اجتماعی 10:35 - 21 تیر 1404
جهانگیر گفت: شبکه‌های دشمن در داخل شناسایی شدند و ان شاءالله با پیگیری‌های دقیق اطلاعات خوبی را در آینده به ملت شریف می‌رسانیم.

شبکه‌های دشمن در داخل شناسایی شدند/ تکذیب حذف جاسوسان اسرائیل در حمله به زندان اوین

باشگاه خبرنگاران جوان - نشست خبری اصغر جهانگیر، سخنگوی قوه قضاییه امروز (شنبه ۲۱ تیرماه) با حضور خبرنگاران رسانه‌های مختلف در حال برگزاری است.

سخنگوی دستگاه قضا در ابتدای این نشست خبری گفت: همه ما باید قدر و منزلت این ملت فهیم و غیور را بدانیم چراکه آنها پای عزت ملی و پاسداری از ارزش‌های اسلامی ایستادند لذا باید بر خودمان فرض بدانیم که بیش از گذشته در جهت خدمت به آنها تلاش شبانه‌روزی داشته باشیم. 

وی اظهار کرد: محرم امسال به صحنه نمایش اقتدار و همبستگی ملی تبدیل شد و درس بزرگی به دشمن داد. مردم ایران در جنگ ۱۲ روزه با اهدای خون خود و در ایام محرم با اعطای نذورات و اطعام همدیگر و حضور پرشور در مراسمات، روحیه مقاومت، دشمن‌شناسی و بصیرت خود را نشان دادند. این مراسمات، در حالی که دشمن توطئه‌های زیادی را تدارک دیده بود و تهدیدات زیادی انجام داده بود، در امنیت کامل برگزار شد و به دلیل همراهی و همدلی مردم با نظام و رهبری، توطئه‌های دشمن ناکام ماند.

سخنگوی قوه قضاییه گفت: مردم ایران ثابت کردند که ملت امام حسین (ع) هستند و در برابر دشمن با قاطعیت، صلابت و شجاعت عمل می‌کنند. این روحیه تسلیم‌ناپذیری نشان داد که مردم ایران برای دفاع از وجب به وجب خاک کشور خود حاضرند همه چیز را فدا کنند. تمام مردم ایران نام پر افتخار ایران را فریاد زدند و پرچم کشور را به اهتزاز در آوردند تا تو دهنی بزرگی به دشمن بزنند.

وی ادامه داد: مردم برای سربلندی کشور ایران ایستاده‌اند و یکصدا و با سرمایه عظیم اجتماعی و فرهنگی خود هر دشمنی را که قصد تجاوز به خاک ایران را داشته باشد به زانو در می‌آورند. این همبستگی تاریخی و ملی ایرانیان در شب عاشورای سال جاری با حضور پر صلابت و مقتدرانه رهبر معظم انقلاب اسلامی در حسینیه امام خمینی (ره) به نقطه اوج خود رسید و همه مشاهده کردند که ملت ایران پشت سر رهبر مقتدر و حکیم خود همچون کوه ایستاده‌اند.

جهانگیر گفت: رژیم جعلی صهیونیستی در جنگ تحمیلی علیه ایران همه اصول و قواعد بین‌المللی را زیر پا گذاشت. این تجاوز که بر هیچ منطق حقوقی استوار نیست و نامشروع است با هدف قرار دادن شهروندان بی‌گناه و کودکان و زنان و حمله به مناطق مسکونی، بیمارستان‌ها، زندان و ترور داشمندان و فرماندهان و حمله به مکان‌های غیرنظامی، نشان‌دهنده اوج رذالت دشمن و زیر پا گذاشتن همه اصول حقوقی بین‌المللی بود.

وی ادامه داد: قوه قضاییه، ستاد حقوق بشر، معاونت بین‌الملل قوه قضاییه با همکاری وزارت امور خارجه پیگیری موضوع حقوقی این جنایت را در مجامع بین‌المللی، علیه رژیم صهیونیستی و تجاوز آمریکا در دستور کار دارد.

جهانگیر افزود: دنیا می‌داند این جنگ را ما شروع نکردیم و مبتنی بر اصول بین‌المللی به دفاع مشروع از خود پرداختیم و در میدان حقوقی علیه متجاوزان اقدام می‌کنیم و امیدواریم مراجع حقوقی بین‌المللی نیز به وظایف خود عمل کنند و یک‌بار به بی‌کیفری نسبت به این رژیم کودک‌کش پایان دهند.

سخنگوی قوه قضاییه بیان کرد: مردم مطمئن باشند قوه قضاییه با تمام توان، سرعت و عدالت مصمم است به پرونده متهمان به وطن فروشی و مزدورانی که در این ایام به دشمن کمک کرده‌اند رسیدگی کند و هیچ‌گونه اغماضی نخواهد داشت و با برنامه‌ریزی دقیقی که انجام داده، اجازه نمی‌دهد این پرونده‌ها مشمول اطاله دادرسی شود و با قاطعیت و عدالت این پرونده‌ها دنبال خواهد شد.

