به گزارش ایسنا، به نقل از روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان مرکزی، دکتر محسن شانقی افزود: ۶۲ نفر در قالب ۲۴ گروه سیار و ۲۲ گروه ثابت از ۲۵ فروردین تا ۲۳ اردیبهشت ماه همزمان با سراسر کشور وظیفه نظارت بر واحدهای تولید، توزیع و عرضه فرآورده های خام دامی را در استان مرکزی عهده دارند.
وی ادامه داد: ۲ هزار و ۱۶۵ واحد تولید، توزیع و عرضه فرآوردههای خام دامی در واحدهای کشتارگاههای دام و طیور، سردخانهها، مراکز بسته بندی، خودروهای حمل و مراکز عرضه با هدف تضمین کیفیت و سلامت مواد غذایی در استان مرکزی توسط این گروه ها مورد بازرسی قرار می گیرند.
مدیرکل دامپزشکی استان مرکزی خاطر نشان کرد: کنترل فرآوردههای خام دامی از مزرعه تا سفره به منظور ارتقای سطح بهداشتی جامعه از دیگر اهداف اجرای طرح کنترل نظارت بهداشتی در ماه مبارک رمضان است.
شانقی از شهروندان خواست در صورت مشاهده هر گونه تخلف بهداشتی مراتب را از طریق تماس با سامانه اطلاعرسانی ۱۵۱۲ به اداره کل دامپزشکی اطلاع رسانی کنند.
انتهای پیام