بین‌الملل 09:05 - 27 مهر 1404
بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر اسرائیل، روز شنبه اعلام کرد که در انتخابات نوامبر ۲۰۲۶ میلادی (آبان ۱۴۰۵) نامزد خواهد شد و انتظار دارد پیروز شود.

نتانیاهو: در انتخابات آینده نامزد می‌شوم و انتظار پیروزی دارم

باشگاه خبرنگاران جوان؛ اعظم پورکند - نخست‌وزیر اسرائیل، بنیامین نتانیاهو، روز شنبه اعلام کرد که در انتخابات نوامبر ۲۰۲۶ نامزد خواهد شد و انتظار دارد پیروز شود.

نتانیاهو در برنامه‌ای در کانال راست‌گرای «چنل ۱۴» در پاسخ به این سوال که آیا قصد دارد برای یک دوره دیگر نامزدی کند، گفت: «بله».

وقتی از او در مورد انتظارش برای پیروزی پرسیده شد، او پاسخ داد: «بله».

رهبر حزب لیکود، اصلی‌ترین حزب راست‌گرای اسرائیل، با بیش از ۱۸ سال سابقه (با وقفه) از سال ۱۹۹۶، رکورددار طولانی‌ترین دوره نخست‌وزیری در تاریخ اسرائیل است.

در آخرین انتخابات، حزب لیکود او ۳۲ کرسی در کنست، متحدان اولترا ارتدکس ultra-Orthodox آن ۱۸ کرسی و اتحاد صهیونیسم مذهبی ۱۴ کرسی را به دست آوردند که یک رکورد برای راست افراطی محسوب می‌شود.

دوره فعلی او با یک طرح جنجالی بازنگری قضایی آغاز شد که ماه‌ها اعتراضات گسترده را برانگیخت و ده‌ها هزار اسرائیلی تقریباً هر روز به خیابان‌ها می‌ریختند.

همچنین از آغاز جنگ غزه، نتانیاهو با انتقاد‌های فزاینده خانواده‌های اسرا در مورد مدیریت جنگ مواجه شده است.

منبع: رویترز


12235504
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور کلمبیا پس از حمله ارتش آمریکا به یک قایق در آب‌های سرزمینی این کشور، خواستار توضیح از سوی ایالات متحده شد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» غرفه بخش خصوصی افغانستان با نمایش متنوعی از محصولات کشاورزی و خشکبار شامل زردآلو، انجیر، چلغوز، بادام درختی و انار، ظرفیت‌های صادراتی این کشور را در نمایشگاه مشترک ایران و افغانستان به نمایش گذاشت.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سازمان ملل متحد نسبت به افزایش تهدید مهمات منفجر نشده در غزه هشدار داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» یک محقق فرانسوی با اشاره به ۶۵ سال تحریم همه‌جانبه آمریکا علیه هاوانا راه نجات این کشور را در تقویت روابط با قدرت‌های جهانی مانند روسیه و چین می‌داند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» با میانجیگری قطر پاکستان و طالبان بر سر آتش‌بس کامل و توقف حملات مرزی به توافق رسیدند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» ژنرال فرانسوی می‌گوید موشک‌های تاماهاوک قادر به تغییر موازنه قوا در درگیری اوکراین نیستند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رژیم صهیونیستی با ۴۷ بار نقض آتش‌بس و شهادت دهها غیرنظامی، بستن معابر انسانی و تحریم کمک‌های حیاتی، بحران را به مرز فاجعه کامل رسانده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» جنبش مقاومت اسلامی فلسطین در بیانیه‌ای ادعاهای وزارت خارجه آمریکا پیرامون اوضاع نوار غزه را رد کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» نخست‌وزیر اسرائیل در مصاحبه‌ای جزئیات جدیدی از همکاری پنهان واشنگتن و تل‌آویو برای حمله به ایران و ترور دانشمندان هسته‌ای آن را فاش کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» حدود ۷ میلیون نفر در اعتراض سراسری «نه به پادشاهی» علیه ترامپ در سراسر آمریکا شرکت کردند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است