فرهنگی‌هنری 10:09 - 06 فروردین 1404
موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس در ایام نوروز میزبان گردشگران داخلی و خارجی بود.

گردشگرانی که حماسه را حس می‌کنند

باشگاه خبرنگاران جوان - گردشگران داخلی و خارجی با حضور در این مجموعه ملی در قلب پایتخت، ساعاتی را در دل تاریخ پر افتخار ایران اسلامی سپری و با جلوه‌هایی از ایثار و مقاومت آشنا شدند؛ بنابراین گزارش، جاذبه‌های گردشگری تهران در ایام نوروز بیش از همیشه مورد توجه مسافران و مردم این شهر بوده، آب و هوای مناسب و عدم ترافیک خیابان‌های شهر در این روز‌ها هم مزید بر علت شده است تا بازدیدکنندگان زیادی مقاصد گردشگری شهر را برای گذارندن تعطیلات خود انتخاب کنند.

موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس که بازنمایی تاریخ حماسه و جهاد ایرانیان را بر عهده دارد نیز در چند سال اخیر جزء مهمترین مقاصد گردشگری تهران بوده است. علاقه مردم ایران به بخشی از گذشته خود که حس غرور و افتخار به آنان می‌بخشد و کنجکاوی میهمانان خارجی از ریشه‌های صلابت و بزرگی ایران اسلامی، از مهمترین دلایلی است که بسیاری از اقشار مختلف مردم را به موزه می‌کشاند.

این موزه با زیربنای ۲۰۵ هزار متر مربع یکی از بزرگترین باغ موزه‌های کشور است و شامل بخش‌های مختلفی مانند تالار‌های هفت گانه، سراسرنما، مسجد، باغ راه، دریاچه مصنوعی، آب‌نمایش، سالن‌های آمفی تئاتر، امکانات تفریحی و … است.

شایان ذکر است؛ بعلت همزمانی ایام ماه مبارک رمضان و ایام نوروز، علاقمندان می‌توانند جهت بازدید از سراسرنمای مقاومت سپهبد شهید قاسم سلیمانی از ساعت ۱۰ تا ۱۷ (۱۶آخرین پذیرش) و بازدید از تالار‌های هفتگانه از ساعت ۱۰ تا ۱۹ (۱۸ آخرین پذیرش) به این مجموعه ملی به نشانی میدان ونک – بزرگراه شهید حقانی – انتهای خیابان سرو – روبروی پارک طالقانی – موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس مراجعه نمایند.

منبع: روابط عمومی موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس


12170801
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار فرهنگی‌هنری

فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» بهادر زمانی گفت: در سریال «الگوریتم» تقریباً بیش از ۵۰ تا ۶۰ پرونده وجود دارد، که پیچیدگی‌های بسیاری دارد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» پخش زنده شبکه اینترنشنال توسط یک گروه هکری هک شد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» نمایشگاه عکس ۱۲ روز ایران امروز ۲۴ شهریور ماه در موسسه فرهنگی هنری صبا افتتاح شد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» قائم‌مقام وزیر و معاون میراث‌فرهنگی کشور در پیامی درگذشت سیروس پرهام، پژوهشگر برجسته فرش ایران و پیشکسوت نقد ادبی و ویراستاری را تسلیت گفت.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» سیروس پرهام، منتقد ادبی به شیوه غربی و نیز از نخستین ویراستاران کشورمان ساعتی پیش بر اثر کهولت سن درگذشت.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس رسانه ملی با صدور حکمی، مجاهد بنی‌عامریان را به سمت مدیرکل صداوسیمای استان کردستان منصوب کرد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» آریا طاهری تهیه‌کننده مسابقه سرنخ، مجید واشقانی را به عنوان مجری سری جدید این برنامه معرفی کرد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» به مناسبت هزار و پانصدمین سالگرد میلاد پیامبر اکرم (ص) بخش ویژه معارف نبوی به چهل‌وسومین دوره جایزه کتاب سال جمهوری اسلامی ایران افزوده شد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» مراسم تشییع و خاکسپاری مرحوم امید جوان ۲۵ شهریور ماه از مقابل تالار وحدت به سمت بهشت زهرا (س) برگزار می‌شود.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» تهیه‌کننده سریال «بادار» درباره ایده ساخت این قصه و چرایی انتخاب استان سیستان و بلوچستان به‌عنوان جغرافیای مرکزی داستان عنوان کرد: فکر و طرح اولیه «بادار» متعلق به نویسنده سریال است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است