اقتصادی 16:21 - 28 شهریور 1403
رییس مرکز بهبود فضای کسب و کار وزارت اقتصاد گفت: تا امروز ۵ هزار ۵۰۰ شناسه یکتا در درگاه ملی مجوز‌های کسب و کار وزارت اقتصاد صادر شده است.

صدور ببش از ۵ هزار شناسه یکتا در درگاه ملی مجوز‌های کسب و کار

سیاح، رئیس مرکز بهبود فضای کسب و کار وزارت اقتصاد در برنامه میز اقتصاد گفت: تا امروز ۵ هزار ۵۰۰ شناسه یکتا در درگاه ملی مجوزهای کسب و کار وزارت اقتصاد صادر شده و اگر سازمانی در ارائه مجوز تاخیر داشته باشد خود سامانه خودکار مجوز را صادر می کند.

او تصریح کرد: در حال حاضر قانون مجوز کسب و کار به صورت خودکار باز است. در حال حاضر ۹۹ درصد مجوز ها از سوی سازمان و وزارتخانه ها ارائه شده که امیدواریم ۳ سازمان و ارگان هم هر چه سریعتر شرایط تسهیل مجوز ها را فراهم کنند.

سیاح افزود:در حال حاضر ۴ هزار ۲۰۰ مجوز صادر کرده ایم که ۲۰۰مجوز هنوز به سامانه متصل نشده اندهمه افرادی که از درگاه ملی مجوزها شناسه یکتا مجوز الکترونیکی دریافت می کنند تحت حمایت کامل قانون قرار دارند. از نظر دولت شناسه یکتا مجوز الکترونیکی کاملا دارای اعتبار قانونی است و همه مجوزهای کاغذی به حکم قانون باید به شناسه یکتا تبدیل شوند.

سیاح گفت: ۴۸۵ عنوان مجوز از میان هزار و ۲۹ عنوان مجوز تعیین شده با تاخیر با حدود ۲۴۰ هزار درخواست مواجه شده بود که از این تعداد برای ۱۳۰ هزار درخواست، مجوز صادر شده و ۱۱۰ هزار درخواست در صف صدور قرار گرفته‌اند و بتدریج در بانک کسب و کار هم درج می‌شوند.

سیاح همچنین تصریح کرد: در حال حاضر بخش اعظمی از مجوز‌های صادر شده مجوز‌های صنفی هستند که از میان ۸۰۰ صنف مختلف، صنف مشاوران املاک و عرضه‌کنندگان پوشاک بیشترین تعداد مجوز‌ها را به خود اختصاص داده‌اند.

این مقام مسئول حذف امضا‌های طلایی برای صدور مجوز‌های کسب و کار را به عنوان یکی دیگر از دستاورد‌های دولت سیزدهم در این زمینه برشمرد و پیرامون آن توضیح داد: تا قبل از تسهیل فرآیند صدور مجوز کسب و کار‌ها، در بخش‌های گردشگری و حمل و نقل کمیسیون‌های خاصی وجود داشت که روند اخذ مجوز برای کسب و کار‌های نوپای این بخش‌ها را تایید و یا رد می‌کردند. با راه اندازی درگاه ملی مجوز‌ها، این نوع کمیسیون‌ها و همچنین اعمال سلیقه افراد حاضر در آن‌ها برای همیشه حذف شد.

در ادامه زنگنه عضو کمسیون جهش تولید مجلس شورای اسلامی گفت:در واقع هدف از قانون مجوز های تسهیل کسب و کار تجمیع مجوزها بود به طوری که کاهش هزینه ،رفت آمد و غیره صورت گرفت و صدور  مجوز به صورت یکپارچه انجام گیرد.

زنگنه گفت: براساس ماده ۷ مکرر دولت را ملزم کردیم تا افراد متقاضی بعد از بارگذاری همه مدارک در سامانه به طور خودکار پس از مدت ۳ روز شناسه یکتا دریافت کنند. این قدم بزرگی است البته در این طرح قید شده کسب و کارهایی که مربوط به امنیت ملی، بهداشت عمومی و اجتماعی و سلامت یا محیط زیست را تحت تأثیر قرار می‌دهد باید به صورت تأییدمحور مجوزهایشان صادر شود لذا هیچ نگرانی و دغدغه‌ای وجود ندارد و کسب و کارهای امنیت ملی را تهدید نمی‌کند.

