اقتصادی 11:50 - 25 فروردین 1403
عضو شورای ملی زعفران گفت: بنابر آمار ایران، با صادرات ۷۰ تا ۸۰ درصد زعفران تولیدی در جایگاه اول صادرات دنیا قرار دارد.

۸۰ درصد زعفران تولیدی صادر می شود

علی حسینی در گفت و گو با باشگاه خبرنگاران جوان، گفت: دلالان و واسطه ها با  جمع آوری زعفران از سطح بازار و نگهداری در انبارها، زعفران را چندبرابر قیمت واقعی در بازار عرضه می کنند.

به گفته او، با توجه به بارندگی سال گذشته و بهار امسال پیش بینی می شود که تولید زعفران افزایش یابد به طوریکه ۶۰ درصد کاهش تولید سال قبل جبران شود.

حسینی با بیان اینکه سطح زیرکشت زعفران کاری کشور بیش از ۱۲۰ هزارهکتار است، افزود: ظرفیت کنونی تولید زعفران بیش از هزارتن است، درحالیکه مزارع زعفران با یک چهارم ظرفیت تولید می کنند که این امر هشدار جدی است که عملکردها در بحث تولید زعفران جدی گرفته نشده است.

عضو شورای ملی زعفران قیمت کنونی هرکیلو زعفران را ۹۰ تا ۱۰۰ میلیون تومان اعلام کرد و گفت: با توجه به موجودی انبارها کمبودی در بحث عرضه نداریم، اما متاسفانه دلالان به عنوان گرداننده های بازار محصول را با قیمت های نجومی عرضه می کنند.

او گفت: بنابر آمار با صادرات ۷۰ تا ۸۰ درصد زعفران تولیدی در جایگاه صادرات اول دنیا قرار داریم که نوسانات قیمت، صادرات را هم تحت شعاع قرار می دهد.


12046815
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» سید حسن خمینی گفت:اگر بخواهیم از شرایط سخت عبور کنیم، تنها راهش این است که وجدان‌ها را بیدار کنید؛ بیدار شدن وجدان‌ها به این است که بدانند مال خودشان است
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون شبه قاره هند سازمان توسعه تجارت ایران گفت: کشور هند یکی از کشور‌های نوظهور در بازار‌های تجاری است و به دلیل جمعیت بیش از یک میلیاردی که دارد، بازار مناسبی برای شرکت‌های ایرانی به شمار می‌آید
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» بر اساس آمار منتشر شده از سوی بانک مرکزی، نرخ بهره بین بانکی در هفته منتهی به چهارشنبه ۲۶ آذر ماه در ارتفاع ۲۴ درصد ثابت ماند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» امروز پنجشنبه ۲۷ آذرماه ۱۴۰۴ هر قطعه سکه تمام بهار آزادی طرح جدید در بازار آزاد تهران با قیمت ۱۴۲ میلیون و ۹۰۰ هزار تومان به فروش می‌رسد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر راه و شهرسازی گفت: در جنگ ۱۲ روزه فرودگاه‌هایی که آسیب دیده بودند، در کمتر از ۱۰ روز با همت پیمانکاران و مهندسان کشور تعمیر و آماده بهره‌برداری شدند تا پروازها از سر گرفته شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیر روابط عمومی بانک مرکزی نوشت: ترکیب کالا‌ها در تالار اول و دوم مرکز مبادله مشخص شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» ‌مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران از مصرف حدود ۶۱۵ میلیون مترمکعب گاز در بخش خانگی، تجاری و صنایع جزء در ۲۴ ساعت گذشته خبر داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» بازار تابلو سازی تهران طی سال‌های اخیر تحولات چشمگیری داشته و انواع تابلو‌ها جایگاه مهمی در تبلیغات پیدا کرده‌اند. بررسی میدانی نشان می‌دهد تابلو چلنیوم با سهم حدود ۸۰٪ از بازار، پرتقاضا‌ترین و پرفروش‌ترین تابلو در میان کسب و کار‌ها است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی مرکز مبادله ایران با اشاره به روایت نادرست رئیس کمیسیون مدیریت واردات اتاق ایران از معاملات تالار دوم مرکز مبادله توضیحاتی را ارائه کرد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مرکز مدیریت راه‌های کشور اعلام کرد: جاده‌های ۲۴ استان امروز (پنجشنبه) برفی یا بارانی است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است