علمی فناوری 13:37 - 27 مهر 1400
سازمان سنجش اموزش کشور، موارد و مصادیق قابل بررسی در زمینه "اشتباه در انتخاب رشته" داطلبان آزمون کارشناسی ارشد سال ۱۴۰۰ را اعلام کرد.

سازمان سنجش کدام موارد "اشتباه در انتخاب رشته" داوطلبان ارشد را بررسی می‌کند؟

به گزارش ایسنا، سازمان سنجش آموزش کشور اعلام کرد؛ با توجه به اعلام نتایج نهایی آزمون کارشناسی ارشد ناپیوسته سال ۱۴۰۰، معمولاً برخی از پذیرفته شدگان بعد از اعلام نتایج نهایی با ارسال درخواست به این سازمان مدعی اشتباه در انتخاب رشته خود شده و متقاضی معرفی به اولویت انتخابی بعدی که در آن نمره دارند، می‌شوند. بنابراین به اطلاع این دسته از پذیرفته شدگان می‌رساند صرفاً، موارد و مصادیق اشتباه در انتخاب رشته که در دسته بندی زیر اعلام می‌شود، توسط سازمان سنجش قابل بررسی و اقدام خواهد بود. 

همچنین متقاضیان فقط درصورت داشتن یکی از شرایط زیر می‌توانند تقاضای خود را مبنی بر بررسی اولویت‌های بعدی که دارای نمره علمی می‌باشند، حداکثر تا تاریخ ۱۱ آبان در درگاه اطلاع رسانی سازمان سنجش ثبت کنند و از ارائه درخواست های خارج از موارد زیر اکیدا خوداری کنند.  

موارد و مصداق‌های اشتباه در انتخاب رشته

عدم تناسب بین کدرشته قبولی با سایر رشته‌های انتخابی از نظر عنوان گرایش تحصیلی یا کدضریب مجموعه امتحانی (مثلاً رشته‌های انتخابی متقاضی اکثریت از کدضریب ۱ هستند ولی در بین آنها اشتباهاً یک رشته از سایر کدضریب‌ها درج شده باشد).

عدم تناسب بین کدرشته قبولی با سایر رشته‌های انتخابی از نظر دوره تحصیلی (مثلاً رشته‌های انتخابی متقاضی اکثریت روزانه هستند ولی در بین آنها اشتباهاً یک رشته از دوره‌های شهریه‌پرداز اعم از دوره نوبت دوم «شبانه»، غیرانتفاعی، پیام‌نور درج شده باشد).

 عدم تناسب بین کدرشته قبولی با سایر رشته‌های انتخابی از نظر شهرستان محل قبولی متقاضیان نسبت به محل اقامت آنها (بطور مثال فردی که محل اقامت وی در شهر تبریز است، اکثریت رشته‌های انتخابی او در دانشگاه‌های واقع در استان آذربایجان شرقی و استان های همجوار است ولی اشتباهاً یک رشته از دانشگاه بیرجند در بین رشته‌های انتخابی درج کرده و در همین رشته اشتباه هم قبول شده باشد).

 نداشتن شرایط جهت تحصیل برای پذیرفته شده در رشته قبولی با تایید موسسه محل قبولی (دانشگاه محل قبولی در بررسی وضعیت فرد پذیرفته شده، با ارائه استدلال اعلام کند که ایشان شرایط تحصیل در رشته قبولی را ندارد).

روش ارائه درخواست

درصورتی که وضعیت داوطلب در قالب موارد فوق باشد لازم است ابتدا وارد قسمت «سامانه پاسخگویی اینترنتی» مندرج در درگاه اطلاع رسانی این سازمان به آدرس https://request.sanjesh.org  شوند. اگر عضو سامانه پاسخگویی نیستند ابتدا با تکمیل اطلاعات خواسته شده عضو این سامانه شوند و با ورود به این سامانه و انتخاب عنوان آزمون کارشناسی ارشد و سال ۱۴۰۰ وارد قسمت «اشتباه در انتخاب رشته و اولویت بعدی» شده و درخواست خود را به صورت خلاصه با ذکر دلایل، ردیف کدرشته محل و عنوان کدرشته محل طبق مندرجات کارنامه نتایج نهایی (درصورتی که در آن کدرشته محل دارای نمره باشید) ثبت نمایند.

