بین‌الملل 12:02 - 31 اردیبهشت 1403
وزیر خارجه دولت موقت لبنان شهادت رئیس جمهور و وزیر خارجه کشورمان را تسلیت گفت.

پیام تسلیت وزیر خارجه لبنان به ایران

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، «عبدالله بوحبیب» وزیر امور خارجه دولت موقت لبنان شهادت جانسوز آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی، رئیس جمهور و دکتر حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه کشورمان و هیئت همراه ایشان را تسلیت گفت.

در پیام تسلیت وزیر خارجه لبنان به مناسبت شهادت آیت‌الله رئیسی آمده است که نهایت تاسف خود را نسبت به حادثه‌ای که در ایران رخ داده و به خاطر از دست دادن شخصیت و دوستی محترم ابراز می‌کنیم.

بوحبیب همچنین با ابراز تاسف و تسلیت به خاطر شهادت دکتر امیرعبداللهیان گفت: ما یک شخصیت برجسته و ممتاز را در عرصه سیاست خارجی از دست دادیم.

پیش از این «نجیب میقاتی» نخست وزیر دولت موقت لبنان در پی شهادت سید ابراهیم رئیسی، رئیس جمهور ایران و حسین امیر عبداللهیان، وزیر خارجه و هیئت همراه، سه روز عزای عمومی در لبنان اعلام کرد.

آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی، رئیس‌جمهور به‌ همراه آیت‌الله آل‌هاشم امام جمعه تبریز، حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه، مالک رحمتی استاندار آذربایجان شرقی و هیئت همراه عصر دیروز یکشنبه بر اثر سقوط بالگرد به شهادت رسیدند.

انتهای پیام/


12056957
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دونالد ترامپ بار دیگر به خبرنگاران زن حمله کرد و در واکنش به مقاله‌ای درباره افت انرژی و سلامت خود، خبرنگار نیویورک تایمز را «زشت» خطاب نمود.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» آتش‌سوزی گسترده در برج‌های مسکونی هنگ‌کنگ تاکنون ۳۶ کشته و بیش از ۲۷۰ مفقود برجا گذاشته و عملیات نجات همچنان ادامه دارد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» آمریکا به عنوان بخشی از آتش‌بس تجاری، معافیت‌های تعرفه‌ای برخی از کالا‌های صنعتی چین را تمدید کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سازمان بین‌المللی مهاجرت اعلام کرد که بیش از ۱۰۰۰ غیرنظامی سودانی در پی تشدید ناامنی از روستای هیلا بیرنو در کردفان جنوبی گریخته‌اند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» پس از افشای مکالمه تلفنی فرستاده ویژه ترامپ با یک مقام ارشد روسی، اعضای کنگره او را خائن خوانده و خواستار اخراج وی شدند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» گروهی از افسران ارتش اعلام کردند که قدرت را در گینه بیسائو که مستعد کودتاست، به دست گرفته‌اند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس ناتو می‌گوید روسیه «حتی با توافق صلح» همچنان یک تهدید بلندمدت باقی خواهد ماند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزارت خارجه بلاروس رسما آمادگی خود را برای برگزاری مذاکرات صلح اوکراین اعلام کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سومین و آخرین روز اعتصاب سراسری در بلژیک اکثر پرواز‌ها در فرودگاه بروکسل را زمین‌گیر کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» طرح صلح اوکراین پس از اعتراضات اروپا از ۲۸ به ۱۹ ماده کاهش یافت و محدودیت ارتش اوکراین حذف شد اما تکلیف واگذاری اراضی هنوز نامشخص است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است