علمی فناوری 10:14 - 27 خرداد 1398
"مرکز پروازهای فضایی گادرد" در حساب کاربری خود در اینستاگرام با انتشار تصاویری، گفته است ما هر جا که برویم پرچم‌مان همراهمان است.

پرچم آمریکا همیشه همراهشان است

به گزارش ایسنا، هر کجا که برویم، هر کجا که کاوش کنیم، پرچم ایالات متحده آمریکا را با خود حمل می‌کنیم این جمله‌ای بود که "مرکز پروازهای فضایی گادرد" در حساب کاربری خود در اینستاگرام با انتشار چند تصاویر نوشت. مرکز پروازهای فضایی گادرد به همین منظور تصاویری را که طی مأموریت‌های مختلف، پرچم ایالات متحده را حمل کرده و تصویری را با آن ثبت کرده‌اند، منتشر نمود.

۱. "جیمز. اچ.نیومن"(James H. Newman) فضانورد آمریکایی ناسا در سفینه شاتل فضایی و در حالیکه تلسکوپ فضایی هابل در پشت آن قرار داشت طی "مأموریت سرویس بی 3"(Servicing Mission ۳B) در پنج مارس ۲۰۰۲ کنار پرچم ایالات متحده آمریکا تصویری از خود ثبت کرد.

۲. فضانوردان در هنگام آزمایش سپر خورشیدی "تلسکوپ فضایی جیمز وب" در اکتبر ۲۰۱۴ تصاوی از خود ثبت نمودند که در آن نیز می‌توانیم پرچم ایالات متحده را مشاهده کنیم. تلسکوپ فضایی جیمز وب یک تلسکوپ فضایی است که قرار است جانشین تلسکوپ فضایی هابل شود. تلسکوپ فضایی جیمز وب وضوح و حساسیت بسیار بالایی را در مقایسه با هابل فراهم خواهد کرد و گستره وسیعی از تحقیقات در زمینه‌های نجوم و کیهان‌شناسی را فراهم می‌کند، از جمله مشاهده برخی از وقایع و اجرام دوردست در جهان مانند شکل‌گیری و تکامل اولین کهکشان‌ها.

۳. فضانوردان در حال نصب آنتن و آرایه‌های خورشیدی بر روی فضاپیمای "اسیریس-رکس"(OSIRIS-REx) هستند تا پس از نصب آن را به تأسیسات فضایی لاکهید مارتین منتقل کنند. اُسیریس-رِکس یک مأموریت برنامه‌ریزی شده ناسا برای بررسیِ سیارک و بازگرداندن نمونه است. راه‌اندازی این پروژه برابر برنامه‌ریزی قبلی، در ۸ سپتامبر ۲۰۱۶ بدون تأخیر انجام شد. کاوشگر اُسیریس-رکس در این مأموریت «بررسی و بازگشت» یک نمونه (برگرفته از سیارک ۱۰۱۹۵۵ بن‌نو که قبلاً مأموریت ۱٬۹۹۹ آر کیو ۳۶ نامیده شده بود)، و یک سیارک کربنی است را در سال ۲۰۲۳ برای تجزیه و تحلیل دقیق با خود به زمین خواهد آورد.

۴. خلبان ناسا هنگامیکه در حال پرواز بر فراز کوه‌های شرق گرینلند طی مأموریت"Operation IceBridge" در ۱۴ آوریل سال ۲۰۱۲ بود، تصویری از خود که لباسی با تصویر پرچم آمریکا بر تن داشت، منتشر نمود. هدف وی طی این مأموریت اندازه گیری توده یخ شمالگان بود. توده یخ شمالگان(Arctic ice pack) به پوشش یخ اقیانوس شمالگان و نواحی پیرامون آن گفته می‌شود. توده یخ شمالگان تحت تأثیر چرخه فصلی منظم تغییر کرده و بر اثر ذوب یخ‌ها در فصل‌های بهار و تابستان به کم‌ترین مقدار خود در میانه سپتامبر رسیده و سپس در پاییز و زمستان افزایش می‌یابد. پوشش یخ تابستانی در شمالگان در حدود ۵۰ درصد پوشش زمستانی است.

۵. تصاویر پرچم ایالات متحده آمریکا در "ایستگاه جنوبگان آمونسن–اسکات"(National Science Foundation’s Amundsen-Scott South Pole Station) نصب شده است. ایستگاه جنوبگان آمونسن–اسکات ایستگاهی تحقیقاتی متعلق به ایالات متحده آمریکا است که در نقطه قطب جنوب در قاره جنوبگان ساخته شده و جنوبی‌ترین نقطه با سکنه بر روی کره زمین به شمار می‌رود.

انتهای پیام


10151729
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار علمی فناوری

علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» گوگل قصد دارد به‌زودی جزئیات کامل اندروید ۱۵، اندروید TV و ور او اس ۵ را اعلام کند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» مدتی پس از گوشی گلکسی A54، حالا یک به‌روزرسانی غیرمنتظره برای A35 نیز منتشر شده است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رقابت بیش از یک میلیون نفر از داوطلبان ۵ گروه آزمایشی نوبت اول کنکور ۱۴۰۳ امروز پایان یافت، کنکوری‌ها نیمه اول مردادماه منتظر نتیجه اولیه آزمون خود باشند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» گروهی از متخصصان در مؤسساتی از جمله دانشگاه «هوکایدو»‌ ژاپن می‌گویند بنابر نتایج یک مطالعه گسترده، باکتری‌های مقاوم به دارو ممکن است از جامعه انسانی به محیط‌های آبی و حیات وحش منتقل شوند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» نوعی نانوحباب مغناطیسی موسوم به اسکایرمیون، به عنوان گزینه آتی برای تولید بیت‌های کامپیوتر‌ها است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» سندرم ناخن زرد یک بیماری نادر است که ناخن‌های دست و پا را درگیر می‌کند و معمولا افراد بالای ۵۰ سال به این عارضه دچار می‌شوند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» دفترچه سوالات نوبت اول کنکور ۱۴۰۳ در گروه‌های آزمایشی علوم تجربی و دانشگاه فرهنگیان منتشر شد و کلید اولیه سوالات نیز از سه‌شنبه (۱۱ اردیبهشت) در دسترس خواهد بود.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» سامسونگ تابستان امسال دستگاه‌های پوشیدنی جدیدی را معرفی خواهد کرد که احتمالاً هوش مصنوعی نقش مهمی در آنها ایفا می‌کند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» در فاصله ۵۰ تا ۶۰ میلیون سال نوری از زمین، انفجار‌های ستارگانی مرموزی در کهکشان NGC ۴۳۸۳ رخ می‌دهد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» موجودات فضایی و جستجو برای حیات فرازمینی منبع دائمی کنجکاوی برای انسان‌ها به طور کلی و دانشمندان به طور خاص بوده است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است