بین‌الملل 09:07 - 29 مرداد 1405
بدهی ملی آمریکا پس از دو برابر شدن در دوران ترامپ و بایدن، از مرز ۴۰ تریلیون دلار عبور کرد.

بدهی آمریکا برای اولین بار از ۴۰ تریلیون دلار فراتر رفت

باشگاه خبرنگاران جوان؛ مریم حسینی - وزارت خزانه‌داری آمریکا روز چهارشنبه اعلام کرد که کل بدهی آمریکا برای اولین بار از ۴۰ تریلیون دلار فراتر رفته است و هشدارهای جدیدی مبنی بر وقوع بحران مالی در حال شکل‌گیری است در حالیکه هزینه‌های فزاینده برنامه‌های شبکه ایمنی اجتماعی و پرداخت‌های بهره بسیار بیشتر از درآمدهای مهار شده توسط کاهش مالیات است.

آخرین بیانیه روزانه مانده نقدی و بدهی خزانه‌داری، کل بدهی عمومی معوق را در روز سه‌شنبه ۴۰.۰۴۷ تریلیون دلار نشان داد، که شامل ۳۲.۲۶۶ تریلیون دلار اوراق بهادار خزانه‌داری در اختیار عموم و ۷.۷۸۲ تریلیون دلار بدهی درون دولتی می‌شود.

بدهی دولت آمریکا اکنون در کمتر از یک دهه، از ۱۹.۹۵ تریلیون دلار زمانی که دونالد ترامپ برای اولین بار در ژانویه ۲۰۱۷ قدرت را به دست گرفت، بیش از دو برابر شده است. تقریباً یک سوم از این افزایش در طول دو سال استقراض سرسام‌آور دولت برای تأمین بودجه در دوره همه‌گیری کووید-۱۹ توسط ترامپ و جو بایدن، رئیس‌جمهور سابق رخ داده است، در حالی که انتخاب‌های سیاست مالی هر دو رئیس‌جمهور همراه با عدم تعادل طولانی‌مدت مالیات و هزینه‌ها بقیه علل را تشکیل می‌دهد.

گروه‌های ناظر بر بودجه هفته‌هاست که عبور از آستانه را پیش‌بینی می‌کنند و هشدارهای جدی صادر کرده‌اند که یک بحران بدهی تمام‌عیار می‌تواند به اوج خود برسد، مگر اینکه قانونگذاران با چشم‌انداز مالی ناپایدار مقابله کنند و مالیات‌ها را افزایش دهند، هزینه‌ها را کاهش دهند یا هر دو را انجام دهند.

از زمان روی کار آمدن ترامپ برای بار دوم در ژانویه ۲۰۲۵، بار بدهی ایالات متحده ۳.۸ تریلیون دلار افزایش یافته است که در مجموع در طول دو دوره ریاست جمهوری او تاکنون ۱۱.۶ تریلیون دلار رشد داشته است.

کمیته بودجه فدرال تخمین می‌زند که انتخاب‌های سیاسی ترامپ و بایدن، مسیر بدهی فدرال را فراتر از آنچه که طبق قوانین بودجه موجود در زمان روی کار آمدن هر یک از آنها می‌توانست انباشته شود، افزایش داده است.

منبع: رویترز


12300991
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» چین در واکنش به اقدام رئیس جمهور آمریکا علیه ایران، بر ابزارهای دیپلماتیک برای پایان دادن به درگیری تأکید کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» حملات موشکی روسیه به اوکراین اوایل روز پنجشنبه ۱۲ کشته و بیش از ۳۰ زخمی بر جا گذاشته است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی وزارت بازرگانی چین گفت که پکن از آمریکا خواسته است فوراً تعرفه‌های بخش ۲۳۲ را که بر واردات پهپادها و اجزای مرتبط اعمال کرده را لغو کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر جنگ رژیم صهیونیستی رئیس جمهور ترکیه را به کشاندن این کشور به ماجراجویی‌های خطرناک در سوریه متهم کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» کره جنوبی تخمین می‌زند که کره شمالی تا ۱۲۰ کلاهک هسته‌ای دارد که بسیار بالاتر از رقم اعلام شده توسط ترامپ است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» استرالیا از احضار سفیر رژیم صهیونیستی در پی تصمیم ارتش این رژیم مبنی بر عدم انجام اقدامات کیفری در رابطه با کشته شدن یک امدادگر این کشور در غزه خبر داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» طبق آمارهای جدید، ۱۸ نفر از نیرو‌های نظامی آمریکا از زمان آغاز تجاوز این کشور علیه ایران کشته شده و ۷۵۷ نفر زخمی شده‌اند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» بدهی ملی آمریکا پس از دو برابر شدن در دوران ترامپ و بایدن، از مرز ۴۰ تریلیون دلار عبور کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» انگلیس دیپلمات اسرائیلی را به دلیل واحدهای جدید شهرک‌سازی غیرقانونی در کرانه باختری اشغالی احضار کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» به گفته برخی منابع خبری، انفجار‌هایی در حومه درعای سوریه گزارش شده است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است