سیاسی 14:36 - 23 شهریور 1405
مسعود اعلام کرد: رقم کالابرگ قطعاً افزایش خواهد یافت و حتماً در حوزه بهداشت و درمان بازنشستگان و معیشت، تصمیمات سازنده‌ای اتخاذ خواهد شد.

رئیس‌جمهور: رقم کالابرگ قطعاً افزایش می‌یابد

باشگاه خبرنگاران جوان - مسعود پزشکیان امروز دوشنبه، ۲۳ شهریور در نشست با جمعی از بازنشستگان که در وزارت کار برگزار شد، با اشاره به جنایت‌های آمریکا و رژیم صهیونیستی علیه ملت ایران، تصریح کرد: متأسفانه کسانی مدعی حقوق بشر و انسانیت هستند که با ابزار و تکنولوژی‌هایی که در اختیار دارند، کودکان و مردم بی‌گناه و به‌ویژه رهبر ما را شهید می‌کنند. از طرفی برخی از ایرانیان  خارج از کشور همسو با دشمنان به دنبال تحریک مردم در داخل کشور هستند. خوب است انصاف و انسانیت داشته باشیم.

آمریکا راه‌ها را بسته و دنبال ایجاد اختلاف در ایران است

رئیس‌جمهوری وحدت و انسجام را رمز ایستادگی در برابر قلدری آمریکا دانست و گفت: چنانچه در کشور همدلی و هم‌افزایی وجود داشته باشد و بتوانیم وحدت و انسجام را حفظ کنیم، هیچ‌گاه در مقابل آمریکا سر خم نخواهیم کرد. واقعیت این است آن‌ها قلدری می‌کنند و با مشکلات و محدودیت‌هایی که ایجاد کرده‌اند، به دنبال فروپاشی اجتماعی هستند. آمریکا راه‌ها را بسته و به دنبال ایجاد اختلاف در کشور است.  

پزشکیان با اشاره به استفاده از تکنولوژی از سوی آمریکا و رژیم صهیونیستی، یادآور شد: آنان دولت تروریست ایجاد کرده‌اند و هرکس را که دلشان می‌خواهد، ترور می‌کنند. در غزه نیز مردم بی‌گناه آن منطقه را تروریست می‌نامند، در حالی که آنان حتی آب و غذا ندارند.

مطالبات بازنشستگان را در جلسه‌ای بررسی می‌کنیم

رئیس‌جمهوری در بخش دیگری با اشاره به مطالبات نمایندگان کانون‌های بازنشستگی، تصریح کرد: می‌توانیم با حضور نمایندگان شما در جلسات تخصصی، مطالبات و مشکلات مطرح‌ شده در جلسه را هدفمند مدیریت کنیم و برای هر کدام راه‌حلی داشته باشیم. وظیفه‌ام می‌دانم در اسرع وقت این جلسات تخصصی در حوزه‌های معیشتی، بیمه، قوانین، معوقات، دارو و سلامت با کارگروه‌های مربوطه بازنشستگان برگزار و برای هر کدام راه‌حلی ارائه شود. وجود همکاری و هم‌افزایی در تمام حوزه‌ها ضرورت دارد و می‌توانیم کاری کنیم که زندگی آرامی داشته باشیم و بخشی از دغدغه‌های شما کاهش یابد.

پزشکیان با اشاره به ظرفیت محله‌محوری و مسجدمحوری، یادآور شد: بستر را برای حضور و استفاده از تجربه و مهارت شما بازنشستگان در استانداری‌ها فراهم می‌کنیم. اغلب این فعالیت‌ها نیاز به بودجه ندارد، بلکه وجود زبان مشترک و همدلی، پیش‌نیاز برطرف کردن برخی از مسائل است.

رئیس‌جمهوری با اشاره به ضرورت پرهیز از نگاه تبعیض‌آمیز گفت: هر ایرانی که در این آب و خاک زندگی می‌کند، فارغ از قومیت، جنسیت، دین یا مذهب مورد احترام است و باید از امکانات کشور بهره‌مند شود. به همین دلیل است که می‌گویم با همکاری و رفاه، با همکاری و وفاق می‌توانیم روندها را اصلاح کنیم و بهبود ببخشیم.

رقم کالابرگ قطعاً افزایش خواهد یافت

پزشکیان درباره برخی از برنامه‌های حمایتی دولت اعلام کرد: رقم کالابرگ قطعاً افزایش خواهد یافت و حتماً در حوزه بهداشت و درمان بازنشستگان و معیشت، تصمیمات سازنده‌ای اتخاذ خواهد شد. از همین رو اکنون در حال تقویت روابط با سایر کشورهای همسایه هستیم.

تعامل ما با کشورهای دوست و همسایه از راه زمینی تقویت شده است



وی تاکید کرد: اگر دست به دست یکدیگر بدهیم، می‌توانیم به مسائل و دغدغه‌های شما رسیدگی کنیم و از هیچ کوششی برای کاهش سطح نیاز و مطالبات شما دریغ نخواهیم کرد. اگرچه آمریکا راه‌های دریایی را بسته است، اما از راه زمینی سطح تعامل ما با سایر کشورهای دوست و همسایه بیشتر شده است.

منبع: ایسنا


12306291
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار سیاسی

سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور اعلام کرد: رقم کالابرگ قطعاً افزایش خواهد یافت و حتماً در حوزه بهداشت و درمان بازنشستگان و معیشت، تصمیمات سازنده‌ای اتخاذ خواهد شد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» مسعود اعلام کرد: رقم کالابرگ قطعاً افزایش خواهد یافت و حتماً در حوزه بهداشت و درمان بازنشستگان و معیشت، تصمیمات سازنده‌ای اتخاذ خواهد شد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» کارشناس مسائل سیاسی معتقد است واقعیت اقتصادی و اجتماعی کشور نشان می‌دهد که تاب‌آوری هزینه قابل‌توجهی به جامعه تحمیل کرده است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون اول رئیس‌جمهور با استقبال از ابلاغ قانون ملی توسعه هوش مصنوعی و تشکر از مجلس برای تصویب آن، از تشکیل کارگروهی برای اجرای سریع این قانون خبر داد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون اجرایی رئیس‌جمهور گفت: هیچ جنگی خوب نیست، امروز ایران در موضع دفاع است و ما دفاع از کشور، هویت، تاریخ و تمامیت ارضی خود را به خوبی بلدیم.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» نهاد مدیریت آبراه خلیج فارس به مجموعه‌های مرتبط با شناور‌های متخلف هشدار داد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی وزارت امور خارجه می‌گوید نشست ایران و کشورهای حوزه خلیج فارس برای رونمایی از نقشه راه مسیر مشترک تنگه هرمز به درخواست عربستان لغو شد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی وزارت امور خارجه می‌گوید نشست ایران و کشورهای حوزه خلیج فارس برای رونمایی از نقشه راه مسیر مشترک تنگه هرمز به درخواست عربستان لغو شد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سپاه پاسداران اعلام کرد: لحظاتی قبل یک فروند پهپاد پیشرفته MQ۱ بر فراز آسمان تنگه هرمز رهگیری و منهدم شد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» نماینده مجلس می‌گوید راه‌اندازی صندوق‌های درآمد ارزی و جمع‌آوری ارزهای راکد و هدایت هدفمند آنها به سمت تولید می‌تواند به پایداری منابع ارزی کمک کند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است