به مراسم سالگرد ارتحال امام اعزام خواهند شد.
استانی
«خبرگزاری تسنیم» در چهارمین شب از دوازدهمین سوگواره ملی تعزیه ده زیار، گروه تعزیه خوانی استان خراسان رضوی، مجلس شهادت حضرت زهرا (س) را اجرا کردند؛ مجلس غریب اما با شکوه.
استانی
«خبرگزاری تسنیم» مدیرعامل شرکت آبفای شیراز از تلاش برای گذر از تنش های آبرسانی در شهر صدرا با اجرای پروژه ارتقای ایستگاه پمپاژ تعادلی این شهر خبر داد و گفت: پیش بینی می شود این ایستگاه در اویل تیر سال جاری وارد مدار بهره برداری شود.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است