اجتماعی 13:50 - 18 تیر 1404
با آغاز دوره مقدماتی توانمندسازی مربیان قرآنی طرح حبیب بنیاد علوی به‌صورت مجازی، مربیان قرآن در استان‌های مختلف کشور وارد فرآیند آموزش شدند.

۲۷۰ مسجد در ۷ استان میزبان مربیان قرآنی طرح حبیب

باشگاه خبرنگاران جوان -  امیر غفاری، مدیر طرح حبیب بنیاد علوی، با بیان اینکه تربیت مربیان قرآنی یکی از ارکان اصلی برنامه جامع قرآنی مساجد در این طرح است، افزود: پس از اعلام فراخوان و ثبت‌نام بیش از ۸۰۰ داوطلب، مصاحبه‌های تخصصی انجام شد و در نهایت ۲۴۰ نفر از آقایان و ۲۳۶ نفر از بانوان واجد شرایط، به‌عنوان مربی در دوره‌های آموزشی شرکت کردند.

وی ادامه داد: مربیان پس از گذراندن این دوره مقدماتی، از هفته آینده فعالیت خود را به‌صورت ویژه در قالب کلاس‌های آموزشی تابستانی در مساجد منتخب طرح حبیب آغاز می‌کنند.

به گفته غفاری، این دوره فشرده تابستانی، مقدمه‌ای برای استمرار فعالیت مربیان در طول سال است و پس از آن، جلسات آموزشی و پشتیبانی به‌صورت هفتگی و مجازی ادامه خواهد داشت.

مدیر طرح حبیب بنیاد علوی افزود: بر اساس برنامه‌ریزی انجام‌شده، ۲۷۰ مسجد در هفت استان شامل مرکزی، همدان، خراسان رضوی، خوزستان، فارس، کرمان و هرمزگان تحت پوشش این طرح قرار دارند.

وی تصریح کرد: مربیان طرح حبیب بنیاد مستضعفان انقلاب اسلامی به‌عنوان مربی قرآنی ثابت در این مساجد فعالیت خواهند داشت و در صورت نیاز، می‌توانند به مساجد همجوار نیز خدمات آموزشی ارائه دهند.

طرح حبیب با هدف گسترش فرهنگ قرآنی در مساجد، ایجاد شبکه‌ای فعال از مربیان متعهد و مردمی را دنبال می‌کند تا همان‌گونه که هر مسجد امام جماعت دارد، از مربی قرآنی ثابت نیز برخوردار باشد.


12205602
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» با انتشار مطالبی در صفحه اجتماعی یک عضو شورای اسلامی شهر رشت، دادستان مرکز استان علیه وی اعلام جرم کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» عملیات بازسازی و نوسازی ساختمان‌های تخریب‌شده در جریان جنگ ۱۲ روزه در منطقه ۱۳ تهران با دستور و نظارت مستقیم شهردار منطقه، آغاز شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» امدادگری از خطه کرمانشاه که تجربه‌ای متفاوت از روز‌های جنگ تحمیلی رژیم صهیونیستی دارد، حادثه حمله به بهزیستی قصرشیرین را روایت می‌کند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با حضور در جمع مدیران هلدینگ سیمان تامین، بر اصلاح ساختار مدیریت شرکت‌های زیرمجموعه این وزارتخانه تاکید کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران گفت: آن دسته از منازلی که نیاز به تخریب و نوسازی کامل دارند، می‌توانند ملک خود را با املاک شهرداری تهاتر کنند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون خدمات شهری منطقه ۱۱ تهران در خصوص رفع خطر تعدادی از درختان خیابان فلسطین و خارج کردن ریشه این درختان توضیحاتی ارائه داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون محیط زیست طبیعی و تنوع زیستی سازمان حفاظت محیط زیست از تشکیل شورای راهبری کنوانسیون تنوع‌زیستی ایران در پی مصوبه دولت خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مرکز آمار و فناوری اطلاعات قوه قضاییه از روند بازطراحی سامانه جامع املاک و کاداستر بازدید کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» فرمانده انتظامی اسلامشهر از دستگیری ۱۵۱ نفر به دلیل حمل سلاح سرد در این شهرستان خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» فرمانده مرزبانی انتظامی کشور با اشاره به تأمین امنیت مرزها برای تردد زائران، گفت: از ابتدای محرم تاکنون ۱۵۰ هزار و ۹۴۶ نفر از زائران از مرزهای شلمچه و مهران به عتبات عالیات مشرف شدند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است