فرهنگی‌هنری 17:00 - 03 مهر 1397
رئیس سازمان میراث‌فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری با اعلام ثبت ملی خانه پدری فروغ فرخزاد اظهار کرد: سازمان برای ثبت ملی و صیانت از آثار مربوط به مفاخر ادبی اهتمام دارد و رویکردش صیانت هرچه بهتر از آن‌هاست.

خانه پدری فروغ دیگر خراب نمی‌شود

به گزارش ایسنا، بیش از ۴۰ روز پیش با انتشار خبرهایی مبنی بر تمایل مالکانِ کنونی خانه‌ پدری فروغ فرخزاد در امیریه تهران به تخریب این خانه، که دست‌کم از هفت سال گذشته مطرح بوده، بعد از ایجاد حساسیت توسط رسانه‌ها، نخست مسؤولان دفتر ثبت میراث فرهنگی استان تهران اعلام کردند نسبت به مالکیت این خانه توسط پدر فرخزاد در سال‌های گذشته شک و تردید دارند و تا زمانی که سندی برای تائید این مساله به دست‌شان نرسد، باید این وضعیت بررسی شود.

اما اکنون به نظر می رسد بالاخره این نسبت‌ها تائید شده تا جایی که حتی خانه‌ پدری فروغ فرخزاد با تائید کارشناسان میراث فرهنگی در فهرست آثار ملی ایران به ثبت رسیده است.

علی‌اصغر مونسان، معاون رئیس‌جمهور در این‌باره گفت: خانه پدری فروغ فرخزاد، شاعر معاصر ایرانی امروز سوم مهر به شماره ۳۲۱۰۸ در فهرست آثار ملی ثبت شد.

او افزود: بسیاری از آثار فروغ فرخزاد در این خانه متولد شده، بنابراین این خانه علاوه بر بُعد تاریخی، دارای شئون ادبی و ملی است.

مونسان با تاکید بر این‌که با ثبت ملی این خانه تاریخی، از تخریب آن جلوگیری می‌شود، بیان کرد: تاکنون به همت سازمان میراث‌فرهنگی، خانه‌های تعدادی از هنرمندان، شاعران، علما و مفاخر ادبی و ملی به منظور صیانت هرچه بهتر از این آثار، در فهرست آثار ملی به ثبت رسیده است.

حجت نظری، سخنگوی کمیسیون فرهنگی اجتماعی شورای شهر تهران نیز اعلام کرد: لوح ثبتی خانه‌ پدری فروغ فرخزاد پس از تائیدیه‌های نهایی، در روزهای آینده از طریق مدیرکل ثبت آثار و حفظ و احیای میراث معنوی و فرهنگی سازمان میراث فرهنگی به استان تهران ابلاغ و نصب خواهد شد.

او همچنین درباره وضعیت این خانه پس از ثبت ملی گفت: با توجه به برخی الحاقات که در سال‌های گذشته توسط مالک به خانه پدری فروغ افزوده شده یا تغییراتی که در نقشه ایجاد شده، تغییرات با نظر کارشناسان برداشته خواهد شد و خانه فروغ به همان حال و احوال روزهایی که فروغ زندگی می کرد برمی‌گردد.

نظری با ابراز امیدواری به اینکه این محل  به زودی به خانه‌موزه فروغ فرخزاد تبدیل شود، گفت مدیریت شهری نیز آمادگی هرگونه همکاری در این زمینه را دارد.

انتهای پیام


9919071
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار فرهنگی‌هنری

فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» یک کارگردان گفت: سال ۸۷ ایده‌ای به ذهنم رسید که مستندی درباره کاشت، داشت و برداشت محصول شالی بسازم.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» فیلم سینمایی «آه سرد» در دومین حضور جهانی در چهل و ششمین جشنواره فیلم مسکو موفق به دریافت ۲ جایزه شد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» برنامه «کافه مستند» با پخش مستند «آقای خاص» به کارگردانی سجاد ترابی سراغ ناگفته‌هایی از زندگی محمد بنا، سرمربی اسبق تیم ملی کشتی فرنگی رفت.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» امام هادی (ع) در روایتی تأکید کرده‌اند که زائر قبر حضرت عبدالعظیم حسنی (ع) همچون کسی است که حرم امام حسین (ع) را زیارت کرده است.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» نغمه مستشار نظامی مخمسی را در استقبال از سروده رهبر انقلاب که در آستانه عملیات وعده صادق بیتی از آن را خواندند، سروده است.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» منتظری نمایشگاه کتاب تهران را پنجره‌ای گشوده به تمدن ایران دانست و گفت: شعار سی و پنجمین دوره این رویداد در عین کوتاهی پیام‌ مهمی دارد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» شورای عالی انقلاب فرهنگی در جلسه‌ای با حضور کارگردان و بازیگران سریال «رستگاری»، از عوامل این مجموعه تلویزیونی تقدیر کرد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» سینمای ایران در هفته ابتدایی اردیبهشت ماه میزبان ۵۸۹ هزار مخاطب شد و «تمساح خونی» و «مست عشق» به رقابت پرداختند.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» سرمربی فوتبال ساحلی گفت: زمانی که پنج میلیون نفر برای انتخاب «قهرمان ایران» رای می‌دهند قطعا کار رسانه ملی و عواملی است که برای این مراسم تلاش می‌کنند.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» مدیر دفتر شعر و موسیقی سازمان صداوسیما گفت: بعد از اینکه حضرت آقا برای عملیات وعده صادق شعر سرودند، شاعران پنج کشور نیز در این زمینه شعر سرودند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است