این‌نماینده مجلس افزود: متأسفانه در یک سال گذشته صنوف مختلف به دنبال آن هستند تا خود را از شمول این قانون رها کنند جالب آنکه خودشان از اینکه رتبه کسب وکار در ایران مناسب نیست گلایه می کنند.

همچنین در ادامه آذری بازرس کل امور اقتصادی سازمان بازرسی کشور گفت: این فرایند یک‌ فرایند مطلوب است که در وزارت اقتصاد صورت گرفته است. در این سازمان بازرسی هایی صورت گرفته‌ است و همچنین برنامه هایی در این زمینه در حال اجراست.

او افزود: متاسفانه برخی از دستگاه ها از این‌قانون سرپیچی می کنند. ما در این خصوص هشدارهایی داده ایم و در این‌خصوص برای ارگان هایی که از قانون سرپیچی کنند پرونده تشکیل داده ایم.

آذری بیان کرد: ما با دستگاه های متخلف بدون اغماض برخورد خواهیم کرد و تا پایان سال گزارش کاملی از نحوه برخورد با مدیران و دستگاه های متخلف ارائه خواهیم کرد.

خبرنگار:رضا زارع 


12094104
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» بنابر گفته کارشناسان حذف ارز ترجیحی و پرداخت یارانه به انتهای زنجیره در کنار اتخاذ سیاست‌های حمایتی از تولیدکنندگان منجر به افزایش بهره وری و در نتیجه تنظیم بازار خواهد شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» نماینده مجلس گفت:کالابرگ یک میلیون تومانی بخش مهمی از هزینه‌های خوراکی پنج دهک پایین جامعه را تامین خواهد کرد و از سوی دیگر ایجاد ثبات در بازار ارز کشور با حرکت به سمت نظام تک‌نرخی ارز است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی کمیسیون صنایع مجلس گفت: معمولا اعلام می‌شود که ارز کافی برای واردات خودرو وجود ندارد، اما در مقابل می‌بینیم که ارز قابل توجهی برای واردات بنزین اختصاص داده می‌شود
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» طرح جدید کالابرگ الکترونیک با هدف پرداخت مستقیم یارانه به مصرف‌کننده واقعی، کنترل نوسانات قیمت کالا‌های اساسی و حفظ قدرت خرید خانوار‌ه اجرا می‌شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون توسعه بازار بورس انرژی گفت: سقف گواهی‌های صرفه‌جویی برق از بیست میلیارد کیلووات‌ساعت به پنجاه میلیارد کیلووات‌ساعت تغییر یافته است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» نقش پر رنگ اصناف در برقراری آرامش و ثبات اقتصادی در طی روز‌های اخیر حاکی از آن است که با وجود مشکلات بسیار زیاد اصناف و تولیدکنندگان به در جریانات اخیر به اغتشاشگران پشت پا زدند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» بررسی وضعیت بازار طی روز‌های اخیر حاکی از آن است که با وجود مشکلات بسیار زیاد، اصناف و تولیدکنندگان در جریانات اخیر به اغتشاشگران پشت پا زدند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر جهاد کشاورزی با تأکید بر تعهد دولت به حمایت از معیشت خانوارها گفت: اعتبار تعیین‌شده برای کالابرگ به‌گونه‌ای است که می‌تواند افزایش قیمت کالاهای اساسی را به‌طور کامل جبران کند و در صورت هرگونه تغییر قیمت، مابه‌التفاوت آن پرداخت خواهد شد...
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر جهاد کشاورزی با بیان اینکه ارز ترجیحی ضد تولید بود، گفت: با اصلاح روش، یارانه ۷۰۰ همتی به دست مردم می‌رسد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل پیش بینی سازمان هواشناسی گفت: از امشب تا پایان هفته جوی آرام در غالب مناطق کشور حاکم بوده و در شهر‌های صنعتی و پر جمعیت با افزایش غلظت آلاینده‌های جوی مواجه خواهیم بود.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است