وی گفت: الحمدلله، توسط ضابطین و دستگاه‌های امنیتی و اطلاعاتی اطلاعات ارزشمندی به دست آمده است، شبکه‌های دشمن در داخل شناسایی شدند و انشالله با پیگیری‌هایی که بطور دقیق و قاطع و باسرعت انجام می‌شود، قطعا اطلاعات خوبی در آینده نزدیک در این خصوص به عرض ملت شریف خواهد رسید.

جهانگیر در پاسخ به سوالی درباره اینکه گفته می‌شود علت اصلی حمله به زندان اوین حذف برخی جاسوسان از سوی اسرائیل بوده است، آیا این موضوع را تایید می‌کنید، بیان کرد: این موضوع را تایید نمی‌کنم. مسلم و واضح است که هدف رژیم صهیونیستی در حمله به زندان اوین این بود که با نقض تمامی قوانین بین‌المللی نشان دهد برای قوانین بین‌المللی هیچ ارزشی قائل نیست. همانگونه که در سال‌های گذشته نیز این رفتار ناقض حقوق بشر را نیز انجام داده است و توسط مراجع بین‌المللی محکوم نشده و مورد پیگرد قرار نگرفته یا با وجود اینکه در مواقعی مورد پیگرد قرار گرفته ولی به مرحله اجرا نرسیده است، لذا در راستای هدف ترساندن جامعه و به نوعی کنار کشیدن مردم از حمایت از انقلاب، اسلام و ایران دست به این حمله رذیلانه زده است و در آن حمله، مردم عادی، شهروندان و خانواده زندانیان، کارمندان دستگاه قضایی و سازمان زندان‌ها و همسایگان ساکن در محل را به خاک و خون کشید.

وی افزود: حمله به زندان اوین یک اقدام تروریستی و جنایت علیه بشریت است و با هیچکدام از استاندارد‌های بین‌المللی همراهی ندارد. انتظار داریم قواعد حقوق بین‌الملل که مدعیان آن گوش فلک را کر کرده‌اند و در سازمان‌های عریض و طویل خود تلاش می‌کنند ملت‌های ضعیف را از طریق این قواعد تحت سلطه خود قرار دهند در جایی که افرادی مانند رژیم صهیونیستی ناقض تمام اصول اولیه، حقوق بشردوستانه و حقوق بشر هستند، نسبت به محکومیت و برخورد با آنها نیز اقدام قانونی صورت دهند.

سخنگوی قوه قضاییه بیان کرد: در حمله رژیم صهیونیستی به زندان اوین به کسانی که اشاره کردید آسیبی وارد نشد و تلاش سازمان زندان‌ها بلافاصله پس از حمله این بود که زندانیان کمترین آسیب ببینند اگر چه تعداد کمی از زندانیان در این حمله شهید و تعدادی نیز مجروح شدند، اما بلافاصله با تمهیداتی که اتخاذ شد در فاصله چند ساعت تمام زندانیان به زندان‌های دیگر منتقل شدند و شرایط عادی شد.

اقدامات قوه قضاییه برای حفظ امنیت و آرامش جامعه از آغاز جنگ تحمیلی ۱۲ روزه

جهانگیر در پاسخ به سوالی درباره اقدامات قوه قضاییه برای حفظ امنیت و آرامش جامعه توضیح داد: همانطور که رئیس قوه قضاییه در جلسه هماهنگی با جامعه اطلاعاتی کشور بیان کرد، دستگاه قضایی به عنوان مسئول نظارت بر ضابطین موظف به همه نوع همکاری با اعضای جامعه اطلاعاتی جهت تامین امنیت کشور است. هم تامین امنیت فیزیکی و هم تامین امنیت روانی مورد توجه قرار دارد. نکته‌ای که مهم است اینکه نقطه ثقل اقدامات دشمن، بر اقتدار و امنیت ما استوار است. 

وی ادامه داد: تلاش کردند در این ایام امنیت عمومی را با شایعه‌سازی و عوامل داخلی تحت تاثیر قرار دهند، اما بحمدلله از آنجایی که نظام ما یک نظام مردم پایه است، با تکیه بر مساعدت مردم و با امداد الهی با هرگونه ناامنی برخورد لازم صورت گرفت. در درجه اول مردم با در اختیار گذاشتن اطلاعات خود و همکاری با پلیس و نیرو‌های امنیتی کمک شایانی به حفظ امنیت جامعه در همه ابعاد در این ایام داشتند. به ملت باید این هشیاری را بدهیم که همچنان مراقبت‌های لازم را داشته باشند و اگر با مسئله مشکوکی مواجه شدند حتما آن را به مراجع انتظامی و اطلاعاتی و قضایی اطلاع دهند.

