علمی فناوری 12:57 - 20 فروردین 1399
با اعلام فراخوان ارسال طرح به مسابقه طراحی و ساخت اسباب‌بازی‌های خلاقانه نانو، تعداد ۹۸ طرح از سوی شرکت کنندگان ارائه شده است.

ارسال ۹۸ طرح برای ساخت اسباب بازی‌های خلاقانه نانویی

به گزارش ایسنا، ستاد توسعه فناوری نانو با همکاری "آی‌چلنج" با هدف توسعه کاربردهای نانو فناوری در صنعت اسباب بازی اقدام به برگزاری مسابقه طراحی و ساخت اسباب بازی‌های خلاقانه نانو کرده است. 

این مسابقه در سه محور "کاهش هزینه تولید اسباب‌بازی با استفاده از فناوری‌نانو"، "افزایش کیفیت اسباب‌بازی‌ها با کمک فناوری‌نانو" و "طراحی و ساخت اسباب‌بازی‌ جدید بر پایه یکی از کاربردهای فناوری‌نانو" در نظر گرفته شده است. سبک‌سازی، استحکام‌بخشی، ایجاد خواص ضدباکتری، ضدحریق، آبگریزی، آبدوستی، آنتی‌استاتیک، چاپ‌پذیری، رنگ‌پذیری و ضدسایش از جمله ویژگی‌هایی است که می‌توان با استفاده از فناوری‌نانو در اسباب‌بازی‌ها ایجاد کرد.

در مرحله اول این رقابت ۹۸ طرح از سوی ۶۴ تیم و یا شرکت، به دبیرخانه این مسابقه ارسال شد.

از میان تیم‌های ارائه دهنده این طرح‌ها، ۲۸ تیم مربوط به دانشجویان، ۱۸ تیم مربوط به افراد شاغل در بخش خصوصی، ۳ تیم از بخش دولتی، ۴ تیم از اعضاء هیات علمی دانشگاه‌ها و ۱۱ تیم نیز از سایر بخش‌ها بوده‌اند. گروه مهندسی مکانیک با ۱۱ تیم، بیشترین سهم شرکت‌کنندگان و بعد از آن فیزیک و نانوفناوری با ۱۰ تیم قرار دارند.

شیمی و مهندسی شیمی با ۹ تیم، هنر و معماری با ۸ تیم، مهندسی مواد با ۷ تیم و علوم انسانی با ۵ تیم در رتبه‌های بعدی قرار دارند. ۱۴ تیم نیز از دیگر رشته‌ها در این رقابت حضور داشتند.

در این رقابت میان شرکت‌کنندگان ۱۰ شرکت و ۲۶ نفر نیز به‌صورت انفرادی حضور دارند. بررسی مدارک علمی ارسال‌کنندگان طرح‌ها نشان می‌دهد که ۲۷ طرح از سوی افراد دارای مدرک کارشناسی، ۲۳ طرح نیز از گروه دارندگان مدرک کارشناسی ارشد و ۱۲ طرح نیز توسط افراد دارای مدرک دکتری به دبیرخانه ارسال شده‌است و ۲ طرح نیز مربوط به دارندگان مدرک دیپلم بوده است.

پس از بررسی و داوری طرح‌ها و ایده‌ها، برگزیدگان این مسابقه متعاقبا معرفی خواهند شد.

انتهای پیام


10475657
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار علمی فناوری

علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل آموزش و پرورش شهرستان های استان تهران گفت: رویکرد ما در دوره ابتدایی بازی محوری است؛ برخی از مدارس را برای آموزش مجهز کرده‌ایم.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» با قرارگیری تمامی ماهواره‌های هابل نتورک در مدار، دستگاه‌های عادی می‌توانند روزانه چندین ساعت اتصال بلوتوث ماهواره‌ای داشته باشند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل امور تربیتی، مشاوره و مراقبت در برابر آسیب‌های اجتماعی وزارت آموزش و پرورش گفت: یک درصد از آسیب‌های اجتماعی رفتار‌های پرخطر هستند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» با وجود این که می‌دانیم استفاده از گوشی در تاریکی و هنگام خواب برای چشم هایمان مضر است، اما بسیاری از ما هنوز در شب و هنگام خواب از تلفن خود استفاده می‌کنیم.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» درد عضلانی که قسمت کوچکی از بدن شما را تحت تأثیر قرار می‌دهد، معمولاً به دلیل استفاده بیش از حد از آن ناحیه از بدن ایجاد می‌شود.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» یک متخصص طب سنتی گفت: اسفناج سطح آهن بالایی دارد اما در بدن جذب نمی‌شود.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت گفت: بهبود فرایند تولید علم و حرکت در مرز‌های دانش در جهت مسئله محوری و ماموریت گرایی توسعه پیدا کرده است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی وزارت آموزش و پرورش گفت: دانشجو‌معلمان فارغ التحصیل نیز رتبه بندی می‌شوند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» مصرف بالای انرژی پردازشگر‌های گرافیکی و درنتیجه اختصاص احتمالی منابع بیشتر، مسیر توسعه هوش مصنوعی را با چالش مواجه کرده است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» مصرف بالای انرژی پردازشگر‌های گرافیکی و درنتیجه اختصاص احتمالی منابع بیشتر، مسیر توسعه هوش مصنوعی را با چالش مواجه کرده است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است