سیاسی 14:25 - 31 تیر 1404
معاون اول رئیس‌جمهور فرهنگ‌سازی و نوسازی ناوگان حمل‌ونقل بین شهری را جزء اولویت‌های دولت دانست.

عارف: مراسم اربعین با بهترین خدمات و کیفیت برگزار شود

باشگاه خبرنگاران جوان ـ جلسه‌ای در خصوص بررسی آخرین وضعیت اقدامات حمل‌ونقل ستاد اربعین برگزار و گزارشی از فعالیت‌های کمیته حمل و نقل و سوخت اربعین برای تامین اتوبوس‌های مورد نیاز و اهم اقدامات انجام شده در بخش جاده‌ای، ریلی، هوایی و دریایی و همچنین تامین سوخت سفر اربعین ارائه و دستورات لازم برای آزادسازی ناوگان عمومی در اختیار زوار اربعین صادر شد.

محمدرضا عارف در این جلسه که وزیر راه و شهرسازی و مسئولان دستگاه‌های مرتبط حضور داشتند، با قدردانی از تلاش‌ها و اقدامات کمیته حمل و نقل اربعین، بر ضرورت اتخاذ تدابیر لازم برای سفر امن زوار اباعبدالله الحسین (ع) در ایام اربعین تاکید و تصریح کرد: ارایه خدمات به زوار اجری معنوی دارد که باید این مراسم همانند سال‌های گذشته باشکوه و با بهترین خدمات و کیفیت برگزار شود.

معاون اول رئیس جمهور بر ضرورت آسیب‌شناسی میزان موفقیت پویش‌های مختلف صورت گرفته در خصوص کاهش میزان تصادف در کشور تأکید کرد و گفت: عدم رعایت ضوابط و مقررات رانندگی و فرسودگی ناوگان حمل و نقل از مهمترین مسائل در افزایش آمار تصادفات و تلفات جاده‌ای است که در ایام تعطیلات نوروزی احساس شد.

معاون اول رئیس‌جمهور با اشاره به اهمیت حمل و نقل برون‌شهری و کاهش آمار مجروحین و تلفات جاده‌ای گفت: فرهنگ‌سازی و نوسازی ناوگان حمل و نقل بین شهری جزو اولویت‌های دولت چهاردهم است و دولت وظیفه دارد نسبت به تامین سلامت و جان مردم در سفر‌ها اقدامات لازم را انجام دهد و باید مردم از امنیت و کیفیت بالای ناوگان اتوبوسرانی بین شهری و همچنین اجرای مقررات راهنمایی و رانندگی اطمینان خاطر داشته باشند.

وی از وزارت راه و شهرسازی خواست تا با آسیب‌شناسی مسائل و مشکلات حوزه حمل و نقل برون‌شهری در ایام تعطیلات نوروز و همچنین اربعین سال گذشته اقدامات ضروری برای حل مشکلات پیش از آغاز سفر‌های زوار به عتبات عالیات اندیشیده و حل شود.

همچنین در این جلسه گزارشی از فعالیت‌های کمیته حمل و نقل و سوخت اربعین برای تامین اتوبوس‌های مورد نیاز و اهم اقدامات انجام شده در بخش جاده‌ای، ریلی، هوایی و دریایی و همچنین تامین سوخت سفر اربعین ارائه و دستورات لازم برای آزادسازی ناوگان عمومی در اختیار زوار اربعین صادر شد.

منبع: ریاست جمهوری 


12209600
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار سیاسی

سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام اظهار کرد: نیرو‌های مسلح در دفاع مقدس ۱۲ روزه، سیلی محکمی به رژیم صهیونیستی زدند که فراموش ناشدنی است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» هیات عالی نظارت مجمع، موادی از لایحه «ساماندهی پرنده‌های هدایت‌پذیر از دور (پهپاد) غیر نظامی» را دارای ابهام و مغایر سیاست‌های کلی نظام دانست.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور در جلسه ویژه هیئت دولت با موضوع بحران کم آبی، گفت: لازم است درباره بحران آب جدی‌تر بیندیشیم و اقدام عاجلی انجام دهیم.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل آسیای جنوبی وزارت امور خارجه، وقوع سانحه سقوط هواپیمای آموزشی نیروی هوایی بنگلادش را به ملت و دولت این کشور تسلیت گفت.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه بر عزم ایران برای اجرای طرح بازگشت داوطلبانه پناهندگان و همچنین عودت اتباع غیرمجاز به میهن‌شان با حفظ عزت و کرامت آنها تاکید کرد.  
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مجلس، سهم بزرگی برای سردار شهید رشید در هدف قرار دادن رژیم صهیونیستی برشمرد و گفت: رژیم صهیونیستی تاکنون چنین برخوردی را به خود ندیده بود.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» تاجگردون گفت: مجلس مُصر است تا با حذف سه دهک ثروتمند، از دو مسیر، دهک‌های پایین یارانه بگیر را از منظر معیشتی تقویت کند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» مراسم یادبود سردار شهید غلامحسین غیب‌پرور، فرمانده سابق سازمان بسیج مستضعفین، در تهران برگزار خواهد شد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور اظهار داشت: امروز دستگاه‌های امنیتی به این جمع‌بندی رسیده‌اند که یکی از ترفند‌های دشمن، انگ‌زنی به نخبگان و طرد آنها از مسائل کلان کشور است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور گفت: تاکید بنده بر این است که هیچ مجوزی برای برنامه‌های توسعه‌ای در فلات مرکزی ایران صادر نشود.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است