اقتصادی 05:12 - 09 خرداد 1403
معاون مشاور امنیت ملی آمریکا در امور اقتصاد بین الملل طی اظهاراتی تأکید کرد که این کشور می تواند اقدامات محدودکننده علیه صادرات دریایی نفت روسیه را تشدید کند.

احتمال تشدید تحریم‌های نفتی روسیه از سوی آمریکا

به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از خبرگزاری تاس، دیلیپ سینگ، معاون مشاور امنیت ملی آمریکا در امور اقتصاد بین‌الملل طی اظهاراتی تأکید کرد که این کشور می‌تواند اقدامات محدودکننده علیه صادرات دریایی نفت روسیه را تشدید کند.

سینگ هنگام سخنرانی در مؤسسه بروکینگز در واشنگتن گفت: زمانی که روسیه برای فرار از سقف قیمت (نفت) اقدام کرد، ما با شرکای خود برای تشدید (تحریم‌ها) همکاری کردیم و می‌توانیم اقدامات بیشتری در ارتباط با افزایش هزینه‌های روسیه که از ناوگان در سایه خود استفاده می‌کند، انجام دهیم.

این مقام آمریکایی گفت: تحلیلگران بخش انرژی و حتی خود مقامات روسی افزایش فعالیت‌های تحمیلی ما را با افزایش تخفیف نفت روسیه مرتبط می‌دانند.

وی افزود: در عین حال، حجم صادرات روسیه بالا باقی مانده است و این موضوع از جهش قیمتی که بسیاری در سال 2022 از آن بیم داشتند، جلوگیری کرد.

پس از شروع جنگ روسیه و اوکراین در سال 2022، آمریکا و متحدانش از جمله اعضای اتحادیه اروپا تصمیم به اعمال تحریم‌های شدید علیه روسیه گرفتند.

با وجود این تحریم‌ها که به منظور تضعیف قدرت و تأثیر روسیه در صحنه جهانی صورت گرفته است، ارزش پول این کشور شاهد افزایش بوده است.

انتهای پیام/


12058255
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی صنعت برق گفت: با اقدامات انجام شده برای اولین بار رشد تقاضای برق منفی شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مرکز امور بین الملل وزارت راه و شهرسازی گفت: در سیزدهمین اجلاس اکوپیشنهاد داده شد که تسهیلاتی در بنادر جنوبی، برای کشور‌های عضو اکو فراهم شود تا کشور‌های محصور در خشکی بتوانند از این تسهیلات استفاده کنند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مرکز امور بین الملل وزارت راه و شهرسازی گفت: در سیزدهمین اجلاس اکوپیشنهاد داده شد که تسهیلاتی در بنادر جنوبی، برای کشور‌های عضو اکو فراهم شود تا کشور‌های محصور در خشکی بتوانند از این تسهیلات استفاده کنند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان توسعه تجارت ایران از راه‌اندازی تالار دوم ارز از فردا (۱۲ خرداد) خبر داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌کل بانک مرکزی به منظور شرکت در اجلاس روسای بانک‌های مرکزی کشور‌های عضو سازمان همکاری‌های شانگهای تهران را به مقصد پکن پایتخت چین ترک کرد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل پیش بینی سازمان هواشناسی گفت:طی سه روز آینده جوّی آرام و پایدار همراه با افزایش نسبی دما در اکثر مناطق کشور پیش بینی می‌شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» بانک مرکزی اعلام کرد: شیوه‌نامه گزارش‌دهی اطلاعات دارایی‌های ارزی و جریان درآمد‌های ارزی تحت مالکیت، توسط این بانک تدوین و پس از تصویب در مراجع ذی‌صلاح به مشمولین ماده قانونی ابلاغ شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان ملی بهره وری گفت: روند ۵۰ ساله رشد بهره وری در کشورمان مطلوب نیست و در حد دو دهم درصد بوده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون شرکت برق حرارتی گفت: از نیمه دوم سال گذشته تاکنون افزون بر ۱۰۱ هزار مگاوات از برنامه تعمیرات و بهینه‌سازی نیروگاه‌های حرارتی کشور برای افزایش آمادگی تولید برق این واحد‌ها در دوره اوج بار مصرف تابستان امسال به اتمام رسیده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» قیمت خودرو در بازار آزاد امروز یکشنبه ۱۱ خرداد ماه بر اساس معاملات انجام شده نسبت به آخرین معاملات روز‌های گذشته در سایت‌های خرید و فروش خودرو به شرح زیر است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است