اقتصادی 20:45 - 24 مهر 1403
نایب رئیس اتحادیه مشاوران املاک تهران گفت: میانگین رشد اجاره مسکن در پایتخت به ۱۵ تا ۳۰ درصد رسیده است.

رشد اجاره مسکن در تهران ۱۵ تا ۳۰ درصد است

داود بیگی نژاد نایب رئیس اول اتحادیه مشاوران املاک تهران در گفت وگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران جوان با بیان اینکه بازار اجاره مسکن در حال حاضر به سمت ثبات رفته اما هنوز در برخی از مناطق شاهد رشد قیمتی هستیم گفت:  بازار  مسکن تنها از طریق افزایش تولید مسکن ممکن است به آرامش برسد.

وی ادامه داد: طبق آمارها تنها در مناطق ۵و ۲ میانگین نرخ مسکن با رشد همراه بوده است  اما در این زمینه هم برخی از مالکان به رعایت کردن سقف اجاره مسکن بی اعتنایی کرده اند‌.

بیگی نژاد با بیان اینکه به طور میانگین می‌توان گفت اجاره بها در تهران بین ۱۵ تا ۳۰ درصد نسبت به سال گذشته رشد داشته گفت:در بعضی مناطق عدد ۵۰ درصد را داشتیم ولی رقم متوسط بین ۱۵ تا ۳۰ درصد بود که‌ این آمارها نشان می دهد هنوز سقف اجاره مسکن رعایت نشده است.

 او بیان کرد: بررسی ها حاکی از این است که سامانه خودنویس هم  باعث نشده رشد قیمت اجاره و سقف تعیین شده برای آن در برخی از مناطق پایتخت رعایت شود‌.

خبرنگار: محبوبه کباری 

 


12104928
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل پیش بینی سازمان هواشناسی از کاهش کیفیت هوا در نواحی شرق و جنوب شرق کشور خبر داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون توسعه فناوری سازمان راهداری از افزایش ۵ درصدی تردد زائران اربعین حسینی از پایانه‌های مرزی اربعینی در سال ۱۴۰۴ خبر داد و گفت: برای پاسخگویی به نیاز جابه‌جایی زائران، تأمین دست‌کم ۳۶۰۰ دستگاه اتوبوس در روز‌های اوج رفت و برگشت در دستور ک...
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» سرپرست شرکت مادرتخصصی خدمات کشاورزی گفت: عملکرد بخش کشاورزی در تامین امنیت غذایی در جنگ ۱۲ روزه مورد رضایت مردم بود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مسئول سالن عملیات مرکز مدیریت راه‌های کشور گفت: ترافیک سنگین در تمامی محور‌های شمالی کشور از جمله چالوس گزارش شده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان اداری و استخدامی نوشت: در اجرای دوماهه سامانه ‌فواد ۱۲۸ در استان قزوین، با رصد شکایات و بازرسی‌های میدانی و سرزده یک مدیر در استان قزوین برکنار شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» عضو کمیسیون کشاورزی اتاق تعاون گفت: با توجه به محدودیت منابع پایه، کشت فراسرزمینی با هدف عرضه محصول در بازار داخل و ارتقای ضریب امنیت غذایی باید صورت بگیرد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» کارشناس بازار سرمایه گفت: صندوق‌های با درآمد ثابت در هفته کاری که گذشت هر سه روز شاهد ورود نقدینگی بودند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» کارشناس بازار سرمایه گفت: اوراق اختیار فروش تبعی یا بیمه سهام، ابزاری است که در شرایط بحرانی بازار می‌تواند نقش موثری ایفا کند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» هفته کاری قبل شاخص کل بورس با کاهش ۱.۲۳ درصدی همراه شد و در ارتفاع ۲ میلیون و ۶۳۷ هزار واحدی ایستاد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» دبیر شورای‌عالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی صبح امروز از ظرفیت‌های بندری، گمرکی و مرز آستارا بازدید کرد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است