بین‌الملل 18:17 - 10 مهر 1404
نخست وزیر بلژیک صراحتا با پیشنهاد اتحادیه اروپا برای استفاده از سود دارایی‌های مسدود شده روسیه در حمایت از اوکراین مخالفت کرد.

مخالفت بلژیک با طرح استفاده از دارایی‌های مسدود شده روسیه

باشگاه خبرنگاران جوان؛ مینا عظیمی - وب‌سایت «بلومبرگ» گزارش داد که بلژیک با پیشنهاد اتحادیه اروپا برای استفاده از منافع و سود حاصل از دارایی‌های مسدود شده روسیه برای تامین مالی اوکراین، مخالفت کرده است. این مخالفت، پرسش‌های حقوقی پیرامون طرحی را که حدود ۱۸۵ میلیارد یورو (۲۱۷ میلیارد دلار) از این دارایی‌ها در خاک بلژیک نگهداری می‌شود، برانگیخته است.

بارت دی ویور، نخست‌وزیر بلژیک، این پیشنهاد را «قمار بزرگ» توصیف کرد و خواستار تقسیم دقیق ریسک‌ها میان کشور‌های عضو شد. او همچنین تاکید کرد که این فرآیند زمان‌بر خواهد بود و از اتحادیه خواست تا به دنبال جایگزین‌هایی برای تامین مالی کی‌یف باشد.

دی ویور در حاشیه نشست گروه سیاسی اروپا در کپنهاگ توضیح داد که «هر کشور مجبور است در صورت بروز هرگونه اختلال، تضمین‌های متناسبی ارائه دهد» و اشاره کرد که این طرح شامل «مبالغ هنگفت» و تضمین‌هایی «برای یک دوره زمانی بسیار طولانی» است.

در مقابل، رهبران اتحادیه اروپا در نشست خود در پایتخت دانمارک ارزیابی خوش‌بینانه‌تری ارائه دادند و خاطرنشان کردند که تلاش‌ها برای جمع‌آوری میلیارد‌ها دلار برای اوکراین در حال شتاب گرفتن است. اورسولا فون در لاین، رئیس کمیسیون اروپا، نیز تاکید کرد که خطرات مرتبط با این طرح به طور گسترده‌تری توزیع خواهد شد.

پیش‌تر، «بلومبرگ» گزارش داده بود که رهبران اتحادیه اروپا در تلاش هستند تا در جریان نشست برنامه‌ریزی شده در دانمارک، از طرحی برای تامین ۱۴۰ میلیارد یورو (۱۶۴ میلیارد دلار) برای اوکراین، در قالب وام‌هایی که از محل دارایی‌های مسدود شده بانک مرکزی روسیه تامین می‌شود، حمایت جمع‌آوری کنند.

 این پیشنهاد قدیمی، پس از آنکه آمریکا در دوره ریاست‌جمهوری دونالد ترامپ حمایت مستقیم خود از اوکراین را متوقف کرد، قدرت بیشتری گرفت و اروپا را وادار به تحمل بار مالی کی‌یف نمود.

منبع: المیادین


12231169
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» برخی منابع می‌گویند که آمریکا برای پیشبرد طرح خلع سلاح حزب‌الله لبنان، قصد دارد چندین میلیون دلار به نیروهای امنیتی لبنان کمک مالی ارائه کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» لاپید با انتقاد شدید از نتانیاهو، توافق نظامی آمریکا و قطر را که پس از حملات اسرائیل به دوحه امضا شد، یک شکست سیاسی غیرقابل تصور دانست.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» نتانیاهو از نیروی دریایی اسرائیل به دلیل حمله و جلوگیری از ورود کاروان کمک‌های بشردوستانه که قصد شکستن محاصره غزه را داشت، تقدیر کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» برخی منابع ادعا می‌کنند که حماس طرح ترامپ را رد خواهد کرد، در حالی که برخی دیگر می‌گویند این جنبش خواستار اصلاحات اساسی در طرح اولیه خواهد شد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» اتحادیه اروپا در بیانیه‌ای از طرح جدید ترامپ درباره غزه استقبال کرده و از جنبش حماس خواست تا آن را بپذیرد. 
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» پترو هشدار داد که اگر آمریکا و اروپا در مقابل بازداشت فعالانی که برای مردم گرسنه غذا می‌برند سکوت کنند، معنای آزادی و دموکراسی را از دست خواهند داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی کرملین امروز اظهارات سران اروپایی مبنی بر تهدید بودن روسیه را «تلاشی عامدانه برای تشدید تنش و سرپوش گذاشتن بر مشکلات داخلی» اروپا دانست.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» بیستمین نشست تخصصی انجمن راحل با بررسی چالش‌های مهاجرت و گفتمان‌های رسانه‌ای علیه افغان‌ها در تهران برگزار شد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر خارجه مصر اعلام کرد که کشورش برای متقاعد کردن جنبش حماس در جهت پذیرش طرح ۲۰ بندی ترامپ تلاش می‌کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» هزاران نفر در پایتخت فرانسه تحت عنوان «همه‌چیز را محاصره کنیم» برای اعتراض به سیاست‌های مالی دولت و اقدامات ریاضتی به خیابان‌ها آمدند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است