بین‌الملل 23:10 - 08 آبان 1404
درگیری پلیس و صد‌ها هزار یهودی حریدی در قدس اشغالی بر سر سربازی اجباری، به کشته شدن یک صهیونیست حریدی و زخمی شدن یک افسر پلیس انجامید.

درگیری خونین صهیونیست‌ها بر سر سربازی اجباری

باشگاه خبرنگاران جوان؛ مینا عظیمی - امروز پنجشنبه، در جریان تظاهرات یهودیان حریدی‌ها در قدس اشغالی، درگیری‌هایی بین تظاهرکنندگان و پلیس رژیم تروریستی اسرائیل رخ داد. این تجمع در اعتراض به تلاش‌های کابینه این رژیم تروریستی برای سربازگیری از یادگیرنده‌های مدارس یهودی برگزار شده بود.

در جریان این درگیری‌ها، یک افسر بلندپایه پلیس بر اثر پرتاب سنگ توسط تظاهرکنندگان حریدی، زخمی و به بیمارستان منتقل شد. از سوی دیگر، پس از آنکه یک صهیونیست شرکت‌کننده در تظاهرات از بالای یک ساختمان سقوط کرد و جان باخت، سازمان‌دهندگان تظاهرات خواستار پایان دادن به تجمع شدند.

در مقابل، قدس اشغالی شاهد یک تظاهرات متقابل نیز بود که توسط سازمان‌های سربازان ذخیره اسرائیلی ترتیب داده شده بود. تظاهرکنندگان در این تجمع پلاکاردی با شعار «همه مردم ارتش هستند» حمل می‌کردند.

این تظاهرات در حالی برگزار می‌شود که کابینه رژیم تروریستی اسرائیل در تلاش است تا یک راه‌حل قانونی و سیاسی برای پایان دادن به رویه‌ای چند دهه‌ای بیابد که بر اساس آن، اکثر دانشجویان تندرو مدارس حریدی از خدمت سربازی معاف می‌شوند.

امتیازات اعطاشده به یهودیان حریدی، از دیرباز باعث نارضایتی گسترده بود، اما این نارضایتی پس از عملیات طوفان الاقصی در ۷ اکتبر ۲۰۲۳ به شدت افزایش یافته است.

شایان ذکر است که خدمت نظامی برای اکثر مردان و زنان یهودی ۱۸ ساله در رژیم تروریستی اسرائیل اجباری است. با این حال، سال گذشته دادگاه عالی این رژیم تروریستی حکم داد که هیچ مبنای قانونی برای ادامه معافیت‌های نظامی وجود ندارد و در غیاب قانون جدید،  ارتش باید سربازگیری از مردان یهودی حریدی را آغاز کند.

منبع: المیادین


12238693
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» پادشاه انگلیس با سلب آخرین عناوین از برادرش اندرو و اخراج او از اقامتگاه سلطنتی، عملاً او را از خاندان سلطنتی کنار گذاشت.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» کمیته بین‌المللی صلیب سرخ امروز با ابراز نگرانی عمیق نسبت به وخامت اوضاع انسانی در غزه همزمان با نزدیک شدن زمستان، هشدار داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» درگیری پلیس و صد‌ها هزار یهودی حریدی در قدس اشغالی بر سر سربازی اجباری، به کشته شدن یک صهیونیست حریدی و زخمی شدن یک افسر پلیس انجامید.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» واشنگتن پست گزارش داد تصمیم آمریکا برای از سرگیری آزمایش‌های تسلیحات هسته‌ای، تلاش ترامپ برای تثبیت خود به عنوان رئیس‌جمهور صلح را تضعیف می‌کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» پسر ۱۱ ساله اهل خان یونس، پس از انفجار یک شی مشکوک به جا مانده از ارتش جنایتکار اسرائیلی، با سوختگی‌های عمیق درجه سه در وضعیت بحرانی قرار دارد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» شورای عالی اسرائیل برنامه‌ریزی ساخت ۱۹۷۳ واحد شهرک‌سازی جدید در کرانه باختری را تصویب کرده که این اقدام، دهن‌کجی آشکار به قوانین بین‌المللی است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» در دیدار روسای جمهور آمریکا و چین، توافق‌هایی در زمینه فلزات کمیاب، فنتانیل، تراشه‌های هوش مصنوعی و همکاری درباره اوکراین حاصل شد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» نظرسنجی جدیدی نشان داد که مکرون با سقوط به تنها ۱۱ درصد محبوبیت، رسما به کم‌محبوبیت‌ترین رئیس‌جمهور فرانسه در ۴۰ سال اخیر تبدیل شده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» تیم ملی فوتسال زیر ۱۷ سال افغانستان با پیروزی ۲ بر ۱ مقابل ایران در فینال رقابت‌های آسیایی ۲۰۲۵، برای اولین بار در تاریخ این رقابت‌ها به عنوان قهرمانی آسیا دست یافت.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی وزارت خارجه روسیه اعلام کرد مسکو در تماس با ونزوئلا است و آماده است در برابر تهدید‌های موجود و احتمالی، از حاکمیت ملی کاراکاس حمایت کند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است