سیاسی 14:39 - 23 مهر 1404
فرمانده نیروی هوایی ارتش گفت: امروز دشمن در میدان جنگ شناختی به‌دنبال تضعیف ایمان، امید و انگیزه در میان نیرو‌های مسلح است.

فرمانده نیروی هوایی ارتش: دشمن به‌دنبال تضعیف انگیزه نیرو‌های مسلح است

باشگاه خبرنگاران جوان - امیر سرتیپ خلبان حمید واحدی، فرمانده نیروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران، به مناسبت سالروز تاسیس سازمان عقیدتی سیاسی ارتش، با حضور در اداره عقیدتی سیاسی این نیرو، ضمن دیدار با رئیس و مسئولان اداره عقیدتی سیاسی نهاجا، به جایگاه مهم این نهاد در حفظ انسجام و روحیه معنوی نیرو‌های ارتش اشاره و اظهار کرد: سازمان عقیدتی سیاسی در حقیقت قلب تپنده ارتش و محور پایداری معنوی در نیرو‌های مسلح است. این نهاد به فرمان امام خمینی (ره) شکل گرفت تا نیرو‌های ارتش نه‌تنها در عرصه نظامی، بلکه در میدان ایمان و بصیرت نیز سربازان واقعی ولایت باشند.

وی ادامه داد: ایمان، سلاحی اثرگذار در مقابله با تهدیدات است. اگر خلبان، تکنسین یا دانشجوی هوایی با نیت الهی، پرواز یا خدمتی انجام دهد، همان عمل، عبادت محسوب می‌شود. تلفیق ایمان با تخصص، رمز موفقیت نیروی هوایی در همه دوران‌ها بوده است.

فرمانده نیروی هوایی ارتش در ادامه با اشاره به نقش عقیدتی سیاسی در تحکیم بنیان خانواده‌های کارکنان این نیرو، بیان کرد: خانواده سالم، ضامن آمادگی و آرامش نیروهاست.

برگزاری دوره‌های مهارت‌های زندگی، مشاوره‌های خانوادگی و برنامه‌های فرهنگی از سوی اداره عقیدتی سیاسی، موجب تقویت بنیان خانواده و افزایش تمرکز کارکنان در مأموریت‌هایشان می‌شود. همان‌گونه که خداوندگار متعال در قرآن کریم می‌فرمایند «وَمِنْ آیَاتِهِ أَنْ خَلَقَ لَکُم مِّنْ أَنفُسِکُمْ أَزْوَاجًا لِّتَسْکُنُوا إِلَیْهَا»، آرامش واقعی در سایه خانواده مؤمن و مستحکم به‌دست می‌آید.

امیر سرتیپ واحدی در بخش دیگری از اظهاراتش به جنگ شناختی دشمنان پرداخت و تصریح کرد: امروز دشمن در میدان جنگ شناختی به‌دنبال تضعیف ایمان، امید و انگیزه در میان نیرو‌های مسلح است. در این شرایط، عقیدتی سیاسی در خط مقدم تبیین و روشنگری، با آموزش، پاسخ به شبهات و ارتقای سواد رسانه‌ای، از باور و روحیه نیرو‌ها نهایت صیانت را به عمل می‌آورد.

فرمانده نیروی هوایی درباره نقش عقیدتی سیاسی در جنگ تحمیلی ۱۲ روزه با رژیم صهیونیستی نیز گفت: در جریان جنگ ۱۲ روزه، اگرچه دشمن تصور می‌کرد از نظر تکنولوژی دست برتر را دارد، اما در نهایت این ایمان و روحیه الهی نیرو‌های ما بود، که پیروز میدان شد.

روحانیون عقیدتی سیاسی در کنار خلبانان و نیروها، از لحظه پرواز تا بازگشت حضور داشتند. همین پیوند ایمان و عمل بود که مأموریت‌ها را به موفقیت رساند و پرچم جمهوری اسلامی ایران را در منطقه برافراشته نگاه داشت.

وی در پایان با تقدیر از تلاش‌ها و اقدامات روحانیون و کارکنان مجموعه عقیدتی سیاسی نیروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی، بیان کرد: شما سنگربانان ایمان و اخلاص در دل ارتش هستید و مسیر امام و شهدا با معنویت، تعهد و عمل صالح شما تداوم می‌یابد.

منبع: روابط عمومی ارتش


12234662
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار سیاسی

سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزرای امور خارجه ایران و میانمار در حاشیه نوزدهمین نشست میان دوره‌ای وزرای خارجه جنبش عدم تعهد در کامپالا دیدار و گفت‌و‌گو کردند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون اول رئیس‌جمهور از بازنگری کلی در شیوه تأمین کالا‌های اساسی خبر داد و با بیان اینکه مقابله با گران فروشی و احتکار ضروری است، گفت: تأمین کالا‌های اساسی در اولویت قرار دارد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» احمدنیا گفت: در حال حاضر بیش از ۵۰۰۰ نقطه از کشور درگیر پروژه نیروگاه خورشیدی است و تا آخر سال به ۷۰۰۰ مگاوات انرژی پاک خواهیم رسید.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان انرژی اتمی گفت: ملاک ما برای کار با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی، قانون جدید مجلس است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور با تاکید بر بی‌تأثیر بودن توطئه‌افکنی‌های خارجی، نسبت به خطرات قطب‌بندی‌های کاذب و اختلافات داخلی هشدار داد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه گفت: ادعای آمریکا و سه کشور اروپایی مبنی بر بازگشت قطعنامه‌های لغو شده شورای امنیت در سال ۲۰۱۵ به موجب برجام، باطل است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» اسلامی می‌گوید با تغییر نظام انتخاباتی در تهران و ثبت‌نام الکترونیک نامزد‌ها، انتظار می‌رود که انتخابات پیش‌رو با شفافیت بیشتر برگزار شود.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» علاالدین رفیع زاده رئیس سازمان اداری و استخدامی درباره روند استخدام قبول شدگان در آزمون استخدامی نکاتی را بیان کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» فرمانده نیروی هوایی ارتش گفت: امروز دشمن در میدان جنگ شناختی به‌دنبال تضعیف ایمان، امید و انگیزه در میان نیرو‌های مسلح است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» ناطق نوری معتقد است: از نظر من، تصرف سفارت آمریکا بعنوان «لانه جاسوسی» اشتباه بزرگی بود؛ بسیاری از گرفتاری‌ها از همان نقطه آغاز شد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است