اقتصادی 17:21 - 25 شهریور 1403
رئیس کانون انجمن صنایع غذایی گفت: خوداتکایی دانه‌های روغنی با تامین نهاده و بذر مناسب، یکپارچه‌سازی اراضی و استفاده از سامانه‌های نوین آبیاری امکان‌پذیر است.

خوداتکایی دانه‌های روغنی با تامین نهاده و بذر مناسب امکان‌پذیر است

محمدرضا مرتضوی در گفت و گو با باشگاه خبرنگاران جوان، گفت: در شرایط کنونی بخش اعظم دانه های روغنی از طریق واردات تامین می شود که با اتخاذ برخی سیاست ها،  امکان دستیابی به این اهداف وجود دارد.

به گفته او، محدودیت منابع آبی مشکل بخش زراعت ایران است، از این رو باید حداکثر بهره برداری از آب موجود کشور در راستای تحقق اهداف صورت بگیرد.

مرتضوی با تاکید بر تجدید نظر و ارزیابی مجدد نظام آبیاری اراضی موجود کشور افزود: با استفاده از سیستم های آبیاری علمی باید حداکثر بهره برداری را داشته باشیم و تا زمانیکه موضوع آب، آبیاری و استفاده از روش های مدرن در کشور حل نشود، امکان رسیدن به اهداف  وجود ندارد.

رئیس کانون انجمن صنایع غذایی ادامه داد: تا زمانیکه موضوعات کشت یکپارچه، بذرهای اصلاح شده و استفاده از بهترین ارقام بذر در زمین زراعی را مورد تجدید نظر قرار ندهیم و به عبارتی انقلاب سبز ایجاد نشود، خوداتکایی دانه های روغنی محقق نمی شود.

 او گفت: تامین نهاده ها، تامین بذر، یکپارچه سازی اراضی و مدیریت صحیح جمع آوری از راهکارهای افزایش بهره وری و خوداتکایی دانه های روغنی محسوب می شود. به عنوان مثال تا زمانیکه اقتصاد آزاد در روسیه برپا نشد، بزرگترین وارد کننده غلات بود، اما اکنون ۱۰ ها میلیون تن صادرات غلات دارد.

 خبرنگار: آزاده محبی


12092972
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» در مواجهه با هر صرافی ارز دیجیتال خارجی، پیش از ثبت نام باید اعتبار آن را بررسی کنید. نباید تنها به ارائه خدمات صرافی خارجی به ایرانیان بسنده کنید. برای ارزیابی اعتبار صرافی‌های ارز دیجیتال، باید مهم‌ترین معیار‌های موجود در این زمینه را بشن...
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وقتی به نقشه صادرات غیرنفتی نگاه می‌کنیم، یک نام همیشه می‌درخشد. طبق آمار گمرک، فرش ایرانی همچنان یکی از مهم‌ترین سفیران فرهنگ ماست که به بیش از ۵۵ کشور جهان، از آلمان گرفته تا ژاپن، صادر می‌شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل پیش بینی سازمان هواشناسی گفت: از فردا ۱۶ آذر ماه سامانه بارشی جدید وارد کشور شده و بسیاری از نقاط کشور را در برمی‌گیرد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل پیش‌بینی سازمان هواشناسی گفت: از روز یکشنبه ۱۶ آذر ماه سامانه بارشی جدید وارد کشور شده و بسیاری از نقاط کشور را در برمی‌گیرد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» در دنیای امروز که هر کسب و کاری برای دیده شدن با ده‌ها رقیب کوچک و بزرگ رو به روست، تنها داشتن مهارت یا ارائه یک خدمت خوب کافی نیست.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل راه آهن جمهوری اسلامی ایران گفت: توسعه اینچه برون، استان گلستان را به دروازه ورودی شرق دریای خزر تبدیل می‌کند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون وزیر راه و شهرسازی گفت: شرکت راه آهن باید با تقویت مبادی مرزی، ظرفیت ترانزیت کشور را به ۱۵ میلیون تن در سال برساند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» دبیر کل جامعه حسابداران رسمی ایران گفت: ۹۵ درصد بازار سرمایه، ۶۰ درصد از شبکه بانکی کشور و بیش از ۸۰ درصد صنعت بیمه را تحت حسابرسی داریم.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون سازمان اداری استخدامی گفت: سازمان اداری استخدامی برنامه دارد که‌ پرداخت‌های اضافی را مبتنی بر عملکرد کارکنان انجام دهد تا عدالت در نظام پرداخت رعایت شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون سازمان اداری استخدامی گفت: سازمان اداری استخدامی برنامه دارد که‌ پرداخت‌های اضافی را مبتنی بر عملکرد کارکنان انجام دهد تا عدالت در نظام پرداخت رعایت شود.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است