سخنگوی دستگاه قضا عنوان کرد: قوه قضاییه نیز از آغاز این جنگ تحمیلی ۱۲ روزه با دستور رئیس قوه قضاییه، جلساتی را هم با مسئولیت معاون اول و هم دادستان کل کشور، برگزار کرد و دستورالعمل‌هایی در این خصوص تهیه و ابلاغ شد. تلاش شد با برگزاری جلسات مستمر در مراکز استان‌ها به ریاست رئیس کل دادگستری استان‌ها و دادستان‌ها، در کنار رسیدگی به پرونده‌های قضایی، هیچ وقفه‌ای در کار اتفاق نیفتاد. در این زمان، مرخصی‌هایی که به صورت عادی در زمان‌های دیگر نسبت به همکاران اداری و قضایی وجود داشت، لغو شد و همه داوطلبانه به سر کار‌های خود برگشتند و ضمن اینکه اجازه ندادند پرونده‌های جاری با خللی مواجه شود، به سرعت نسبت به اقدامات پیشگیرانه و مقابله‌ای برای تهدیدات و توطئه‌های احتمالی دشمن اقدام شد و پیش‌بینی‌های لازم انجام شد که نتایج آن اطلاع‌رسانی خواهد شد. 

جهانگیر تاکید کرد: در حوزه امنیت روانی نیز کار شد، بدین معنا که کسانی‌که در فضای مجازی تلاش می‌کردند برای مردم ذهنیت ایجاد کرده و مردم را با نگرانی و ترس مواجه کنند، رصد شدند و با مرتکبان برخورد قانونی لازم صورت گرفت. اگر لازم بود تذکر داده شد و اگر اصلاحات لازم صورت نمی‌گرفت، برخورد قانونی انجام شد. در کنار این، کسانی که با گزارشات مردمی شناسایی شده بودند، سریعا تحت تعقیب قرار گرفتند و برای آنها پرونده تشکیل شد و در کنار این، در مورد مسائل اقتصادی مردم، جلساتی با مجموعه دولت از جمله سازمان تعزیرات حکومتی، وزارت دادگستری و وزارت صمت و جهاد کشاورزی و نمایندگان اتاق اصناف برگزار شد، تلاش بر این بود تا دستگاه قضایی به عنوان یاور دولت با حضور پررنگ در همه جلسات اجازه ندهد امنیت اجتماعی، اقتصادی و روانی مردم بهم بخورد. امیدواریم این هماهنگی و همدلی توسعه یابد تا شاهد خدمات‌رسانی بیشتر به مردم باشیم.

آخرین وضعیت رسیدگی به شکایت مجلس از آقایان همتی و میرسلیم

سخنگوی قوه قضاییه در رابطه با رسیدگی به شکایت مجلس از آقایان همتی (وزیر سابق اقتصاد) و میرسلیم گفت: حسب شکایت واصله برای آقای همتی پرونده‌ای در شعبه سوم بازپرسی دادسرای وژه کارکنان دولت تشکیل شده است. این پرونده در حال تحقیق است. 

جهانگیر بیان کرد: پرونده‌ای نیز برای آقای مصطفی میرسلیم تشکیل شده که با تکمیل تحقیقات در روز‌های آتی منجر به اخذ تصمیم نهایی خواهد شد.

در حال تکمیل...


12206298
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی سازمان آتش‌نشانی تهران از مهار آتش‌سوزی در سه باب فروشگاه و کارگاه تولید کفش در بازار بزرگ تهران خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» فرمانده مرزبانی انتظامی در بازدید از مرز خسروی، بر تأمین امنیت زائران، حفظ امنیت مرز‌ها و تقویت زیرساخت‌های مناسب برای زائران اربعین تأکید کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» شرکت کنترل ترافیک شهرداری تهران در اطلاعیه‌ای از انسداد مسیر غرب به شرق تونل نیایش و پل صدر طی امشب تا فردا ۵ صبح خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس دیوان عالی کشور گفت: جهت جلوگیری از اطاله دادرسی و با عنایت به تخصصی شدن شعب دیوان عالی، باید از ارجاع هوشمند و الکترونیک پرونده‌ها بهره برد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» فرمانده مرزبانی انتظامی از کشف ۴۶۶ کیلوگرم انواع مواد افیونی توسط مرزداران استان سیستان و بلوچستان طی دو عملیات مسلحانه در مرز‌های جنوب شرق کشور خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر پایتخت، از دستگیری یک قاچاقچی و کشف ۱۱ کیلوگرم تریاک از مخفیگاه این قاچاقچی خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» شهردار منطقه ۱۸ تهران گفت: تعریف پیوست اجتماعی برای هر طرح و پروژه نیز یکی دیگر از لازمه‌های اقدامات اجرائی مدیریت شهری بوده که بر اساس کمبود سرانه‌ها در محلات برنامه ریزی و وارد فاز عملیاتی می‌شوند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» کمیته اجرایی ستاد بازسازی و رسیدگی به آسیب دیدگان جنگ با هدف تسهیل خدمات‌رسانی، رسیدگی به نیاز‌های فوری ساکنان آسیب‌دیده و ایجاد هماهنگی میان واحد‌های مختلف اجرایی، در شهرداری منطقه یک تهران تشکیل شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رژیم صهیونیستی برخلاف ادعای خود، در حملات اخیر به ایران زنان کودکان را هدف قرار داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی شهرداری تهران با پرداختن به فرآیند بازسازی واحد‌های مسکونی آسیب‌دیده در جنگ ۱۲ روزه، گفت: شهرداری داوطلبانه این مسئولیت را برعهده گرفته است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است