علمی فناوری 18:43 - 30 فروردین 1398
با تلاش پژوهشگران انگلیسی
پژوهشگران انگلیسی قصد دارند نابرابری‌های اجتماعی و اقتصادی را با آموزش هوش مصنوعی مشخص کنند.

هوش مصنوعی، نابرابری اجتماعی را مشخص می‌کند!

به گزارش ایسنا و به نقل از نیوزفلش، نابرابری در زمینه‌های اجتماعی و اقتصادی همیشه ثابت نیست و تغییر می‌کند اما تشخیص این نابرابری، دشوار است. پژوهشگران "کالج سلطنتی لندن" (Imperial College London) موفق شده‌اند هوش مصنوعی را طوری آموزش دهند که بتواند نشانه‌های این نابرابری را با بررسی تصاویر خیابان‌ها مشخص کند.

"اسرا سوئل" (Esra Suel)، سرپرست این پژوهش و همکارانش، با ترکیب آمارهای دولتی و تصاویر عمومی گوگل در سیستم هوش مصنوعی، آن را برای تشخیص نابرابری‌های چهار خیابان در انگلستان به کار گرفتند.

آنها هوش مصنوعی را با ۵۲۵۸۶۰ تصویر آموزش دادند و اطلاعاتی در مورد درآمد، سلامت، میزان جرم و جنایت، وضعیت مسکن و شرایط زندگی درباره هر ناحیه به آن ارائه کردند.

بیشترین موفقیت هوش مصنوعی، در شناسایی تفاوت‌های میان محیط زندگی و درآمد بود و توانست در یک بررسی آماری، میزان انطباق پیش‌بینی‌هایش را با داده‌های واقعی نشان دهد. کمترین موفقیت سیستم نیز مربوط به پیش‌بینی تفاوت‌های میان میزان جرم و جنایت با گزارش‌های شخصی مربوط به سلامت بود.

این گروه پژوهشی برای بررسی‌های آماری در شهرهای بیرمنگام و لندن نیز از هوش مصنوعی استفاده کردند و تصاویر گردآوری شده از این شهرها را به کار بردند.

سوئل گفت: برخی از ویژگی‌های یک محیط از جمله آلودگی و نیاز به تعمیرات، مستقیماً با عوامل بصری در ارتباط هستند که الگوریتم مبتنی بر هوش مصنوعی می‌تواند آنها را تشخیص دهد اما ویژگی‌های دیگر این گونه نیستند. از آنجا که تصاویر خیابان‌ها، به طور پیوسته به روزرسانی می‌شوند، می‌توانند ابزار سودمندی برای بررسی میزان موفقیت سیاست‌های شهری باشند تا به این شکل، نابرابری‌ها کشف شوند و کاهش یابند.

این گروه پژوهشی تصمیم دارد تا الگوریتم هوش مصنوعی خود را برای شناسایی نابرابری در کشورهای در حال توسعه نیز به کار گیرد.

انتهای پیام


10106946
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار علمی فناوری

علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رقابت بیش از یک میلیون نفر از داوطلبان ۵ گروه آزمایشی نوبت اول کنکور ۱۴۰۳ امروز پایان یافت، کنکوری‌ها نیمه اول مردادماه منتظر نتیجه اولیه آزمون خود باشند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» گروهی از متخصصان در مؤسساتی از جمله دانشگاه «هوکایدو»‌ ژاپن می‌گویند بنابر نتایج یک مطالعه گسترده، باکتری‌های مقاوم به دارو ممکن است از جامعه انسانی به محیط‌های آبی و حیات وحش منتقل شوند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» سندرم ناخن زرد یک بیماری نادر است که ناخن‌های دست و پا را درگیر می‌کند و معمولا افراد بالای ۵۰ سال به این عارضه دچار می‌شوند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» نوعی نانوحباب مغناطیسی موسوم به اسکایرمیون، به عنوان گزینه آتی برای تولید بیت‌های کامپیوتر‌ها است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» دفترچه سوالات نوبت اول کنکور ۱۴۰۳ در گروه‌های آزمایشی علوم تجربی و دانشگاه فرهنگیان منتشر شد و کلید اولیه سوالات نیز از سه‌شنبه (۱۱ اردیبهشت) در دسترس خواهد بود.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» سامسونگ تابستان امسال دستگاه‌های پوشیدنی جدیدی را معرفی خواهد کرد که احتمالاً هوش مصنوعی نقش مهمی در آنها ایفا می‌کند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» در فاصله ۵۰ تا ۶۰ میلیون سال نوری از زمین، انفجار‌های ستارگانی مرموزی در کهکشان NGC ۴۳۸۳ رخ می‌دهد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» موجودات فضایی و جستجو برای حیات فرازمینی منبع دائمی کنجکاوی برای انسان‌ها به طور کلی و دانشمندان به طور خاص بوده است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان سنجش آموزش کشور گفت: در راستای برگزاری چهار آزمون در کل کشور تنها چهار مورد دستگیری داشتیم که این نشان می‌دهد داوطلبان به سیستم آموزشی ما اعتماد کردند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان سنجش آموزش کشور گفت: در راستای برگزاری چهار آزمون در کل کشور تنها چهار مورد دستگیری داشتیم که این نشان می‌دهد داوطلبان به سیستم آموزشی ما اعتماد کردند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است