اقتصادی 09:37 - 08 شهریور 1405
مدیر عامل اتحادیه مرغداران گوشتی گفت: برآورد‌ها حاکی از آن است که جوجه ریزی مرداد به بیش از ۱۳۷ میلیون قطعه برسد.

جوجه ریزی ماهانه ۱۲۰ میلیون قطعه جوابگوی نیاز کشور است

باشگاه خبرنگاران جوان؛ آزاده محبی - حبیب اسداله نژاد مدیر عامل اتحادیه مرغداران گوشتی گفت: در حال حاضر شرایط بازار مناسب نیست چراکه تولیدکنندگان بشدت متحمل زیان هستند  و از طرفی پشتیبانی امور دام خرید مرغ منجمد را متوقف کرده بود که با پیگیری های صورت گرفته، معاونت امور تولیدات دامی مقرر کرده که مجدد جمع آوری مرغ مازاد انجام شود.

به گفته وی، با توجه به وضع عوارض عراق برای مرغ ایرانی و قیمت برابر مرغ صادراتی با مرغ عراق، عملا در صادرات مرغ توفیقی نداشتیم و به رغم گذشت بیش از یک ماه از صدور مجوز صادرات، کمتر از هزار تن صادرات مرغ داشتیم.

اسداله نژاد ادامه داد: برآوردها حاکی از آن بود که در مرداد بازار مرغ به ثبات برسد که متاسفانه این اتفاق نیفتد، از این رو باید به گونه ای باید برنامه ریزی کنیم تا زمانیکه زیرساخت های لازم برای صادرات ایجاد نشده است، به میزان نیاز تولید کنیم و مازاد را بصورت تخم مرغ نطفه دار از طریق صادرات یا ورود تخم مرغ خوراکی خارج کنیم‌.

مدیر عامل اتحادیه مرغداران گوشتی با بیان اینکه واحدهای مرغ مادر کمتر از نرخ تمام شده جوجه تولیدی را در بازار عرضه می کنند، افزود: برآوردها حاکی از آن است که قیمت جوجه یکروزه مجدد کاهش یابد و در صادرات جوجه توفیقی نداشتیم و تنها به کشور افغانستان صادرات انجام شد که بنابراین بدلیل مازاد تولید جوجه و مرغ، تولیدکنندگان متحمل زیان هستند که پیام این موضوع آن است که جوجه ریزی ماهانه کنترل شود و در حد نیاز واقعی باشد تا امنیت اقتصادی برای واحدهای تولیدی حفظ شود که در نهایت منجر به پایداری تولید می شود.

به گفته وی، زمانیکه بازار صادرات و سیاست پایدار صادراتی نداریم و از لحاظ قیمت امکان رقابت وجود ندارد، پتانسیل صادرات هر میزانی باشد، امکان صادرات وجود ندارد. بنده معتقدم با کنترل جوجه ریزی ماهانه، تولید مرغ را باید در کشور مدیریت کنیم.

اسداله نژاد جوجه ریزی مرداد را بیش از ۱۳۷ میلیون قطعه برآورد کرد و گفت: برآوردها حاکی از ان است که تولید مرغ گوشتی به بالای ۲۴۰تا ۲۵۰ هزار تن برسد، درحالیکه اکنون جوجه ریزی ماهانه ۱۱۰ تا ۱۲۰ میلیون قطعه جوابگوست که براین اساس سامانه هوشمند تولید و توزیع این فرآیند را مدیریت می کند.


12303073
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون حفاظت و بهره‌برداری منابع آب شرکت آب منطقه‌ای تهران گفت: حفاظت از منابع آب زیرزمینی و کنترل برداشت‌ها، یکی از ارکان اساسی تأمین پایدار آب شرب کلانشهر تهران است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» کارشناس بازار خودرو با اشاره به روند افزایشی قیمت خودرو در بازار طی روزهای اخیر گفت: افزایش قیمت‌ها تحت تأثیر تحولات منطقه‌ای و مسائل ارزی شدت گرفته است، هرچند بازار در روزهای اخیر به دلیل تعطیلات با ابهام قیمتی مواجه بوده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیر عامل اتحادیه مرغداران گوشتی گفت: برآورد‌ها حاکی از آن است که جوجه ریزی مرداد به بیش از ۱۳۷ میلیون قطعه برسد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» اولیایی درباره پروژه محمدیه ـ آبیک نیز گفت: این محور در واقع بخشی از مسیر قدیم قزوین به تهران و کرج است و اجرای آن با هدف افزایش ظرفیت و چهارخطه‌شدن مسیر انجام می‌شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» در حالی که نیمی از سال ۱۴۰۵ سپری شده، پرداخت تسهیلات اشتغال مددجویان همچنان با تأخیر مواجه است
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر جهاد کشاورزی با تأکید بر اینکه واردات گوشت ممنوع نیست، گفت: واردات گوشت آزاد است و ثبت سفارش نیز انجام می‌شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر جهاد کشاورزی گفت: در شرایط سخت جنگی برای نخستین بار در تولید گوشت مرغ خودکفا شدیم و به سمت صادرات در حال حرکت هستیم.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس کل سازمان توسعه تجارت ایران، سفر هیئت پاکستانی به ایران را که با هدف برگزاری نشست دوجانبه و پیگیری مصوبات دهمین کمیته مشترک تجاری انجام شد، را سرآغاز دوره‌ای درخشان در توسعه همکاری‌های اقتصادی و تجاری دو کشور دانست.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل پیش بینی سازمان هواشناسی گفت: کاهش کیفیت هوا در ۵ روز آینده در نواحی غرب و شمال غرب کشور را شاهد هستیم.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مسئول سالن عملیات مرکز مدیریت راه‌های کشور از ترافیک سنگین در برخی محورهای شمالی، آزادراه‌های منتهی به تهران و محورهای مواصلاتی اطراف پایتخت خبر داد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است