زمان اعلام نتیجه بررسی درخواست

 نتیجه بررسی درخواست تا تاریخ ۳۰ آبان به صورت پیامک به متقاضیان اعلام خواهد شد. قبل از این تاریخ نتیجه درخوست خود را از این سازمان پیگیری ننمایند.

لازم است پذیرفته شدگان درخواست خود را بعد از انتشار کارنامه (از تاریخ ۴‌ آبان به بعد) و مشاهده وضعیت علمی و انتخاب های خود به سازمان ارسال کنند تا درخواست آنها آگاهانه بوده و لازم نباشد در درخواست آنها تغییری ایجاد شود.

به درخواست‌هایی که بعد از مهلت تعیین شده در اطلاعیه‌های اعلام نتایج (تا تاریخ ۱۱ آبان)، به سازمان ارسال شود ترتیب اثر داده نخواهد شد.

 لازم است پذیرفته شدگان طبق برنامه زمانی دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی محل قبولی در رشته قبولی خود ثبت نام کنند. بعد از اعلام بررسی و صدور نامه معرفی برای رشته قبولی جدید نسبت به جابجایی آنها در اولین نیم سال تحصیلی ممکن اقدام خواهد شد.

بر این اساس احتمال دارد با توجه به محدودیت‌های دانشگاه‌ها در پذیرش این دسته از متقاضیان، امکان معرفی و ادامه تحصیل متقاضی در نیمسال اول میسر نباشد.

پذیرفته شدگانی که وضعیت آنها در قالب شرایط موارد اشتباه در انتخاب رشته مندرج در این اطلاعیه نیست، تقاضای خود را باید از طریق دانشگاه یا موسسه محل قبولی برای انتقال از طریق آیین نامه های مربوط پیگیری کنند. درخواست این دسته از متقاضیان در این سازمان قابل بررسی نخواهد بود.  

انتهای پیام

انتهای پیام


11279141
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار علمی فناوری

علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» معاون تربیت بدنی و سلامت گفت: کمتر از ۱۰ درصد مدارس کشور به فضاهای ورزشی استاندارد مجهز هستند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی گفت: به دلیل تنوع اقلیمی در ایران، شروع آلرژی بهاره در سراسر کشور در یک زمان نیست.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان اداری و استخدامی گفت: امسال بیشترین استخدام‌ها در آموزش و پرورش و وزارت بهداشت انجام خواهد شد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» یک دستگاه مبتنی بر هوش مصنوعی که در «دانشگاه لستر» ابداع شده است، در آزمایش‌ها توانست ضربان قلب نشان‌دهنده آریتمی بطنی را با موفقیت تشخیص دهد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» نیک فرجام گفت: سیستم هوشمند گلخانه مستقل در مناطق مختلف گلخانه و یا به صورت یکپارچه با سیستم مرکزی جهت پایش و کنترل پارامترهای مختلف به کار گرفته می‌شود.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» شرکت مایکروسافت قابلیت جدیدی را تحت عنوان ترجمه هوشمند پیام‌ها در مکالمات Microsoft Teams معرفی کرده است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی: علت مرگ پزشک جوان هنوز از سوی پزشکی قانونی تعیین نشده است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی سازمان اورژانس کشور گفت: از آغاز طرح سلامت نوروزی تاکنون ۴۰ هزار و ۶۵۵ عمل جراحی اورژانسی در کشور انجام شده است.  
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» سازمان فناوری اطلاعات اعلام کرد که در سال گذشته بیش از ۴۰ هزار تغییر کاربری غیرمجاز توسط سامانه پنجره واحد زمین، شناسایی شد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس اداره پایش زنجیره مصرف دارو، از توزیع ۲۰ میلیون عدد وارفارین وارداتی طی ۴ ماه خبر داد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است