علمی فناوری 08:32 - 28 مهر 1396
با 60 درصد کمتر از نمونه خارجی صورت گرفت؛
محققان یکی از شرکتهای دانش‌بنیان، سامانه ضدسرقتی را که پیش از این تنها کاربری نظامی داشت، با 60 درصد کمتر از قیمت نمونه خارجی، تجاری‌سازی و روانه بازار کردند.

تجاری‌سازی سامانه ضدسرقت ساخت محققان کشور

علیرضا عالمیان، عضو هیات مدیره این شرکت دانش‌بنیان در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا، در خصوص "سامانه ضد سرقت"، ‌اظهار کرد: هفت کشور در دنیا هستند که این دستگاه را تولید می‌کنند و در ایران نیز ما تنها تولیدکننده آن هستیم.

وی افزود: سامانه ضدسرقت در کمتر از چند ثانیه فضا را پر از مه غلیظ می‌کند، به گونه‌ای که در فاصله 5 سانتی‌متری چیزی مشاهده نمی‌شود.

عالمیان با بیان اینکه این دستگاه برای انسان و اشیای الکترونیکی غیرمضر است، گفت: پیش از این سامانه ضدسرقت تنها کاربری نظامی داشت و در مانورهای نظامی مورد استفاده قرار می‌گرفت؛ البته در حوزه نظامی حجم این دستگاه بسیار بزرگ است.

وی تصریح کرد: برای امنیت اماکنی همچون بانکها، صرافی‌ها، طلافروشی‌ها و غیره که اشیای قیمتی بااهمیتی دارند، این دستگاه را با شعار "اشیایی که دیده نشوند، به سرقت نمی‌روند" تجاری‌سازی کردیم.

عالمیان یادآور شد: مسلما رسالت این دستگاه پیشگیری از سرقت است؛ چراکه می‌خواهیم سارق را از محل دور کنیم.

وی با اشاره به احتمال قطع برق محل از سوی سارقین، تصریح کرد: اگر سارقین برق را قطع کنند، یک دستگاه برق اضطراری در دل این محصول قرار داده‌ایم که بتواند بدون وابستگی به برق فروشگاه و منطقه با استفاده از برق خودش فعال شود.

عالمیان با بیان اینکه قیمت این دستگاه حداقل 60 درصد کمتر از قیمت نمونه خارجی است،‌ اظهار کرد: این دستگاه بومی و کاملا ساخت داخل کشور بوده و قسمت الکترونیک و مکانیک توسط شرکت ما ساخته شده است.

به گفته وی، نمونه خارجی سامانه ضدسرقت در داخل کشور موجود است که با اتمام مه دستگاه برای فعال‌سازی دوباره باید دستگاه را به خارج از کشور برد.

انتهای پیام


9487270
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار علمی فناوری

علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» گوگل قصد دارد به‌زودی جزئیات کامل اندروید ۱۵، اندروید TV و ور او اس ۵ را اعلام کند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» مدتی پس از گوشی گلکسی A54، حالا یک به‌روزرسانی غیرمنتظره برای A35 نیز منتشر شده است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رقابت بیش از یک میلیون نفر از داوطلبان ۵ گروه آزمایشی نوبت اول کنکور ۱۴۰۳ امروز پایان یافت، کنکوری‌ها نیمه اول مردادماه منتظر نتیجه اولیه آزمون خود باشند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» گروهی از متخصصان در مؤسساتی از جمله دانشگاه «هوکایدو»‌ ژاپن می‌گویند بنابر نتایج یک مطالعه گسترده، باکتری‌های مقاوم به دارو ممکن است از جامعه انسانی به محیط‌های آبی و حیات وحش منتقل شوند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» نوعی نانوحباب مغناطیسی موسوم به اسکایرمیون، به عنوان گزینه آتی برای تولید بیت‌های کامپیوتر‌ها است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» سندرم ناخن زرد یک بیماری نادر است که ناخن‌های دست و پا را درگیر می‌کند و معمولا افراد بالای ۵۰ سال به این عارضه دچار می‌شوند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» دفترچه سوالات نوبت اول کنکور ۱۴۰۳ در گروه‌های آزمایشی علوم تجربی و دانشگاه فرهنگیان منتشر شد و کلید اولیه سوالات نیز از سه‌شنبه (۱۱ اردیبهشت) در دسترس خواهد بود.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» سامسونگ تابستان امسال دستگاه‌های پوشیدنی جدیدی را معرفی خواهد کرد که احتمالاً هوش مصنوعی نقش مهمی در آنها ایفا می‌کند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» در فاصله ۵۰ تا ۶۰ میلیون سال نوری از زمین، انفجار‌های ستارگانی مرموزی در کهکشان NGC ۴۳۸۳ رخ می‌دهد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» موجودات فضایی و جستجو برای حیات فرازمینی منبع دائمی کنجکاوی برای انسان‌ها به طور کلی و دانشمندان به طور خاص بوده است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است